Şimdi Ara

Ege Bilgisayar Mühendisliği mi Gtü Bilgisayar Mühendisliği mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ege Bilgisayar Mühendisliği mi Gtü Bilgisayar Mühendisliği mi

(En Son Oy Tarihi: 30.6.2023)
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu 2 üniversitenin sıralamaları birbirine çok yakın ve ikisi de namını duyurmuş üniversiteler. Peki sizce hangisi daha iyi ve neden?

• Eğitimleri arasında çok fark yok gibi. Güzelce üni hayatı ortam ve kaliteli eğitim ege bence. Gebzede sosyal açıdan hiçbir şey yok diyorlar izmirde okumak çok çok ayrı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50günde5k

Eğitimleri arasında çok fark yok gibi. Güzelce üni hayatı ortam ve kaliteli eğitim ege bence. Gebzede sosyal açıdan hiçbir şey yok diyorlar izmirde okumak çok çok ayrı
    Hocam ben de öyle düşündüm fakat Ege'nin sadece Türkçe oluşunu dezavantaj olarak görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captainawesome kullanıcısına yanıt
    GTÜ'nün ingilizcesi de çok şey sanki hazırlık sınavı sadece test hazırlık eğitiminden zaten memnun değiller. klasik devlet üniversitesi. hangisini seçsen ingilizceni geliştirmek sana bakacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainawesome

Hocam ben de öyle düşündüm fakat Ege'nin sadece Türkçe oluşunu dezavantaj olarak görüyorum.

Alıntıları Göster
    Ege sadece türkçe değil yüzde 30 ingilizce

• Akademik kadrolari bir karsilastir sonra tekrar dusun.

• Seçim yapanlar nedenlerini söylerse daha iyi olacak. Gevze Teknik çoğunlukta ama kimse sebep belirtmemiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle GTÜ'ne gir. Bilgisayar mühendisliğinde ingilizce eğitim çok önrmli(tüm mühendisliklerde gerekli ama bilgisayarda çok çok gerekli bir faktör ingilizce eğitim)

Donanım haberde gebze teknik algısı var her yıl en iyi okul burası.

• Hocam ingilizcede hiç sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Zaten ingilizcem fena değil hatta dil sıralamam 12k ve 4 yıl boyunca illa ki geliştireceğim. Zaten ege üniversitesi de %30 ingilizce. O konuda bir sıkıntım yok yani

• Ben ege deyim kesinlikle ege ,izmir olması yeter.

Kendi dil bilginizden ziyade bölüm terimlerini ana dilinde ingilizce öğrenmek çok önemli, ayrıca o %30 muhabbeti şöyle midal 10 dersiniz var 3 ünü ingilizce alıyorsunuz yani onunda bir faydası olmuyor.(Ayrıca yds deki sıralamanız ilk 100-200 içinde olsa pekidiyebilirdik, şahsen 3k yaptım bu yıl lakin ingilizcemin çok yetersiz olduğunu düşünüyorum)

• Zaten bahsim şu anki ingilizcem değildi. Bunun üzerine elbette katarım üniversitede hatta 2.yd bile düşünüyorum. Ayrıca terimleri zaten ingilizce öğretiyorlardır diye tahmin etmiştim ama kesin bir bilgim yok

• gtü mezunu bi abi konu açmıştı arayıp bul istersen okulu anlatıyordu

• İkisinden birine bile gitsen keşke şuna gitseydim kelimesini öyle kullanamazsın. GTÜ İstanbul'a yakınlığı oradaki sanayi ile ilişkisi ve TÜBİTAK ile bağlantısı EGE nin zamanında mezunlarının başarısı ortada sırf mezunlarının isimleri sektörde seninde o okulda mezun olman artı ve ayriyeten EGEde akreditasyon varlığı büyük avantaj yine tercih sana kalmış.

• eternal55 E kullanıcısına yanıt
    Hocam gtüde akreditasyon yok mu

İnceyi anlamamışsın hocam araya ö koy skdljflsdjlsfd
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.