Şimdi Ara

Knights of the Force (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nasıl bir oyun WoW gibimi ?? Online mı ?
  • Forumda ne kadar az yaw Star Wars hayranı
    Bir an once cıkar inş ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlaVe

Forumda ne kadar az yaw Star Wars hayranı
    Bir an once cıkar inş ...

Bence de...Bu arada video çok güzelmiş
  •  Knights of the Force

Geldi Sonunda Geldi Yaşasııııııııııın!!!!!
  • nerden indirebiliyoruz ?
  • Daha yeni mi geldi Bir ara Temmuz falan diyodunuz.
  • nerde kaldı bu kotf sitesinde foruma da giremiyoruzz 5 kasım dediler aralık bitti gelecek hala 4 yıldır bekliyorum... çıkmasını...

ama çıksın çok güzel olacak güzel yapmış Tim abi...
  • Şu anda çıkmış galiba nereden indirebiliriz?
  • dvd formatında veriyor galiba ticariye döndü galiba
  • Sitesinde yazıyor oyunu satmadıkları,siteden indirilebiliyormuş ama ben göremedim.

KNIGHTS OF THE FORCE 'UN DAĞITIMINA BAŞLANDI
    Dostlarım oyun daha önce soylediğim gibi 1 ocak günü saat 01:01:08 de yayınlanmaya başlıyacak. Bunun dışında sizlere başka süprizlerimde var. Şu anda DVD versiyonun dağıtımı başlanmış durumda. Oyunu orjinal kutulu DVD versiyonunu temin etmek isteyenler aşağıdaki formu doldurabilirler veya benimle direkt olarak bu email Tim@KotF.com adresinden görüşebilirler. Oyunu 30 ytl kargo ücretiyle istediğiniz yere gönderiyoruz. Fakat şunu bilmelisiniz oyunun satışını yapmıyoruz oyun ücretsizdir web sitemizden ücretsiz olarakda indirebilirsiniz büyüklüğü 1 GB 'dır.

Yazan bu sitemizden indirebilirsiniz diyor ama ben bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 1 Ocak 2008; 16:46:13 >
  • Link gelmemiş sanırım
  • Merhaba, yabancı sitelerde iddia edilen doğruymuş sanırım, dolandırıcılık için "yapıldı gibi" gösterildiği söyleniyordu. Hala ortada link yok ve işin ilginci istanbul da elden sattığını iddia etti peki bu alanlardan bir allahın kulu herhangi bir ortama yüklemez mi bu bedava mod u? Bu gibi kişiler Türk insanının itibarını sarsıyorlar ucuz işler bunlar..

dip: mod gerçekten çıkarsa burdan özür dilemesini de bilirim ama yıllardır insanlara yalan söylediğini düşünüyorum ki sitesinin forumunda para ile alıp destek olacağımı söyleyen ilk üyelerden biriydim.
  • 1 ay geçti nerede link?
  • Bu iş sıkıcı olmaya başladı.

Tamam, ücretsiz, önceden bir para ödemedik, kimseyi bir şeye zorlayacak hâlimiz yok. Ama kaç yıldır bir tarih verilip duruluyor. Sürekli beklenti içine giriyoruz.

Bu son durumdan sonra çıkacağına dair inancım iyice zayıfladı. İnşallah, yanıltır beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 30 Ocak 2008; 17:19:08 >
  • oyun çıktı.şuan 30 ytl karşılığı satılıyor kutusu fln herşeyiyle.fakat bu 30 ytlnin almak için ücret olmadığını sadece siteye bir bağış olduğunu söylüyorlar.ayrıca oyunun demosu var.merak edenler bakabilirler.sakın yanlış anlaşılmasın benim onları tanıdığım veya bir yakınlığım yok sadece sitedeki şeyleri söylüyorum
  • Arkadaşlar oyun çıktı bu ayki EGM dergisinde İncelemesi var. Merak edeneler okuyabilir.
    derginin kapağı
    http://img84.imageshack.us/img84/8362/egmsubat08bn6.jpg

Kimsenin Modu internete koymamasının nedeni benim rica etmemdir.Çünkü ocak ayında dağıtılan versiyonda ceşitli sorunlar vardı.Bu ilk oyuncuyla buluşan versiyon bir çeşit beta versiyonudur. 1 ocak günü oyunu yetiştirebılmek adına bazı menu ve hata kontrollerini gözden çıkarak dağıtım yapıldı

Bu ilk sürümün başta herkezin oyunu rahatca kurabıleceği bir setubı yoktu. Oyunu baslatan menulerdede eksikler vardı. Kısaca kurması ve baslatması problemli bir sürümdü. Geçen 30 günlük sürede oyunu benim elimden temin edenlerle hem multiplayerda hemde singleplayerda çeşitli testler yaptık. Tesbit edilen kritik hatalar ve noksanlıklar bana bildirildi kısaca bu süreyi hem eksik menuleri tamamlamak hemde hataları düzelterek geçirdim. Bu nedenle halen internetde mod yayınlanmadı. Çünkü hesaplamalar gösterdiki oyunu ilk haliyle temin edenler Oyunun problemsiz Final versiyonunu oynamak için bazı dosyaları yenıden çekmeleri gerekicekti.(600 mb kadar) .Tüm dünyada beklenen bir projenın 600 mb lık bir yama yayınlaması korkunç olucaktı bu nedenle oyun bu şekilde yaygınlaşmasın diye modu kargo ile hediye ediceğim oyunseverlerede henüz gönderim yapılmadı. Ancak durumu onlara ilettim hepsine bu ücretsiz dağıtılacak olan bu oyuna desteklerinden dolayı DVD ile beraber A3 ebadında KotF posterleri gönderilecek.

Siz oyunseverlere şunu söyleyebilirim Tatilde bu oyunu oynamak isteyeneler oynayacaklardır. Web sitemi yakından takip etmeniz yeterli. Oyunun netde yayınlanmasıyla KotF Forumlarıda açılacak. oyundan nasıl daha fazla keyif alabileceğinizi anlatan ip uçlari ve paylaşımlar çok yakında forumlarımızda ve çeşitli online dergilerde yayınlanıcak.

Herkeze sevgiler saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 2 Şubat 2008; 6:31:31 >

• bekliyoruz hemde senelerce beklidimize değer inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: maximusix

bekliyoruz hemde senelerce beklidimize değer inşallah

Daha 1-2 ay bekleriz.Beklemelerimiz boş çıkmaz inşallah.
  • Kardeş, o kadar emek yani, sıfırdan bir oyun yapsaydınız da bir Türk oyunu çıksaydı meydana, falanca oyuna bu kadar zaman uğraşıp mod yazınca , oyunu yapan firmayı desteklemiş olmuyormusunuz??

Türk oyunu bulup oynayacaz diye aramadığımız yer kalmıyor, bir de bakıyoruz mod, derleme, filancadan bozma falan çıkıyor, desteklesen bir türlü, desteklemesen başka türlü, ne yapalım şimdi yani....
  • Bilginize :

Oyun yapmak demek sermaye demek Türkiyede de bu yok şu anda :) çünkü insanlarımız daha kolay yoldan para kazanmak peşinde. Ancak birileri bir şeyler yapmalı bir yerden başlamalı en azından yaratıcılığımızı dünyaya sergilemeliyiz. Bende bu işe sıfırdan başladım. Oyun yapmayı kimse doğuştan bilmiyor. Türkiyede hadi oyun yapalım dediğinizde şuanda dünya düzeyinde oyun yapacak adamda yok. Çünkü bu iş tecrübe ve birikim işi. Şu an sermaye olsa bile profesyonel anlamda Türkiyede bu işin altına girebilecek çok az insan var ve onlarında tecrube ve deneyimleri sınırlı. Sonuçta ticari bişey yapıcaksınız nekadar zamanı uzatırsanız okadar para kaybeder ve batarsınız.

Benim projem ise ticari bir proje değil bir mod. Bu projeyi bukadar uzun süre geliştirmemin nedeni ise biliyorsunuz star wars'a ait oyunlar tüm dünyada ilgiyle takip ediliyor 30 yılık bir efsane sonucta. Ayrıca star wars'un orjinal filmlerinin hepsini konu alan bir oyun yok. Bu yüzden Star wars hayranları da bu konuda müthiş bir açlık çekiyor. Yaptığımız iş ses getireceği için bu proje bukadar yıl geliştirildi. Daha yayınlanmadan dünyada hatır sayılır bir fanatik kitlesi elde etti. Yoksa normal bir oyun modunun 5 sene geliştirmek tabiki anlamsız ve manasız olurdu. Kısaca 5 sene çalısınca bu proje mod olmaktan çıktı 2 gb lık bir oyun oldu (ama teknik olarak tabiki halen bir mod Jedi Academy oyununa sahip olmalısınız.) Ayrıca geçen sene sadece demosu dünya mod yarışmasında 4000 projeden 6. oldu. Oyun Türkçe dahil 6 dilde hazırlandı.

Herkeze sevgiler saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 3 Şubat 2008; 20:10:55 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.