Yüzbaşı
10 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 17 (Bu ay: 0)
Gönderileri
yani herkesin dilinde gayet te iyi bir uniw iken neden sıralamalar hep düşüyor ?_
şimdi ışık hızına yakın hızda hareket eden cisimlere bakıldığında zaman daha yavaş geçiyor ya bu fotonların kuvvet taşıyıcı parçacıklar olmasından olayı mı kaynaklanıyor ? yani şimdi bileşik yapmak atp sentezlemek için atomların birbiriyle etkileşmesi bileşik yapması iyon oluşturması gerekiyor bunları da fotonlar elektronları iten veya çeken kuvveti oluşturarak yapıyor ya şimdi ışık hızına yakın hareket edene ışık daha yavaş geldiğinden dolayı atp sentezi gibi olayların daha yavaş gerçekleşmesinden dolayı mı oluyor bunlar ?
itüdeki ders planına baktım da reel analiz topolojiye giriş ( gerçi 1 2 falan olsa iyi olurdu seçmelide vardır inş) soyut mat gibi temel taşlar mat müh te var ama mateamtikten biraz daha eksik gibi duruyor ? ben boun mat istiyodum ama gidemeyeceğim iş garantisi olmadığı için şimdi elektrik müh düşünüyorum ortalamayı yüksek tutup mat mühle çap yapmak istiyorum matı sevdiğim için sizce normal mattan farkı olur mu ?
evet beyler bölüm kallavi bir bölüm parası da gayet iyi neden her geçen sene sıralaması düşüyor ? yıldızda da itüde de düşmüşş
okul puanının 5 bin kişi geriye atıp 14 binlik sıralama gelmesi yüzünden ekşi tabiriyle benim mağruz kaldığım hedelemsi hödeleme. valla bu aralar canım çok sıkkın elektrik veya ehab istediğim bölümler benim. itü elektrik yükselirse yine 900 veya 1000 kişi ben kıl payı yerleşemicem ve diğer tercihim olan yıldız ehab a gideceğim. sizce de çok abes bi durum olmaz mı ?
kontrol hakkında sınırlı bilgilerim var o yüzden karar veremiyorum
bir elektrik veya bir makine yi düzgün şekilde görmek yerine ikisinden yüzeysel pratik dersler alınan bir bölüm mü ? bana öyle geldi de işi bilenlere bir sorayım dedim.

yıldızda var mesela 18 bin sıralamasının yüksek olmasına şaşırdım biraz.
ilk tercih itü elektrik

ALLAHINIZI SEVEN YARDIM ETSİN mf4 sıralama 14,5 k
ytü bilgisayar mı elektrik mi ehab mı ? aslında uzay yazasım var ama yazma diyorlar
ytü bilgisayar mı ytü elektrik mi ehab mi ? sıralama 14 bin bu arada.
Hakkında
Meslek: öğrenci
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 365
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.780 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 92 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.