Şimdi Ara

Knightonline ne zaman başladiniz ( başlayiş anilariniz :) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar herkeze ben knightonline 2 sene oldu başliyali neden başladim anlatayim :

internete gıdıyorum bakıyordum herkez bı oyun var oynuyorlar o zamanda herkez cs oynardı bı baktım ko donmusler sonra dedim bu oyuna nerden nasil giricez kayit olcaksin velan dediler ilk ares-dies vardi girdim ve ole geçti gitti siniz anilariniz nelerdir nasil başladiniz

• abi böyle eski ko anılarımızı soran konuları her gördüğümde acayip duygulanırım , ilk başta warrior açmıştım 1 gün lycanlarda kasıp 28 olmuştum statları 1 int 1 mp 1 hp 1 str dağıtıyodum.Sonra bunun yanlış olduğunu bana söylediklerinde bir karus mage açmıştım Diez'de ve 35 yapmıştım millet gelip nası kastın falan derdi , cafe sahibi 45 ti ve her oyuna girdiğinde herkes başına toplanıp onu izlerdi, offf offfffffff abi özlüyorum ya çok özlüyorum offfffffffffff
  • Kendinle çelişiyorsun, 2 yıl önce Ares-Dies serverların yanında bi çok yeni server vardı.

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...
    Kendinle çelişiyorsun, 2 yıl önce Ares-Dies serverların yanında bi çok yeni server vardı.

5.5yil once basladim ares ve dies vardi +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...
    Kendinle çelişiyorsun, 2 yıl önce Ares-Dies serverların yanında bi çok yeni server vardı.

5.5yil once basladim ares ve dies vardi +1

xigenon da vardı hatırlıyorum cafe clan kurmuştuk. yan cafe dupe yapıyordu sürekli beramusta oynarlardı 68 lvl 70 lvl SaH_BaZ ve _KuS_Cu_ fotoları durur hala okul arkadaşlarımdı :D bana söylemezlerdi :D
  • Yillaaar yillar onceydi, puslu bir eylul aksaminda MSN den geyik yaptigim ispanyadan bir arkadas bir oyundan bahsetti. Onunla beraber Diablo ve StarCraft attigimiz icin muhabbetimiz bayagi iyiydi. Yaklasik 1 ay kadar gormemistim oyunda tesadufen o aksam MSN e girmis ve bana bu tarzi cok sevecegimi mumkunse benimde hemen baslamami istemisdi. Ogun download ettim ama kurmadim. Ertesi gun yine ayni saatte MSN den banauyalik alip baslayabilecegimi soyledi. 40 bahane ile isim oldugunu sonra ugrasacagimi soyledim. Sonra 23:00 sularinda oyunu yukleyip basladim. Fena degildi sevmistim .......................................................................... (buraya sigmaz bu hikaye)
    Benim zamanimda sadece Ares 1 vardi. Diez acildiginda ben askere gitmistim :D Lvl siniri 60 di shell giyen 2-3 kisi vardi ozamanlar oda set degil yine 2-3 parcaydi. Atross a 2 clan dolusu adamin aldigini bilirim. FiRe ve ImmortalSouls vardi efsane clan. Ben IS nin alt claninda pelerin takmis olmanin verdigi guvenle her Moba kafa tutardim. Buffla 2500HP oldugunda kendimi olumsiz zannedip eslantta DM ye daldim :D Sonrasi malum tabi. Daha sonra lvl siniri 70 oldu ben askerdeyken. Gelip deli gibi lvl kasmaya basladim 69 lvl de bir sebepten birakma zorumda kaldim. O zamanlar item konusunda........................................................................................ (buda sigmaz anlatmaya kalkarsam eger)

• oks ye hazırlanıyordum şuan lise4. sınıftayım son senem.
    dersanede bi çoçuk knight oynuyordu gel sende başla dedi cd yi verdim o zmn hackshield vardı güvenlik olarak , neysecime bana char açtı mage preminyum yoktu server girmek zordu , 35 lvle kadar hep goblinde kasıldım başka biryer bilmiyordum.Hatta orda bi mage vardı 3Bream diye 51 flame skili atıyordu azım açık kalıyordu.bende bi gün atıcam die azimle kasıyordum
    55 lvl oldunmu pelerinle clana girebiliyordun.KaraŞeytan die bi okçu vardı 45e kadar beni lamia deat knight kastı.61 lvl olduğnda ban yedi ben 58 lvl dim ama stat ve skill point hep 1mp 1str 1 int verdim. sonra bi okçu geldi bana anlattı.herşeyi skill stat kıyafer düzenini bana +7 paper set yaptı sonra gitti.
    59 a ağaçlarda malum programla kasarken bi warriör geldi mor yazıyla bişiler yazıyordu.ben dalga geçiyordum anlamıyorum sonra dc yedim bi yazı banlanmışım.ilk charım buydu olimpia da başladım sonra cypher güzl bir pri dizdim sonra edana devam ediyorum

• bundan 4 sene önce falan sanırım. arkadaşlar ko dan bahsediyorlardı. iyi dedim getirin cdyi oynayalım yükledim falan çalışmadı hata veriyordu ben de vazgeçmiştim zaten kuzen oynuyordu çok da beğenmemiştim o zamanlar.

sonra bizim burada bir gençlik merkezi diye birşey açılmıştı belediyenin. arkadaşlar hep oraya gitmek isterdi işte knight oynuyoruz güzel falan diye. kuzenim de oynardı ben yok derdim iğrenç bi oyun bunun neyini oynicam. diyorlardı gel bizimle oynayalım ben derdim yok int cafeye gidip cs oynayalım. bir gün tuttular kolumdan götürdüler izledim baya bir onları. daha sonra kuzenimle konuştum ve bir char açtım olympiada human mage. yatıp yatıp dururdum skilleri kafama göre verirdim falan. o charı 32 de bırakmıştım. kuzenim artistlik yapardı 33 alanıyla bana. mahalleden bir arkadaşta 35 kağıdı vardı ona dünyanın en şanslı insanı gözüyle bakardık toplardı bizi 35 skilli atardı scolarlara falan. ne günlerdi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 13 Mayıs 2010; 17:23:51 >

• İlk zamanlarıydı oyunun.Şu charların oyuna girerken oturduğu zamanlar.Bir char açtım mage kastım kastım.Arkadaşta mageydi aynı üyelikteydi ama charlarımız.Beraber kafeye giderdik.Beraber kasalım derdik.Ne zaman öyle olsa birimiz dc yerdi.Çünkü diğerimiz öbürünü dc ettiriyordu.O zamanlar aklımız ermezdi tabi.Bir tane bos kestim adını bilmiyorum tabi o zamanlar.Kekuri ring diye bişey düştü.Magede bir işe yaramaz deyip Sundriese satmıştım tabii o zamanlar 469 coins büyük para

Law
    GALATASARAY S.K.
  • bundan 3 yıL önceydi. Amcamın Oglu Oynardı Bu Oyunu. Bana Başlamadan 2 Yıl Önce fLn hep Gel yükliym fLn beraber Oynarız Diyodu Ben Habire Bu İgrenç Oyunumu Oynuycam Diyordum O Zamanlar Fifa Bagımlısıydım Neyse İşte Başladım Priest Açtım Adamlar Bana +++ac Diyo Ben Fress Atıyordum

50 Lv e Kadar Skeletonda Kasmıştım. Sonra Bir gün Amca Oglu Geldide Beni Treantların Yolunu Gösterdi
  • Nerden baksan 5 sene oluyor benimde son 2 senedir usko da hiç oynamadım ama. Aresde mage ile oynuyordum dd koleksiyonum vardı bi abim onları atma sakın demişti bende saklıyordum ama her class dan 5 er tane 25 dd bankada 2 sayfa fln olmuştu artık sonra birisi hepsine 5m para veririm dediydi hepsini satmıştım tabi satmasam şimdi bi arabam olurdu en azından Hatta ilk charımı hatırladım şimdi oyunun ilk zamanları daha asas açmıştım 2 haftada 20 lvl civarı olduydum sonra birisi arena attıydı orda kalmıştım lan bakıyorum gate fln yok nası çıkcam diyorum sonra yeni char açıp devam etmiştim 2 hafta çöpe

Edit: Şimdi heryer dd tabi ama bundan bi 3 sene önce tezgaha konulmuyordu ve her serverda toplam 10 tane fln vardı o zamanlar 30 tane 25 dd ne para eder düşünün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `Shadow -- 13 Mayıs 2010; 18:02:57 >

• Bende büyük ihtimal ilk zamanlara denk gelen 2005 yılında başladım. ID - şifre girerken orcun böğürdüğü temayı , serverların listede karışık sıralanmasını ( Örn: Dies 1 ' in altında Ares 2 oluyordu sanırım yoğunluğa göre sıralanıyordu ) , karakteri oturduğu yerden kaldırmayı hala özlerim. İlk başladığımda Areste Mage açmıştım. Towndan çıkınca sol tarafta tyonlarla Zombie slotları yanyanaydı. Saber Tooth tarzı mobları yokuştan aşağı bir yerde kestiğimizi hatırlıyorum. İlk İnferno açtığım gün nasılda sevinmiştim. Uzun süreli bir çabanın sonunda 6-7 ay gibi bir sürede Areste 64 lv. olmayı başarmıştım. Areste en çok Fire Drake ' ye geçmeden önceki zamanda Towerlara adam yatırıp içeri 1 mage partisi olarak girip NT yapmayı özledim.Onun tadı ayrıydı.

Herşeye rağmen her güzel şeyin bir sonu var tabi..

İyi Forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.