Şimdi Ara

koç tıp mantıksız mı olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
8.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lys mi kontrol etmedim ama mf3 um daha yuksek gelicek gibi
    hayalim en basindan beri koc endustriydi ama sanirim tam burslusu tutmayacak zaten kontenjani dusmus %50 si icin sansim vardi ama ne hikmetse onun kontenjanini da 3 kisi yapmislar :D
    zaten %50 koc yerine sabanci ya da bilkent yazabiliyorum (endustri)
    acaba %50 koc tip yazmak cok mu sacma olur
    senelik 44.000 lira (%50 si) yurt falan da dahil degil
    o biraz dusunduruyor tip normalde okumam ama koç olduktan sonra kafam karisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tıpa ilgin varsa yaz. Vejeteryanim ama nusret olursa yerim demek gibi bisey senin ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdi birisi tip i kocta okuduktan sonra farkli mi olucak diye sorar, ona da kafamdakini aciklayayim

koc un kontenjani 15(tam burs)+25 (kismi burslu)

yani 40 kisi tip okuyacaksiniz

ayrica donanim ve akademisyenler olarak da farkli hissettiriyor (evet gordum)

sinavdan once benim icin hep utopyaydi (ilk 68 kisiyi aliyor) hic sansim yok gibi geliyordu %50 sini hic dusunmemistim cunku dedigim gibi aklimda tip yoktu

• çok mantıklı 44K ne ki kesin yaz
  • ekpeudoh kullanıcısına yanıt
    zengini malı misal,
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

Tıpa ilgin varsa yaz. Vejeteryanim ama nusret olursa yerim demek gibi bisey senin ki.

tipa ilgiden ziyade koc universitesinin tip fakultesi benim ilgimi cekiyor

ama sonucta 6+1 sene ve maddi olarak ciddi bir meblag soz konusu

ayrica zorunlu hizmet beni okumaktan cok uzaklastiriyor

kafami kurcalayan kisimlar burasi

• maddi imkanınız varsa mutlaka yazın. koç tıp demek tıpta zirvedir bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜCRETLİ TIP NASIL OLUR?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekpeudoh

çok mantıklı 44K ne ki kesin yaz

diger bir yandan dusundugunuz zaman mezun oldugunuzda elinizde ulkedeki en prestijli diplomalardan birisi olacak

zaten muhendislikte dusundugum yerler de vakif universitesi, oralara yerlesince de 2. veya 3. sinifta yurtdisi sansimi kesinlikle denerim

44.000 try ne kadar fazla gorunse de 12.000 dolardan biraz fazla ediyor siz o parayla amerikada herhangi bir eyalette vatandasliginiz ya da green cardiniz yoksa 1 donem anca okuyabilirsiniz (egitim masrafi)

• quote:

Orijinalden alıntı: sakultasaian

maddi imkanınız varsa mutlaka yazın. koç tıp demek tıpta zirvedir bence

okursam tabii ki benim ve ailemin yasam kalitesi dusucek zaten dusunduren de bu :D

• Lysde İlk 2 bine girip 44 bin TL para verip okumak bana saçma geliyor eğer ailen zengin değilse. Ha canın istiyorsa yap sonuçta 6 sene sonra doktorsun garanti meslek ama ben olsam Ankara İstanbul'daki devlet okullarını yazardım

• quote:

Orijinalden alıntı: yanıyom

Lysde İlk 2 bine girip 44 bin TL para verip okumak bana saçma geliyor eğer ailen zengin değilse. Ha canın istiyorsa yap sonuçta 6 sene sonra doktorsun garanti meslek ama ben olsam Ankara İstanbul'daki devlet okullarını yazardım

400 kisilik amfide okuyup sonra tus ve dogu goreviyle ugrasmak beni tiptan sogutuyor

koc tip belki benim utopyam oldugu icin oyle geliyordur ama bence ulkedeki herhangi baska bir fakulteyle asla kiyaslanamaz

baska fikir beyan etmek isteyen var mi

• 44 bin benim tüm öğrecilik hayatım boyunca babamdan alacağım paranın yaklaşık 1.5 katı :)) zenginin malı züğürtün çenesini hesabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePrestıge -- 27 Haziran 2017; 21:11:22 >
  • Mantıklı olabilit hocam isin ticaret boyutu da var sonucta kimse oylsesine 18 yil okumaz.Amerikan hastaneleri falan duydum parayi amorti edersin yada muhendislik olabilir yurtdisi imkanlari daha rahat ve genis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam belki şurada 6 yıl verdiğiniz ücret gelecekte sizin 1 veya 2 yıllık kazancınız olacak. koç tıp 5. ve 6. sınıfta okuyanlarla konuş derim, aynı şekilde mezunlarla da iletişim kur. daha net bilgilere ulaşırsın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi durumun iyiyse kesinlikle kaçırma derim . Hayatın boyunc artısını görürsün bence Koç Tıpın. Ama aynı zamanda mesleğe olan bakış açında önemli . Asla yapamam dediğin bir bölümü sırf üniversitesinden dolayıda tercih etmemelisin.

• 44 bin benim tüm öğrecilik hayatım boyunca babamdan alacağım paranın yaklaşık 1.5 katı :)) zenginin malı züğürtün çenesini hesabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

quote:

Orijinalden alıntı: yanıyom

Lysde İlk 2 bine girip 44 bin TL para verip okumak bana saçma geliyor eğer ailen zengin değilse. Ha canın istiyorsa yap sonuçta 6 sene sonra doktorsun garanti meslek ama ben olsam Ankara İstanbul'daki devlet okullarını yazardım

400 kisilik amfide okuyup sonra tus ve dogu goreviyle ugrasmak beni tiptan sogutuyor

koc tip belki benim utopyam oldugu icin oyle geliyordur ama bence ulkedeki herhangi baska bir fakulteyle asla kiyaslanamaz

baska fikir beyan etmek isteyen var mi

Tabi Tobb Koç gibi okullar hep ilk 100 500 1000 civarından öğrenci alıyor bunların sağladığı özel imkanlar da vardır. Eğer durumun varsa ve tıp okumak istiyorsan gir keyfin bilir

• Koc tip cok ovuluyor hocam senin kararin ama acibadem tipa da bakabilirsin . Tam burs aliyorsun sanirsam orada

• Burdaki fakir cahil vizyonsuzlara bakma 50k yıllık olsun her şey dahil çarp 7 ile 350k

Bu parayı 3 yılda kazanırsın en kötü

Üstelik koç tan mezun olacaksın kıytırık devlet hastanelerinde

Çalışmayacaksın kesinlikle düşün

• Yapacağın en büyük hata olur. Buraya yazmaya üşendim de özel de tıp okunmaz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.