Şimdi Ara

Koç Grubu şirketlerinden Opet'in iflası istendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koç Grubu şirketlerinden Opet'in iflası istendi

Türkiye’nin önde gelen akaryakıt dağıtım şirketi Opet’in iflası istendi. Koç ve Öztürk Ailesinin ortak olduğu Opet’in iflasını, petrol istasyonu işleten İzbel Petrol Taşımacılık istedi.

İflas istemli dava İstanbul Anadolu 1. Asliye Tic. Mahkemesi’nde açıldı. İzbel Petrol Taşımacılık İnşaat Otomotiv Limited Şirketi, Opet Petrolcülük AŞ’nin iflasını istedi. Davaya ilişkin duruşma 17 Haziran’da yapılacak.

Türkiye’nin en büyük akaryakıt dağıtım şirketlerinden biri olan Opet’in yüzde 50 hissesi Koç Ailesi’ne, yüzde 50 hissesi ise Öztürk Ailesi’ne ait.

Opet’in yönetiminde Ali Koç, Ömer Koç, Fikret Öztürk, Nurdan Öztürk gibi isimler bulunuyor.

Temeli 1982'de atılan Opet'in bin 187 istasyonu bulunuyor. Sunpet markası ile de 497 istasyon bulunuyor.

Şirket, beyaz ve siyah ürünlerde, sırasıyla yüzde 19,2 ve 33,5 oranındaki pazar payı ile lider konumda.

www.patronlardunyasi.com
    Koç Grubu şirketlerinden Opet'in iflası istendi
    http://www.patronlardunyasi.com/haber/Koc-Grubu-sirketlerinden%C2%A0Opet-in-iflasi-istendi/236225

• Demek ki iyi yönetememişler yoksa kaldırımlarda park edecek yer yok, caddeler arabadan geçilmiyor, otoparklarda sıra var, herkesin 2 arabası var, yol var köprü var, tatillerde oteller full çekiyor, bayramlarda yollar hep dolu, her sene araba bayilerinde araçlar yok satıyor, avrupadaki benzini tl çevirince burada yakıt daha ucuz.

su gibi akaryakıt satıp nasıl iflas edecek yav. Kesin ameriğa yaptı

Hey yavrum hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 4 Haziran 2020; 0:38:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opet bile batıyorsa kimler batmaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl iflas ediyorlar hayret

• epdk uyarısı şincik anlaşıldı

• Yalnız durum Opet'in iflas etmesi değil, alacaklı olduğu iddiasıyla başka bir firmanın Opet'e iflas davası açması. Kabul edilmeyecek saçma sapan bir dava olmuş tabii. Mevcut durumda Opet'in iflas etmesi pek mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan Galip Bey

Yalnız durum Opet'in iflas etmesi değil, alacaklı olduğu iddiasıyla başka bir firmanın Opet'e iflas davası açması. Kabul edilmeyecek saçma sapan bir dava olmuş tabii. Mevcut durumda Opet'in iflas etmesi pek mümkün değil.
    Okuduğunu anlamanın faydaları

Teşekkürler hocam

Opet yerli ve işini gayet iyi yapan köklü bir firma. Batması üzerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amaaann boşver PO neyimize yetmiyor veeerr mehteri

• Temiz tuvalet polititkasına hayrandım. Okulumuza opet' in üst düzey yöneticilerinden bir kadın gelmişti.Tuvalet politikasının arkasında yatan emeği ve mesaiyi anlatmıştı.Takdir etmiştim.Eğer aracım olsaydı tercih edeceğim bir marka olacaktı. Ben siftah açmadan iflas ha...:/
  • Akaryakıt satamayıp iflas etmek, şaka gibi bir durum. Opet'te durumlar kötü ise sektör nasıl acaba...
  • Yorumları biraz saçma buldum . Opetin mersindeki dolum tesisi evimin penceresinden görünecek kadar yakınımda . Kuzenim opet tesisinde sevkiyatta çalışıyor. İşlere yetişemiyorlar gece mesailere kalıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Nadir -- 4 Haziran 2020; 14:3:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
    krediyle tatile gidicez diye akpli alt komşum seviniyordu, "bak bak görüyorsun müthiş oranla krediler veriyor" diyordu devlet.

sonra içimden bir kez daha dedim ki bu insanlara her şey müstehak

2020 yılında milletimiz 1 haftalık tatile gitmek için devlete borçlanıyor

ve bununla övünüyor adamlar

2023'de neler olacak çok merak ediyorum

• Alacak davası bu yahu, mahkeme muhtemelen reddedecek.

Ne iflası
  • www.aa.com.tr
    OPET'ten 'iflas istemi' haberlerine ilişkin açıklama
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/opetten-iflas-istemi-haberlerine-iliskin-aciklama-/1864921

keşke biraz araştırıp konu açsaydınız ya da en azından anlayıp...

• Ver mehterii verrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 4 Haziran 2020; 17:52:26 >
  • çağımızın hastalığı üşengeçlik
  • açılan sacma başlık. eksik içerik

ve okuma engelli dh toplumu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.