Şimdi Ara

Knights of the Force (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem durum bu, ben de bir oyuncu olarak istekte bulunayım, modun içine her şeyinden Türk olduğu anlaşılabilecek Türkçe konuşan bir karakter eklensin.. Başarılar.
  • Çıksa artık şu yaaa.... Zaten Force Unleashed pc de yok...
  • Osman Günyaz'a bu oyun konusunda güvenim sonsuz denebilir yani bu oyun er yada geç çıkacaktır. Gamexe falan gitmiş olsaydınız bu güvenimin nereden geldiğini anlardınız. Her neyse bu kadar uzaması bilmeyen görmeyen insanoğlunda tereddütlere yol açacaktır. Buradan en kısa zamanda oyunu çıkarması dileği ile. İnşaaallah hemen çıkar..
  • Mükemmel olacağına eminim.

Jedi academy den anlamayan adam tabi yadırgayacaktır,normaldir
  • Hala çıkmadımı ya...
  • 2 ay geçti oyunun çıkısından hala bekliyoruz ama boşa bekliyoruz anlaşılan
  • Çıktı Knights of the Force arkadaşlar. Girin sitesine bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

İzledim video çok güzel olmuş.
    Ama anlamadığım neden 500.000 e ulaşınca çıkıyo?

evet neden 500.000 ?
  • çıktımı dosyaları nerde rapid torrent nsl temn edicez dvd versiyonunu istemiyom ben
  • Arkadaşlar modu Osman Günyaz bey internete verdi. Oyun ister yarım ücreti olarak 30 liraya kargoyla temin edebiliyorsunuz, ister indirebiliyorsunuz.

Ayrıntı:
    www.kotf.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Arkadaşlar modu Osman Günyaz bey internete verdi. Oyun ister yarım ücreti olarak 30 liraya kargoyla temin edebiliyorsunuz, ister indirebiliyorsunuz.

Ayrıntı:
    www.kotf.com

sitede şu an sadece demo var ben göremedim nerde?
  • English kısmında.

Daha tüm bölümler moda eklenmemiş ama tüm haritları açıp oynayabiliyoruz. Npc Add/Load sistemiyle isterseniz koca bir savaş yaratabiliyorsunuz. Gerçekten çok güzel olmuş. Battle of Geonosis yaptım şahane oldu . Tim'e TEBRİKLER!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 28 Mart 2008; 16:40:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PVH

Bu nasıl bir oyun WoW gibimi ?? Online mı ?

Bu soruyu da her oyuna soruyorlar be kardeşim.

Bir de King of the fighters sanan arkadaşları da esefle kınıyorum. O oyun The King of Fighters

Jedi Academy şu uzay gemisi kazasında kurtulan tek Jedi'ın biz olduğumuz oyun mu? Hani TPS olup da kılıç fırlatabildiğimiz? Eğer o ise oyunun SP'si ve MP'si çok zevkliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 28 Mart 2008; 17:40:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Bu soruyu da her oyunu soruyorlar be kardeşim.

Bir de King of the fighters sanan arkadaşları da esefle kınıyorum. O oyun The King of Fighters

Jedi Academy şu uzay gemisi kazasında kurtulan tek Jedi'ın biz olduğumuz oyun mu? Hani TPS olup da kılıç fırlatabildiğimiz? Eğer o ise oyunun SP'si ve MP'si çok zevkliydi.

sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Bu soruyu da her oyuna soruyorlar be kardeşim.

O oyun Jedi Outcast'ti. Jedi Academy bu oyunun devamı.

• hayır o işte jedi academy. mod gerçekten çok güzel, Duel of the Fates yapıyorum sabahtan beri. Maul beni 1 kere bile düşüremedi.(NOT: NPC ADD/LOAD sistemiyle yapıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 28 Mart 2008; 19:31:57 >
  • Abicim benim dediğim hangisi şimdi? SW:JA mi, JO mi?

Şimdi bir tane vardı ben aşırı sevmiştim Dark Side'da şahane özellikler vardı, yerin altına giriyorduk bizim hocamız mı dostumuz mu ne vardı, kin ve nefret karanlık tarafa seni yaklaştır diye mızmızlanıyordu. Önce onunla savaşıyorduk, sonra da son bossla galiba. Ya da son boss o muydu neydi.

Hatırlayın abicim hani uzay gemisinde muhabbet ediyorduk bi elemanla sonra hafif sulak bir yerde gemi düşüyordu felan. Küçük canavarlar vardı bla bla. Bir tane daha var, onda da FPS modu vardı ya da oyun büsbütün FPS idi. Gun Tarret'lar vardı felan felan. Şimdi ben şu uzay gemisinde başladığımızı çok sevmiştim. Diğerinde karakteri o kadar geliştiremiyordun kişiselleştiremiyordun benim bildiğim. Benim sevdiğimde bir ton mod vardı, Lightsaber'ı saruman'ın asası şeklinde, farklı renklerde ve farklı surat biçimleri ile oynamak için modlar yüklemiştim. Gerçi diğeri için de çok mod vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 28 Mart 2008; 19:52:35 >

• JA senin dediğin...
  • Ahanda bir SS

Knights of the Force

Büyük çatışmalarda çok kasıyor, o yüzden eklenti olarak gelen gölge ve ışıklandırmaları kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 29 Mart 2008; 11:58:51 >
  • En sonunda modu oynadım.

Öncelikle şunu söyliyim bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Tek kişinin yaptığı amatör bir mod ne kadar iyi olabilir ki diyodum. Adam bir kaç skin değiştirir birkaç harita dizayn eder filmdeki görevler diye yedirir herkese diyordum ama tamamen yanılmışım.

Oyunun en büyük özelliği: Mesela Darth Maul sadece skini Darth Maul olan 2 taraflı ışın kılıcı kullanan bir karekter değil. Darth Maulun hareketlerini de almış oyun. Oyunu oynadığınızda gerçekten ne kadar uğraşıldığını emek harcandığını ve en önemlisi bir starwars fanı tarafından starwars fanları için yapıldığını anlıyorsunuz.

Bir kere en ince ayrıntılar bile düşünülmüş. Darth Vader'in Lightning forcesinin olmaması(SW fanları Vaderin neden Lighrnin atamadığını bilir) buna karşın gripte master olması Sidiousun Lightningde master olması gibi...

Ayrıca mod sadece filmdeki görevlerden oluşmuyor. NPC load system gibi mükemmel bir özellik getirilmiş. Oyuna girmeden önce CD menusundan istedğiniz karekterleri oyuna ekleyebiliyorsunuz. Daha sonra istediğiniz bir haritada veya görevde bu karekterleri ekleyip oynayabilirsunuz. Bu sayede hayalinizdeki savaşları yapabilirsiniz. Mesela Yodayı alıp Darth Sidiousla savaşabilirsiniz. Ya da çoklu takımlı savaşlar yapabilirsiniz. En güzel yanlardan biri de videoda da gösterilen kendi seçtğiniz haritada oynarken tarafınızı değştirebiliyorsunuz. (Dark-Light)

Sonuç olarak Counterstrike'dan sonra çıkmış en güzel mod diyebilirim. Oyunu yaklaşık 10 saate kadar oynadım. Genelde kendim harita seçip filmdeki karekterleri yönettim ve hiç sıkılmadım.

Linkler topiğin başında verilmiş ama ben yine de veriyim tekrar.

http://www.kotf.com/main.htm Full Part bir sadece English bölümünde bulunuyor sanırım.

Bu arada elinde Jedi Academy olmayanlar benle irtibata geçebilir. Zira JA lisanslı bir oyun olduğu için sitede JA yok. JA'nın sizde olması gerekir oyunu oynayabilmeniz için.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.