Şimdi Ara

Koç üniv. eğitim ücreti 49.000 tl!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilkent bile 30 binken burası ne akla hizmet bu kadar istiyor ya ahahahsas. bi de bu okula bu parayı verenler cidden var. çok ilginç

Orijinalden alıntı: guitarhero111

bilkent bile 30 binken burası ne akla hizmet bu kadar istiyor ya ahahahsas. bi de bu okula bu parayı verenler cidden var. çok ilginç

herkes maddi durumunu başkalırınki gibi zannediyor ya vay anasını
  • Paran varsa verirsin okursun tartışmaya gerek yok çünkü bir sonuca ulaşamayacak o paralar sayesinde de başarılı burslu insanlar okuyor.

AAh vurmayın vurmayın canım yandı
  • Oraya senin babanın servetiyle gidemeyeceği arabalarla orada okuyan adamların çocukları gidiyor :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ssadıkacar

Bilkent bile derken zaten bilkent en ucuz vakıf üniversitesidir.

eğitim olarak koçtan iyi anlamında dedim. biliyorum ucuz olduğunu.

Orijinalden alıntı: insurgent

Tıp fakültesi 67.000 tl olmus.Şok oldum.En tuhafı da her sene 4-5 bin tllik artış.Sayısalda 10 bin olup tmde 2 bin olup bu paraları verenler var.Hem başarılı hem zenginler

onlar para vermiyor. anadolu bursiyeri diye bişey var. tam burluya giremeyen ama yüksek sıralaması olana şirketler burs veriyor.

• guitarhero111 G kullanıcısına yanıt
    Hukukta anadolu bursiyeri olmayan ve 128.likten sonra girenler bu sekilde.En son girenin de 13k olduğunu düşünürsek gerçekten hem başarılı hem Zenginler

Orijinalden alıntı: ssadıkacar

Neye gore daha iyi?

ülkedeki en iyi vakıf bilkenttir. bunu sokakta kime sorsan cevaplar. dünya üniversite sıralamalarına bak mesela. koç sadece bu sene adam gibi bi sıralama yaptı. genelde türkiyede ya 4. ya 5. :D

• Koçun ücretli bölümünün sıralaması bile diğer özellerden çok daha yüksek. Yurtdışınin yüksek standartlarında eğitim veren sayılı kurumlarımızdan biri. Ha bölüme 100 tane adam almıyorlar zaten en fazla 30 40.O paraya koçun ihtiyacı yok zaten çoğu burs olarak öğrencilere gidiyor.

• neyse ya siz verin bu parayı bence de. sonra türkiyede kalıp marmara, istanbul üni mezunlarıyla aynı işlerde çalışırsınız :D yurtdışına gidenlere lafım yok da türkiyede işe girip maaşla çalışacaksanız bu parayı bi 5 senede toparlarsınız zaten:D
  • Ablam %25 bursu okuyor okulda okuyonlara para verip okuyo tiple bakmayın koçla sabancı,özyeğin.. arasında dağlar kadar fark var koçdaki herkes belli bi puan üstünde 80bin küsürle mi ne kapatıyordu sabancı da kaç binle kaç bin yan yana oturuyor koç da herkes bilinç sahibi en azından en önde giden şirketlerin sahiplerinin çocukları bile belli bi başarıya sahipler ha okula zamanında helikopterle gelen çocuklar bile oluyomuş ama en azından herkesin kafası basıyor ve anlama kapasitesi yüksek olan gençlerden oluşuyor en azından ÖZEL bir kurum için çok önemli bir özellik bu

Orijinalden alıntı: Mericuls

Ablam %25 bursu okuyor okulda okuyonlara para verip okuyo tiple bakmayın koçla sabancı,özyeğin.. arasında dağlar kadar fark var koçdaki herkes belli bi puan üstünde 80bin küsürle mi ne kapatıyordu sabancı da kaç binle kaç bin yan yana oturuyor koç da herkes bilinç sahibi en azından en önde giden şirketlerin sahiplerinin çocukları bile belli bi başarıya sahipler ha okula zamanında helikopterle gelen çocuklar bile oluyomuş ama en azından herkesin kafası basıyor ve anlama kapasitesi yüksek olan gençlerden oluşuyor en azından ÖZEL bir kurum için çok önemli bir özellik bu

kardeş sana kötü bi haberim var ablan tıpçı değilse veya yurtdışına gitmeyeekse mezuniyetten sonra 3 bin lira maaşla işe başlayacak. parayı geri kazanmada başarılar ablana;)

• Bilkent İstanbulda olsa ücreti de farklı olacaktır...

Orijinalden alıntı: Mericuls

Ablam %25 bursu okuyor okulda okuyonlara para verip okuyo tiple bakmayın koçla sabancı,özyeğin.. arasında dağlar kadar fark var koçdaki herkes belli bi puan üstünde 80bin küsürle mi ne kapatıyordu sabancı da kaç binle kaç bin yan yana oturuyor koç da herkes bilinç sahibi en azından en önde giden şirketlerin sahiplerinin çocukları bile belli bi başarıya sahipler ha okula zamanında helikopterle gelen çocuklar bile oluyomuş ama en azından herkesin kafası basıyor ve anlama kapasitesi yüksek olan gençlerden oluşuyor en azından ÖZEL bir kurum için çok önemli bir özellik bu

bana koç mezununun girip de sabancı mezununun giremeyeceği bi iş veya şirket söylesene türkiyede:)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.