huzyin67
=> Kocaeli Üni Elektrik Müh.Virüs Var
(28.7.2010 17:26:11)
Miralay25
(28.7.2010 17:53:50)
avast bendede virüs hatası verdi
huzyin67
(28.7.2010 19:54:12)
aksilikmiş gibi sadece elektrik müh.de sorun var.bana da sayfa lazım.
SeRo-34
(28.7.2010 20:17:03)
internet explorer da dene. Birde antivirüsü kapat.
huzyin67
(28.7.2010 23:58:08)
zaten kapatınca gireceğini biliyorum.acaba pc ye virüs bulaşır mı?olmazsa linux live cd ile ya da freeze kurup girip denerim.
quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34 internet explorer da dene. Birde antivirüsü kapat. |
imdrunkisuppose
(29.7.2010 00:01:51)
Bende farketmiştim girdiğimde :) Mühendisliklerin hepsinde var sanırım Bilg. Müh.'de de saldırı diye gösteri antivirus...
Trojan bir de, tam bir skandal normalde ama Türkiye'de olur... Normalde onu o siteye koyanı bulup hoplatmak lazım...
huzyin67
(29.7.2010 00:06:41)
kocaeli üni uyuyor mu?anlamak mümkün değil.öğrenciler tercih zamanında sitelerde bölümleri inceliyor internette.bunlar virüslü sitenin farkına varamadılar hala.neyse iyi yanı da olabilir.puanları düşer belki.
ettunc
(29.7.2010 00:21:23)
quote:
Orijinalden alıntı: huzyin67 kocaeli üni uyuyor mu?anlamak mümkün değil.öğrenciler tercih zamanında sitelerde bölümleri inceliyor internette.bunlar virüslü sitenin farkına varamadılar hala.neyse iyi yanı da olabilir.puanları düşer belki. |
Orayı kazanırsa virüs ona mı bulaşacak?
SeRo-34
(29.7.2010 02:30:08)
Ya virüs falan yok. Sen gir internet explorerdan. Gerisini kurcalama. Bende yatay geçiş için siteye girmem gerekiyordu zamanında , daha anasayfada bu hatayı veriyordu. Virüs programını kapatmakta yetmiyor aslına bakarsan. İnternet explorerda sorunsuz giriyordu. Sen altı üstü bilgi alcam diyorsun . Sanki alsan ne olur almasan ne olur , Kocaeli ile ilgili herşeyi başka sitelerden bulursun edersin. Çok büyütme olayı. İlle yok ben gircem diyorsan iIE den gir. Virüs falan yok.
Guest-C1E9C52E6
(29.7.2010 02:42:49)
Allah'tan 56K Dial-Up modem kullanmıyoruz. Dialer bulaşsaydı Yeni Zelanda'ya bağlanan erotik hatlardan kol gibi fatura gelirdi.
Kocaeli Mocaeli... Adamlar koyar mı koyar.
huzyin67
(29.7.2010 13:16:25)
quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34 Ya virüs falan yok. Sen gir internet explorerdan. Gerisini kurcalama. Bende yatay geçiş için siteye girmem gerekiyordu zamanında , daha anasayfada bu hatayı veriyordu. Virüs programını kapatmakta yetmiyor aslına bakarsan. İnternet explorerda sorunsuz giriyordu. Sen altı üstü bilgi alcam diyorsun . Sanki alsan ne olur almasan ne olur , Kocaeli ile ilgili herşeyi başka sitelerden bulursun edersin. Çok büyütme olayı. İlle yok ben gircem diyorsan iIE den gir. Virüs falan yok. |
hocam trojan diyor.kaspersky diyor bunu.sonuçta ramlere yüklenecek.sonra hdd ye geçerse yandı gülüm keten helva.facebook ta da var benzer virüsler.dikkat etmek lazım.
Relative Minors
(29.7.2010 17:01:11)
quote:
Orijinalden alıntı: huzyin67 quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34 Ya virüs falan yok. Sen gir internet explorerdan. Gerisini kurcalama. Bende yatay geçiş için siteye girmem gerekiyordu zamanında , daha anasayfada bu hatayı veriyordu. Virüs programını kapatmakta yetmiyor aslına bakarsan. İnternet explorerda sorunsuz giriyordu. Sen altı üstü bilgi alcam diyorsun . Sanki alsan ne olur almasan ne olur , Kocaeli ile ilgili herşeyi başka sitelerden bulursun edersin. Çok büyütme olayı. İlle yok ben gircem diyorsan iIE den gir. Virüs falan yok. | hocam trojan diyor.kaspersky diyor bunu.sonuçta ramlere yüklenecek.sonra hdd ye geçerse yandı gülüm keten helva.facebook ta da var benzer virüsler.dikkat etmek lazım. |
Valla sen bilirsin. Bazen alakasız kodları bile virüs olarak görebiliyor programlar. Ama durumdan çok şikayetçi isen kesinlikle ogrenci@kocaeli.edu.tr ye mail at. 2 gün içinde sana dönerler.