Şimdi Ara

KnightOnline Karakter ve Eşya Pazarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
281.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jerry_18

beyler ben ares teyım glacier im flame e donecem bu sebeple salamander staff +6/48,Goblin Robe 55 defans,Goblin Pad 35 defan,Goblin ayakkabı 25 defans cyrıstal robe cyrıstal helmet satıyorum almak ısteyenlerın cevaplarını beklıyorum

Beyler artık bu ıtemler yoq Çünkü hacklendım

• quote:

Orjinalden alıntı: knight_slayer

cyperde+4 ve +5 horn crossbow satıyoruum ve ya +1 iron corssbowla takas ederim

oluuur hemen ama cyperda char yok beramusta varmı crossbowun hiç?
  • Wizard +7 with 56 Flame Damage var fiyatı sadece 30M Pm atabilirsiniz
    Xgenondayım
    Karusluyum El-hamdülilah Görüşüürüz anlaşırız bana PM ile ulaşabilirsiniz.(Forumun PM si olur KO'da PM olur)
    Nickim:HaNCi
  • seLam HERKESE bende bu kNiGhT AHKKINDA BAYA GRMUS GECIRMIS BIRIYIM HEMEN HEMEN HER SERVERDE CHARIM VAR BERAMUSTA :: 61+%93 WORRİOR HUMAN (CYPHERDA İTEME KARSILIK ) CYPHERDA::52 LEVEL ASSAİN ORC (CYPHERDA İTEME KARSILIK) MURACAT :::( sazanerhan@hotmail.com) anlasırsak neden olmasın ........BEKLIYORUM ACELE SATILMADAN ALIN ........

• BASKA CHAR İSTERSENIZ DE BULURUM MSN ADXRESIM sazanerhan@hotmail.com..

• beyler bana kukry lazım ama param yok cypher da oynuorum kukry ye karşılık +5/57 sb, +4/53/50 pos damage, ve rogue için full plate boot,helmet ve pad verebilirim
  • içinde 42lvl ice mage ve 30 assasin olan.(bunlar xigenon)vede 26 lvl healer olan (cyhper)olan accauntu içinde en az 42 lvl assasin,priest yada warrior olan accauntla takas edeceğim.yoksa 41 lvl de olur.doğum tarihi yok ama garanti olsun diye öbür tarafında doğum tarihi istemiyorum.server,ırk farketmez.magenin üstü full goblin ve elinde mage staff +4 upgrade item var.mage pet magedir.inventorysi full dolu 30k civarı parası var.istediğim kişi bana hiç fazla item vermesin sadece giyisiler-silahları ve takıları olsun yeter saygılarımı sunarım...içinde para olmasınn

edit:pm atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireBender -- 1 Eylül 2005, 11:11:01 >
  • acil diezde iron bow +1 lazım plsss satacak olanlar burdan haber werseinler acilllllll
  • Beyler Cypherde 45+ priest 50+ warrior 45+ ice mage için test serverındaki 69lvl assasin(master)
    veriorum ama itemsiz(oyunu bırakıyorum die itemleri vermiştim). İlgilenenler için msn im
    swanky_jnr@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sw@NkY

Beyler Cypherde 45+ priest 50+ warrior 45+ ice mage için test serverındaki 69lvl assasin(master)
    veriorum ama itemsiz(oyunu bırakıyorum die itemleri vermiştim). İlgilenenler için msn im
    swanky_jnr@hotmail.com

Aha bu da resmi
     KnightOnline Karakter ve Eşya Pazarı

• tinky nasıl resim koyulduğunu anlat bende bnm leglolas_dh nin resmini koyiyim...we ayrıca diez de scorpion bow yada iron bow alınır....bow isterim bowwww
  • beramus da Rouge için mirage arıyorum 2 tane para önemli değil reel/sanal
    elektronikposta@msn.com
  • Benim beramusta 3 tane charım var.Ben bunlardan sadece birini satmak istesem olur mu?Olmaz ise bu adamlardaki paralarımı eşyalarımı başka bi accounta nasıl aktarırım,başka birinin aracılığı olmadan
  • benim çharlar hala satılık yoqmu alcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix01 -- 1 Eylül 2005, 14:56:00 >
  • beyler warrior chitin arıyorum 3.5 - 4 milyona satan varsa alırım
  • Bana xigenon da +8 staff lazım. Fiyatla beraber PM bekliyorum.
  • herhangi bir serverda 45+assasain yada warriornz warsa vede satmak istersenz beni bulun arkadaşlar beramustayım nik Soulfathers pm de atabilrsnz
  • arkadaşlar ben hangi server da olursa olsun ares veya cyper da olması tercihimdir.lvl 45-50 arası bir prest arıyorum karşılığında lvl 51 flame mage takas edicem benim adam beramus ta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sw@NkY

Beyler Cypherde 45+ priest 50+ warrior 45+ ice mage için test serverındaki 69lvl assasin(master)
    swanky_jnr@hotmail.com

aga madem bu oyunu bırakıyon neye karşılık veriyorsun eğer bedava veriyorsan bana verirmisin
  • Diez'de iron bow +7/70'E 2tane +1shard takas edecek adam arıyorum...

yaklaşık 100mil zararına satıyom yani :)
    Yada 500mil iron bow +7

ilgilnenlere msn'im ;
    mmadyb@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.