Bildirim
Koç Üni. Fizik
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kontenjan. -
Eğitim kalitesi bakımından bir farkı yok mudur? -
Hocalar kaliteleri aynı, birbirlerini tanıyorlar, ortak çalışmalar yapıyorlar. Ama öğretim kaliteleri yerlerde. Eğitim kaygıları yok, araştırma yapıyorlar, eğitim ikinci planda ve çoğunlukla senin bireysel çalışmana kalmış. -
Bölümlere git görürsün hocalar zamanının türkiye derecesi yapmış insanları. İlk binde olup 1. tercihi olan fizik bölümüne yerleşemeyip 2. tercihi olan başka bir fizik bölümüne yerleşenler bile var.
/Nihat hatipoğlu ağlama modu=ON
Ama asistanlar sürünüyor, ağlıyor, hayattan bezmişler...
/Nihat hatipoğlu ağlama modu=OFF -
Koç fiziğin iyi olduuğu tam bir alan yokki zaten mezunlarına bakarsanız hep koçta kalmışlar yada 1-2 adı bilinmeyen abd üniversitelerine gitmişler ( yine 1-2 tanıdığım arkadaşım var çok iyi yerlere gidenler).Yani yüksekliği öncelerden gelmiş bide kontenjanı az.Yani fizik dedinmi Boğaziçide astronomi ve parçaçık fiziği Bilkentte katıhal fiziği ve nanoteknoloji Odtüde ise ortaya karışık varki odtüdede son zamanlarda fizikten iyi öğrencilerin çıkmaması ( hatta çoğu plagiarism yaptılar) bu ortaya karışıklık.Fizik okumak istiyorsan Boğaziçi yada Bilkent derim -
bilkenti bilmem de boun odtü özel olsaydı burslu alsaydı ilk bin den bile kapatabilirdi -
gerçekten mi diğer bölümleri adına söylemiyorum ama öğrencileri 2 yıldır plagiarism ile suçlanan bir kurumda okumak çok kötü biliyor musun ? Fizik için ciddi kötü durumda şu an Odtü bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma lütfen -
türkçesi olan alıntı veya yaygın olan kullanımı intihal varken plagiarism diyen ancak bir odtülü olabilirdi zaten. bütün odtülüler mi özenti abi ya :) -
Odtülü değilim ve istediğimi söyleyebilirim bu durumda çok istiyorsan bütün eğitim sistemini değiştir.g yerine y kullanın t yerine i kullanın bu bir terim olduğu için plagiarism kullandım.Yani şunu söyleyerek aslında konuda bilgisi olmadan odtü boun ilk binden alır savını hemen saptırmaya çalışıyorsun.Bu arada hatırladım sen 1 gün Bilkent matematik 2. gün gazi mühendislik 3.gün kimya yazmak isteyen kişiydin.Başarılar sana Türkçe kullanımında. -
uydurmakla ilgili bi akademik terimin var mı ? onu kullanayım sana tamam ilk 1k çok iddialı oldu ama burslu ücretli ayrımı sıralamyı çok şişiriyor o kadar takmamak lazım diyeyim bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gök2 -- 15 Temmuz 2014; 18:18:11 > -
what's the problem gardaş? -
biliyodum zıplayacağını apsdoşklafa bak gör işte gerçek yüzümü böyle de namertim ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gök2 -- 15 Temmuz 2014; 23:07:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X