Şimdi Ara

KNORR'un Hazır Çorbaları hiç güzel değil..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sahurda çorba içeyim diyorum hazır Knorr hazır çorba aldım hiç beğenmedim..Başka marka var mı hazır çorba üreten ve daha iyi olan... Ben mercimekli aldım içinde ekmek parçaları da var ama tadı çok kötüydü, çöpe attım..

• knorr u beğenmediysen başka çorba içme sen bence
  • mısır tanelisi var gerçekten mükemmel ama sadece bardakçorbada vardı o galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: himmet_dal

mısır tanelisi var gerçekten mükemmel ama sadece bardakçorbada vardı o galiba

o hangi çorbaydı acaba dur sitesinden bakayım..belki de mercimekli olan hoşuma gitmedi..bir de domates çorbası deneyeceğim..
  • Genel olarak hazır çorbalar iyi değildir ve sağlıksızdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Genel olarak hazır çorbalar iyi değildir ve sağlıksızdır...

çok doğru ama yurttayım yemek pişiremiyoruz mecburen hazır çorba ile idare ediyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

Orjinalden alıntı: irish

Genel olarak hazır çorbalar iyi değildir ve sağlıksızdır...

çok doğru ama yurttayım yemek pişiremiyoruz mecburen hazır çorba ile idare ediyoruz..

Böyle durumlarda çaresiz kalıyor insan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vallaha bende knorr un ütüne çorba tanımam. Hele yeni çıkarttığı şu yöresel çorbalar falan mükemmel ya. Her markete gidişimde paket paket alırım evde durur mutlaka.
  • tutmaç bi harika ya
  • Şokta 1 ytl yöresel çorbalar duyrulur devam edior olması lazım siz ne kadara alıyorsunuz genelde??
  • Hazır çorbaların hiçbiri güzel değil ki Knorr güzel olsun.
  • ramazanda hep knor alıyoruz cok güzel bence
  • ne knorru ya ülker falan al.ne işin var dostum knorrla.bimdekilerde güzel okuldayken az yememiştik of diyorum.ögrenci adama ucuz olan güzeldir
    hatta bim yeni bi corba cıkarmıstı dagıtıyodu falan 2 dakkada bitirdik sie cektiler sonra
  • Knorr en iyisidir. Aralarında en iyiside yayla çorbasıdır. Kişisel tercih =D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrL -- 23 Eylül 2008; 2:43:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Arkadaşlar sahurda çorba içeyim diyorum hazır Knorr hazır çorba aldım hiç beğenmedim..Başka marka var mı hazır çorba üreten ve daha iyi olan... Ben mercimekli aldım içinde ekmek parçaları da var ama tadı çok kötüydü, çöpe attım..

İşte aradığın şey
    markette gördüm geçen gün

Daha önce yediğiniz çorbaları unutun, hele hazır çorbaları aklınızdan bile geçirmeyin.
    Artık yüzde yüz doğal NaturaMaks kavanoz çorbaları var. Katkısız ve doğal.
    Bu çorbanın içinde, aroma arttırıcı, tatlandırıcı, asit düzenliyici, kıvam arttırıcı gibi hiç bir katkı maddesi yok.
    Çorbanın kavanozlanması esnasında hava almaması için vakumlu ambalajlama tekniği kullanılmıştır.
    O çok alıştığınız annenizin nefis çorbası tadında ve kıvamında.
    Çorba budur. Doğal olan budur.

Katkısız demek ne demek?

İçinde aroma arttırıcı, kıvam arttırıcı, renklendirici, tatlandırıcı, asitlik düzenleyici, koruyucu hiçbir katkı maddesinin bulunmaması demektir. Hiçbir koruyucu katkı maddesi içermediğini söyleyerek, yüzde 100 doğal ve katkısız gibi algılanan ifadeler sizi yanıltmasın. Çünkü içerisinde asitlik düzenleyici, aroma arttırıcı gibi katkı maddelerini içerebilirler. Bu sebeple aldığınız ürünün arka etiketini mutlaka okuyun.

Naturamaks’ın içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmamaktadır. İçerisindeki her şey doğadan gelir. Katkısız yemek hakkımız Doğal olan da budur

İçerik Bilgileri
    Dana eti
    Kırmızı mercimek
    Soğan
    Havuç
    Patates
    Kırmızı kapya biber
    Domates salçası
    Tatlı biber salçası
    Bitkisel sıvı yağ
    Doğal buğday unu
    Doğal pirinç unu
    Doğal patates nişastası
    Süt kreması
    Kereviz yaprağı
    Kırmızı pul biber
    Maydanoz
    Nane
    Tuz
    Su

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=naturamaks

http://aylintoygun.blogcu.com/naturamaks-cikti_10231771.html

http://www.happymiss.com/saglik/naturamaks-dogal-olani-da-budur.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remus -- 23 Eylül 2008; 2:44:49 >

• Knorr un şehriyeli tavuk çorbasını hiçbirşeye değişmem :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrL

Knorr en iyisidir. Aralarında en iyiside yayla çorbasıdır. Kişisel tercih =D

ama bu yaylanın çabuk çorba yani bardakta içileni yok galiba...bana öyle lazım..tencere mencere yok ki ısıtalım..

• quote:

Orjinalden alıntı: remus

quote:

Arkadaşlar sahurda çorba içeyim diyorum hazır Knorr hazır çorba aldım hiç beğenmedim..Başka marka var mı hazır çorba üreten ve daha iyi olan... Ben mercimekli aldım içinde ekmek parçaları da var ama tadı çok kötüydü, çöpe attım..

İşte aradığın şey
    markette gördüm geçen gün

Daha önce yediğiniz çorbaları unutun, hele hazır çorbaları aklınızdan bile geçirmeyin.
    Artık yüzde yüz doğal NaturaMaks kavanoz çorbaları var. Katkısız ve doğal.
    Bu çorbanın içinde, aroma arttırıcı, tatlandırıcı, asit düzenliyici, kıvam arttırıcı gibi hiç bir katkı maddesi yok.
    Çorbanın kavanozlanması esnasında hava almaması için vakumlu ambalajlama tekniği kullanılmıştır.
    O çok alıştığınız annenizin nefis çorbası tadında ve kıvamında.
    Çorba budur. Doğal olan budur.

Katkısız demek ne demek?

İçinde aroma arttırıcı, kıvam arttırıcı, renklendirici, tatlandırıcı, asitlik düzenleyici, koruyucu hiçbir katkı maddesinin bulunmaması demektir. Hiçbir koruyucu katkı maddesi içermediğini söyleyerek, yüzde 100 doğal ve katkısız gibi algılanan ifadeler sizi yanıltmasın. Çünkü içerisinde asitlik düzenleyici, aroma arttırıcı gibi katkı maddelerini içerebilirler. Bu sebeple aldığınız ürünün arka etiketini mutlaka okuyun.

Naturamaks’ın içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmamaktadır. İçerisindeki her şey doğadan gelir. Katkısız yemek hakkımız Doğal olan da budur

İçerik Bilgileri
    Dana eti
    Kırmızı mercimek
    Soğan
    Havuç
    Patates
    Kırmızı kapya biber
    Domates salçası
    Tatlı biber salçası
    Bitkisel sıvı yağ
    Doğal buğday unu
    Doğal pirinç unu
    Doğal patates nişastası
    Süt kreması
    Kereviz yaprağı
    Kırmızı pul biber
    Maydanoz
    Nane
    Tuz
    Su

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=naturamaks

http://aylintoygun.blogcu.com/naturamaks-cikti_10231771.html

http://www.happymiss.com/saglik/naturamaks-dogal-olani-da-budur.html

kac para bu acaba?

• 6 ytl civarı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CrL

Knorr en iyisidir. Aralarında en iyiside yayla çorbasıdır. Kişisel tercih =D

ama bu yaylanın çabuk çorba yani bardakta içileni yok galiba...bana öyle lazım..tencere mencere yok ki ısıtalım..

Pardon ben yanlış anladım ozaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.