Şimdi Ara

Koç Üniversitesi'ni düşünenlere yardımcı olabilirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
6
Favori
27.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cemre'nin Bentley'i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürçme kullanıcısına yanıt
    Alt dönemlerimde kalmış, o madalya aldığında ben üniversitedeydim çoktan

• quote:

Orijinalden alıntı: Tam Bir Kapalı Kutu

Sosyallik acisindan bogaziciyle karsilastirabilir misin ? Bir de tıpta mezun olanlar amerikada calisabiliyormus diye duydum dogru mu

Sosyallik açısından Boğaziçiyle karşılaştırirsaak.. koçun imkanı daha fazla her yönden gerek eğitimler kurslar konserler seminerler maçlar ve kendimize ait kocaman futbol sahası kadar Buz Pistimiz var spor salonları havuzlar da çok çok üst seviye bazen ben bile inanamıyorum doğrusu

ama merkezden uzak (ki bana göre muhteşem bi yerde, kampüse bayılıyorum İstanbul'da yok böyle yer )

Boğaziçi ise adı üstüne boğaz kenarında, Bebek semtinde.. hayatın ve İstanbul'un tam içinde bi okul

Tıpta ise ever yeterince başarılıysan USMLE ye girip Amerika'da calisabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

burslu burssuz ayırımı yapan var mı birde kampüste gördüğün en pahalı araba neydi

Burslu burssuz ayrımı yok yaaa sen kompleksli biriysen kendi kendine kafanda öyle bişi kurabilirsin bilemicem ve gördüğüm en pahalı araba

Aventadordu

Sosyallikte Boğaziçini alabileceği çok yer var ama marka takıntısı yüksek bir okul, Boğaziçililerde garip bir hava var, üni adını kişisel becerinin önüne koyuyorlar

• Etunbak kullanıcısına yanıt
    Google'a UMRAN İNAN yaz entere bas.. sorunun cevabı olacaktır

Pr yapmaya çalışan burslu öğrenciler dışında kimse burslu burssuz ayrımı yapmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamline®

Sosyallikte Boğaziçini alabileceği çok yer var ama marka takıntısı yüksek bir okul, Boğaziçililerde garip bir hava var, üni adını kişisel becerinin önüne koyuyorlar

Katılıyorum kız bogazicinde okul öncesi okuyor toto 100 metre havada

Omo boğozöçööö

• Sosyal bilimlerde (özellikle Tarih) Boğaziçi mi Koç mu dersiniz? İmkanları, eğitimleri, hocaları ve ortamı bakımından?
  • Dostum sorulan sorular karşısında çok öznel cevap veriyorsun; "iyi,güzel,hoş,harika,muhteşem" gibi.

4-5 tane Koçlu arkadaşım var ya kokoş ya da asosyal.

Tam burslularla burssuzların en fazla ayrım yapıldığı okuldur bunu çok rahat söylüyorum, bunu bizzat Koç'ta okuyan arkadaşım söyledi.

İmkanları çok fazla bunu yadırgayamam, hem İstanbul'da oluşu hem de İstanbul'un dışında bir kampüsü oluşu insanları cezbediyor fakat imkanları kullanmasını bilen kaç kişi var onu sorgulamak gerekiyor.

Ve bence tamamen denk olan Bilkent gibi bir özel üniversite varken Koç'a yıllık 63 milyar para verilmesi bence çok gereksiz(Bilkent 32 milyar). Ve daha yazdıklarıma Boğaziçi'ni katmadım bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestidigitation

Sosyal bilimlerde (özellikle Tarih) Boğaziçi mi Koç mu dersiniz? İmkanları, eğitimleri, hocaları ve ortamı bakımından?

Amacınız tarih okumak mı? Yoksa okul prestiji kazanmak mı buna içinizden dürüst bir cevap vermelisiniz :)

• Ailemin sorun etmeyeceğini bilsem kimya okurdum, eskiden beri hayalim diyebilirim. İskender hoca vardı geçen yıl tanışmıştım bilmem tanır mısınız? :) Allahım bu ne azimdir, bu ne çalışma aşkıdır. Çok sevmiştim kendisini. Yeliz hocanın Caltech maceraları mı desem, Funda hocanın Aziz Sancar ile olan lab maceraları mı... bilemedim. Mükemmel kadro, mükemmel sosyal ve akademik imkanlar. Sonuç olarak koskoca bir hedefe elveda demek zorundayım, zorunda kalacağım hocam:)
  • AvşalıTavşan kullanıcısına yanıt
    Öznel cevap veriyorum çünkü burda okuyorum neyin ne olduğunu biliyorum ve arkadaşlarımla da konuştuklarımdan yola çıkarak.

Siz her vakıf unisinde olan kokoş pelinsularla ve asosyal manyaklarla takılıyorsaniz bilemem bu koçun sorunu değil öğrencinin sorunudur dediğiniz aşırı saçma :)

Ben tam bursluyum ve okulun ücreti beni ilgilendirmiyor ne yalan söyleyeyim ama hakli olabilirsiniz o konuda

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda okuyan 2 arkadaşım var biri Anadolu bursiyeri ve 2 sene hazırlık okumuş diğeri Robert mezunu ücretli okuyor ve hazırlık bile okumadı.

Robertli olan çok başarılı diğer arkadaşım hep derslerden zorla geçiyor çok calismasina rağmen bilemiyorum gerçekten.. bilg.müh konusunda pek bilgim yok sanırım

Yüksek miktar olduğunu biliyorum o yüzden zengin bir bursiyer demiştim Hayal gibi bir şey o zaman benim dediğim olay.

• İşte onun için Anadolu Bursiyerleri adında bir oluşum var.. sizi okutan güçlü kisiler, şirketler bulunuyor.. Keşke arastirsaydiniz sağlık olsun

• cap ve yandal icin ortak derslerin cok olmasi zorunlu mu
    iki alakasiz bolumu okuyan cok insan var mi?
  • despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    Bu hayat ailenin değil SENİN. Pişman olabilirsin iyi düşün.. lütfen..

İlk tercihim değil ama kesinlikle ilgimin olduğunu söyleyebilirim. İlk tercihlerimin gelmeme durumunda iki üniversiteden birinin tarih bölümünü yazacağım. Okul prestijinin de önemi var tabii fakat daha çok idealistlikten diyelim. Çap vs. gibi hayalim de yok açıkçası. Severek okuyacağımı düşünüyorum. Mümkün olduğunca da akademide kalmayı planlıyorum. Koç Tarihin yalnızca 8 kişi alması, hocalarla doğrudan iletişimin daha kolay olması beni cezbeden kısım. Diğer yandan Boğaziçi de yabana atılacak gibi değil diye düşünüyorum. Fikrinizi alabilir miyim?
  • AvşalıTavşan kullanıcısına yanıt
    Ankara bebesi gelmiş Bilkent'in her sene harcama kısmasına rağmen en başarılı olul ünvanını elinde tutmasının nedeni İki tane nükleer araştırma laboratuvarı olmasına rağmen burslu burssuz diktasını fiilen sürderen tek okul olmasına rağmen saçma salak çift anadal programlarına rağmen Bilkent diyebiliyorsan fan boysun, ya da Atalar'ın yeğeni

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.