Şimdi Ara

KnightOnline Setup.exe de Option.exe de KSCWiever.exe de Virüs buluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk başta kendi pc mden şüphelendim. Full format attım. Şu an pc de ad-aware pro ile Kaspersky Pure yüklü. 2-3 kez tarattım kendi pc mde virüs olmamasına emin olana kadar.

Knightın resmi sitesindeki alternatif download bölümünden bi siteden çektim setupı ( daha öncede gezginlerden çekmiştim ) yine virüs buldu. devre dışı bıraktım kasperi, setupı kurdum. knightı tarattırdım option.exe yle ksc wiever.exe de yine virüs buldu =/

KnightOnline Setup.exe  de Option.exe de KSCWiever.exe de Virüs buluyor.

Sizde taratın bi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

İlk başta kendi pc mden şüphelendim. Full format attım. Şu an pc de ad-aware pro ile Kaspersky Pure yüklü. 2-3 kez tarattım kendi pc mde virüs olmamasına emin olana kadar.

Knightın resmi sitesindeki alternatif download bölümünden bi siteden çektim setupı ( daha öncede gezginlerden çekmiştim ) yine virüs buldu. devre dışı bıraktım kasperi, setupı kurdum. knightı tarattırdım option.exe yle ksc wiever.exe de yine virüs buldu =/

Sizde taratın bi.

Antivirüs Programınına göre , sistemin işleyişine ters bişeyler yapıyor Zararsız virüs onlar problem yaratmaz ;)

• Bende öyle düşündüm ama yinede yedirgin oluyor insan, hem de nasıl virüslü setup yapabiliyorlar anlamıyorum :/
  • Bendede öyle.. Virüs buluyor ondan sonra siliyor.
  • K2 Network ün yeni getirdiği APR sisteminden kaynaklanıyor. Aslında bu bi nevi keylogger ancak tabiki amaç bilgi çalmak değil 3. party programlarını tepit etmek. Bitdefenderda da aynı sorun var.
  • quote:

İlk başta kendi pc mden şüphelendim. Full format attım. Şu an pc de ad-aware pro ile Kaspersky Pure yüklü. 2-3 kez tarattım kendi pc mde virüs olmamasına emin olana kadar.

Sizde taratın bi.

tamamiyle aynı durumdaymısız xD bendede kis10 var ilk gezginlerden cektim virüs buldu ''vay gezginler böle bisey yaparmıymıs'' dedim sinrm bozuldu güvenirdim gezginlere sonra 2. secenekteki downloadlardan biriyle indirdim yine virüs bldu en son gamefirst live ile indirdim yine virüs

Edit: oha kullandıgım programlar bile aynı xD utorrent,orbit,mozilla,winamp, nero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Dede -- 11 Temmuz 2010; 20:01:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: damn1518

quote:

Sizde taratın bi.

tamamiyle aynı durumdaymısız xD bendede kis10 var ilk gezginlerden cektim virüs buldu ''vay gezginler böle bisey yaparmıymıs'' dedim sinrm bozuldu güvenirdim gezginlere sonra 2. secenekteki downloadlardan biriyle indirdim yine virüs bldu en son gamefirst live ile indirdim yine virüs

Edit: oha kullandıgım programlar bile aynı xD utorrent,orbit,mozilla,winamp, nero

Ben setupı indirdim sonra korumayı duraklattım. Setupı kurdum (başka çare yok zaten :/) sonra Knightın klasörü tarattırdım, ilk mesajımdaki dediğim exe lerde virüs buldu sildi.

ksc ile option da

KSC yi internetten virüssüz bir şekilde bulabilirsin sanırım.

Optiona da sanırım gerek yok. Knightın klasöründe option(ayar dosyası var) ko auto bot kulandıysan eğer aynı onun ayar dosyasına benziyor.
    Mesela window mode : 1 yazıyor. sen 1i 0 yaparsan oyun tam ekran açılır.

Şu an virüs felan yok oyunada girebiliyorum. Sadece knightı açınca PDM Keylogger benzeri işlem diyor. O da sanırım APR den dolayı.

Şuan pc full tarama yaptırıyorum tekrar. Hem ad-aware 2010 ile hem de kaspersky

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SWF yi EXE YAPMAK ??????
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.