Şimdi Ara

Kocaeli Üni Elektrik Müh.Virüs Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kocaeli üniversitesi elektrik mühendisliği sayfasında virüs var.siteye giremedim.

http://elektrik.kocaeli.edu.tr/

• avast bendede virüs hatası verdi
  • aksilikmiş gibi sadece elektrik müh.de sorun var.bana da sayfa lazım.
  • internet explorer da dene. Birde antivirüsü kapat.
  • zaten kapatınca gireceğini biliyorum.acaba pc ye virüs bulaşır mı?olmazsa linux live cd ile ya da freeze kurup girip denerim.
    quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

internet explorer da dene. Birde antivirüsü kapat.
  • Bende farketmiştim girdiğimde :) Mühendisliklerin hepsinde var sanırım Bilg. Müh.'de de saldırı diye gösteri antivirus...

Trojan bir de, tam bir skandal normalde ama Türkiye'de olur... Normalde onu o siteye koyanı bulup hoplatmak lazım...
  • kocaeli üni uyuyor mu?anlamak mümkün değil.öğrenciler tercih zamanında sitelerde bölümleri inceliyor internette.bunlar virüslü sitenin farkına varamadılar hala.neyse iyi yanı da olabilir.puanları düşer belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

kocaeli üni uyuyor mu?anlamak mümkün değil.öğrenciler tercih zamanında sitelerde bölümleri inceliyor internette.bunlar virüslü sitenin farkına varamadılar hala.neyse iyi yanı da olabilir.puanları düşer belki.

Orayı kazanırsa virüs ona mı bulaşacak?
  • Ya virüs falan yok. Sen gir internet explorerdan. Gerisini kurcalama. Bende yatay geçiş için siteye girmem gerekiyordu zamanında , daha anasayfada bu hatayı veriyordu. Virüs programını kapatmakta yetmiyor aslına bakarsan. İnternet explorerda sorunsuz giriyordu. Sen altı üstü bilgi alcam diyorsun . Sanki alsan ne olur almasan ne olur , Kocaeli ile ilgili herşeyi başka sitelerden bulursun edersin. Çok büyütme olayı. İlle yok ben gircem diyorsan iIE den gir. Virüs falan yok.
  • Allah'tan 56K Dial-Up modem kullanmıyoruz. Dialer bulaşsaydı Yeni Zelanda'ya bağlanan erotik hatlardan kol gibi fatura gelirdi.

Kocaeli Mocaeli... Adamlar koyar mı koyar.
  • quote:

Ya virüs falan yok. Sen gir internet explorerdan. Gerisini kurcalama. Bende yatay geçiş için siteye girmem gerekiyordu zamanında , daha anasayfada bu hatayı veriyordu. Virüs programını kapatmakta yetmiyor aslına bakarsan. İnternet explorerda sorunsuz giriyordu. Sen altı üstü bilgi alcam diyorsun . Sanki alsan ne olur almasan ne olur , Kocaeli ile ilgili herşeyi başka sitelerden bulursun edersin. Çok büyütme olayı. İlle yok ben gircem diyorsan iIE den gir. Virüs falan yok.

hocam trojan diyor.kaspersky diyor bunu.sonuçta ramlere yüklenecek.sonra hdd ye geçerse yandı gülüm keten helva.facebook ta da var benzer virüsler.dikkat etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

quote:

Ya virüs falan yok. Sen gir internet explorerdan. Gerisini kurcalama. Bende yatay geçiş için siteye girmem gerekiyordu zamanında , daha anasayfada bu hatayı veriyordu. Virüs programını kapatmakta yetmiyor aslına bakarsan. İnternet explorerda sorunsuz giriyordu. Sen altı üstü bilgi alcam diyorsun . Sanki alsan ne olur almasan ne olur , Kocaeli ile ilgili herşeyi başka sitelerden bulursun edersin. Çok büyütme olayı. İlle yok ben gircem diyorsan iIE den gir. Virüs falan yok.

hocam trojan diyor.kaspersky diyor bunu.sonuçta ramlere yüklenecek.sonra hdd ye geçerse yandı gülüm keten helva.facebook ta da var benzer virüsler.dikkat etmek lazım.

Valla sen bilirsin. Bazen alakasız kodları bile virüs olarak görebiliyor programlar. Ama durumdan çok şikayetçi isen kesinlikle ogrenci@kocaeli.edu.tr ye mail at. 2 gün içinde sana dönerler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.