Şimdi Ara

Beltek kursları Ankara (üç aylık eğitim 10 lira)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen bilir bu kursu ama... Eski konuyu da kapattığı için yeni konu açıyorum. DH yöneticileri lütfen bu fırsatı silmeyiniz. Diğer fırsatlar gibi bitmeyen bir fırsat. Sürekli senede 4 5 kere ön kayıt açılmakta. En azından ön kayıtların açıldığını öğrenebiliriz bu konudan.

Katılmış olanlar hangi kursa katıldığını hangi hocadan aldığını ve hocayı beğenip beğenmediğini söyleyerek yeni gimek isteyen arkadaşlara çok yardımcı olacaktır.

Ön kayıtlar devam ediyor. Gitcekler hangi kursa hangi şubeye gideceğini yazabilirmi?

Fırsat linkihttp://beltek.gazi.edu.tr/ . Kurslar 10 lira.

Ayrıca 12 kişilik grup oluşturabilir ve imza toplarsanız listede olmayan kursu bile açtırabilirsiniz. Adobe illustrator gibi. Tabi hocası da varsa.

Tek gençler değil çocuklarınızın yaşı da tutuyorsa eğer gönderebiliyorsanız gönderiniz. Sıfırdan başladığı için teknoloji olsun, yazılım olsun, ya da inşaat vs olsun -çocuklarınızın ilgi ve alakasına göre- sıfırdan başlandığı için acayip faydasını görebilirsiniz. Tam onlar için hazırlanmış kurslar aslında. Teyzeler ablalar da olsa her ne kadar onların üniversite ortamına hazırlık, ayrıca ilerdeki alabileceği derslere hazırlık olarak çok çok faydalı kurslar. Sertifikalarda hiç işe yaramazsa en azından işe başvurularda cvlere yazılabilecek şeyler. MEB onaylı olduğu için geçerliliği fazla. Herkeze her yaşa tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KappadoKS -- 23 Aralık 2013; 20:51:57 >

• 3-4 kursuna 2003-2005 yılları arasında gıtmıs biri olarak;

İngilzce kursu (daha önceden herhangibir kursu başarılı bitirmiş olmanız şartıyla gidebilrisiniz, kontenjan sınırlı). En üst sınıfa gitmeme rağmen beginner seviyesi bir eğitim aldık. Ders içeriklerine göz atınca dersi bıraktım zaten. ÜDS yi geçemeyen (20-30 puan alanlar) hocalar vardı sınıfta. Ev hanımları abiler ablalar ve benım gibi öğrenciler. 10 lira ve zamanım var diyorsanız gidebilirsiniz.

CNC programlama; pc ler eski ama çalısan program zaten cok fazla gereksinim istememkte. Tek sıkıntı kodların yazılı oldugu kıtabın o yıllarda yanlıslarla dolu olmasıydı, düzeltildiyse güzel bir gelişme olmuştur. Ha birde cnc daha önce kullanmadıysanız başına geçmeyin :)

Master Cam; Bilgisayarla İmalat programlama dersi (İçinde Cad bölümü var diye gittim. Çünkü Çok az kontenjanla açılan auto Cad derslerine yetişemedim.). Bu derslerde konuya hakim ve neden kursa geldıgını merak ettıgınız ögrencı-kullanıcılar oluyor. Cad tasarımında bilginiz yoksa bence gitmeyin, sabırsız çok ! Birde Ostimde dukukkanı olan, mastercam la acaba yeni aldıgım ısın kodunu yazdırabılırmıyım dıye gelen ınsanlarda oluyor, bunlarda can sıkıntıısı tabi.

İşin özü 10 lira ile zaman geçirmek bedava gibi birşey. Kimse kimseye anlatmaz.

Aradan geçen yıllarda muhakkak daha da iyi olmuşlardır, Saygılar

• @KappadoKS çok teşekkür ederim. Kursu veren hocalardan tanıdıklarım var gerçekten tecrübeli kişiler kursları vermekte. Çok büyük çaplı bir kurs projesi ve hala 10 tl olması amacının kazanç değil insanların bir şeyleri öğrenmesi olduğunu göstermekte.
  • Bende 3 kursa gittim 2sini bıraktım. beğenerek tamamladığım kurs adobe web tasarımı için photoshop-flash tı. Bilginiz varsa gitmeyin ama benim gibi sıfırdan öğrendiğim için şahane bir kurstu. Sibel hoca hala varsa ki -çok iyi bir hoca- süper anlatıyor. Dersleri gayet akıcı geçiyor. Geçen 2012 eylül de gittim. Diğer hocası da çok iyi tavsiye ederim sıfırdan öğrenecekler için.

Web tasarım1 gittim hemde 2 tane olarak gittim. biri yardımcı doc. di. Hocası iyi olabilir fakat önceden araştırdığım ve temelini bildiğim için çok kötü geçti benim için. Paso tahtaya kod yazıp onları deneme yapıyorduk acayip sıkıldım. Hocaların isimlerini hatırlamıyorum. Belki 2. si iyidir.

Adobe indesinge gittim. Orda da çok yavaş anlatan bir hoca vardı. Baya bir dersine girdim. Sonra bu işi ben yaparım dedim bıraktım. Sertifika istemiyordum ondan. Öğretici oldu. Çok katılmadığım için hocanın ismini hatırlamıyorum.

Şimdi de boş zamanım olduğu için 1 kursa daha gidecem. Tavsiye edebileceğiniz kurs varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KappadoKS -- 23 Aralık 2013; 20:54:28 >

• Gazide ki kursa Bi daha gidersem ne olayım, ülkücü bozuntularıyla dolu . Köyden gelmiş krolar kız tavlamak için ülkücüyüz ayağına dolanıp duruyor ortalıkda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.