Şimdi Ara

Knights of the Force

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Knights of the Force

Knights of the Force

Knights of the Force

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTaKuRoN -- 9 Haziran 2008; 14:45:44 >

• Jedi Academy oynayan yok mu len
  • DİKKAT

bakın buradaki video yu 500.000 e ulaştırınca oyun çıkıverecek linkteki video hem yapımcıyı hemde güzel istanbul umuzu tanıtıyor

http://www.youtube.com/watch?v=cHDRPzGAGjs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 23 Haziran 2007; 1:40:58 >
  • bu oyun nsl bı oyundur amacı nedır ne zmn cıkmıstır kım yapmıs tır bunların cvp ını ıstıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_delgado

bu oyun nsl bı oyundur amacı nedır ne zmn cıkmıstır kım yapmıs tır bunların cvp ını ıstıyorum

bu oyun bir sw: jedi academy modudur.

bakın buradaki video yu 500.000 e ulaştırınca oyun çıkıverecek linkteki video hem yapımcıyı hemde güzel istanbul umuzu tanıtıyor

ayrıntılı bilgi
    http://www.kotf.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 23 Haziran 2007; 1:38:32 >

• İzledim video çok güzel olmuş.
    Ama anlamadığım neden 500.000 e ulaşınca çıkıyo?
  • arkadaşın bahsettiği kotf (knights of the force) bir mod dur, seneler önce çıkan starwars academy oyunu için yapılmıştır
    arkadaşım bu bilgiyi verdiğin için teşekkür ederim bayadır 4 gözle bekliodum eminim bir çok star wars hayranı da zaten takip ediolardır
    bir an önce çıksın da hemen oynayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farrabi -- 24 Haziran 2007; 3:39:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter: Call of the Wild
    8 yıl önce açıldı
    Lords of the Fallen
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de king of the fighters sandım başlığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

ben de king of the fighters sandım başlığı

ben de yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

ben de king of the fighters sandım başlığı

ben de yav

• quote:

Orjinalden alıntı: jrking

quote:

Orjinalden alıntı: by_delgado

bu oyun nsl bı oyundur amacı nedır ne zmn cıkmıstır kım yapmıs tır bunların cvp ını ıstıyorum

bu oyun bir sw: jedi academy modudur.

ayrıntılı bilgi
    http://www.kotf.com

500.000 olmuş nerde oyun

• wayy bee helal video 500k ya ulaşınca çıkacağını söylüyorlardı bakalım nolcak...
  • Çıkarsa cidden güzel olur yaw..Bol bol oynarız hem de bunu biz yaptık diyebilirz..Türkün azmi
  • 25 inde çıkacak diyolardı mod a ama hala çıkmadı duydum ki 2 gb oldugu için 2 part olarak çıkacakmıs ama daha 1. part yok
  • KOTF kofti çıktı demek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demus

KOTF kofti çıktı demek.

yaw işte böyle düşünmemek lazım, mod un yayınlanması gereken sitenin forumuna girdim az önce herkes modun yapımcısına haykırıo yahu arkadas 4 senedir ugrasıo icinde 70 tane senaryo bulabileceiniz bir mod tam 2gb boyutunda ve bunu tamamen bedava ya yayınlıyorsun bide insanlar 1-2 gün gec kaldın diye bağırıyorlar (bağrıyorlar dediğim o sitenin forumlarının admin leri bizim Türk mod yyapımcısı arkadaşımızı aşağlayan bir video yu you tube a koymuş onun link i dolaşıo forumun heryerinde) ben de modu yapan insanın yerinde olsam elimden geldiğince geciktiririm ayrıca mod un gecikmesinin sebebini bir düşünün mod u yayınlayacan arkadaş bir şirket veya yüksek hızlı baglantı olan bi yerden yayınlamıyorki senin benim gibi bir ev kulllanıcısı Türkiye'de 1gb'tı download etmek bile ne kadar uzun sürüyor birde onu upload ettiğinizi düşünün bence 1-2 gün gecikmesi haklı

• quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

quote:

Orjinalden alıntı: Demus

KOTF kofti çıktı demek.

yaw işte böyle düşünmemek lazım, mod un yayınlanması gereken sitenin forumuna girdim az önce herkes modun yapımcısına haykırıo yahu arkadas 4 senedir ugrasıo icinde 70 tane senaryo bulabileceiniz bir mod tam 2gb boyutunda ve bunu tamamen bedava ya yayınlıyorsun bide insanlar 1-2 gün gec kaldın diye bağırıyorlar (bağrıyorlar dediğim o sitenin forumlarının admin leri bizim Türk mod yyapımcısı arkadaşımızı aşağlayan bir video yu you tube a koymuş onun link i dolaşıo forumun heryerinde) ben de modu yapan insanın yerinde olsam elimden geldiğince geciktiririm ayrıca mod un gecikmesinin sebebini bir düşünün mod u yayınlayacan arkadaş bir şirket veya yüksek hızlı baglantı olan bi yerden yayınlamıyorki senin benim gibi bir ev kulllanıcısı Türkiye'de 1gb'tı download etmek bile ne kadar uzun sürüyor birde onu upload ettiğinizi düşünün bence 1-2 gün gecikmesi haklı

İyi de o zaman şu vidyo 500.000 tık alınca çıkacak, yarın çıkacak, upload ediyorum %60'ta (siteye baktım üçgündür %60ta) dememesi lazım o zaman arkadaşın. Her şeyi halledinceye kadar bekleseydi keşke.

• 1 Temmuz'da çıkıyomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

1 Temmuz'da çıkıyomuş

1 temmuz damı way ttnette limitsiz 256 k ları 1 mbit yapacakmış fiyat deiştirmeden 1 temmuzda işallah ikiside mutlu son ile biter
  • 1 temmuz da yalan oldu bakalım ne zaman çıkacak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.