Şimdi Ara

KnightOnline Karakter ve Eşya Pazarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
281.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karakterini ve eşyasını takas etmek ya da satmak isteyenler için bu üst konuda buluşsun... Böylece herkes aradığını daha kolay bulabilir, diğer kişilere de daha rahat ulaşabilirler...

Satış yapacak olan kişilerin Server belirtmesi rica olunur.

Uyarı: Donanimhaber forumlarında, 2. el bölümü haricinde Gerçek Para (YTL, $, EURO,..vs) ile satış yapmak yasaktır. Yapacağınız satışlar oyun parasıyla olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 31 Ağustos 2005, 14:17:39 >

• Beramus ta wizard +6 flame damage staff satıyorum sadece 11m cik
  • beyler ben ares teyım glacier im flame e donecem bu sebeple salamander staff +6/48,Goblin Robe 55 defans,Goblin Pad 35 defan,Goblin ayakkabı 25 defans cyrıstal robe cyrıstal helmet satıyorum almak ısteyenlerın cevaplarını beklıyorum
  • cyperde+4 ve +5 horn crossbow satıyoruum ve ya +1 iron corssbowla takas ederim
  • sevgili knight slayer iki silahın değeri en fazla 2-2.5 m yani
    ıron ise 13-20 arasında değişiyor
  • Arkadaşlar elimde +6/48 glacier viper var.23m civarı fiyat var.Takas yapılabilir özellikle kukry ile.Beramustayım.
  • BU SİTE ÜSTÜNDEN MALLAR SATILMIYOR O YUZDEN İLANIMI SİLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 8 Eylül 2005, 4:30:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende diezde lvl 44 flame mage

cyperda lvl 45 grasier mage

cyperda lvl 44 buffer(priest)

SATIYORUM YADA TAKAS YAPIYORUM MSN ADRESİM spawn_91@passport.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn1991

bende diezde lvl 44 flame mage

cyperda lvl 45 grasier mage

cyperda lvl 44 buffer(priest)

SATIYORUM YADA TAKAS YAPIYORUM MSN ADRESİM spawn_91@passport.com

Cyperdeki 44 buffer veya 45 mage için areste içinde 46 ice mage ve 50 okçu bulunan acc verebilirm. MSNim
    swanky_jnr@hotmail.com
    Edit: Ayrıca test serverındaki 69 assasin (master olmuş durumda) verebilirim(itemsiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baterist -- 31 Ağustos 2005, 19:01:57 >
  • beyler xgenon dayım
    +3 chitin helmet warrior var :
    bunun normal fiyatı nedir?
    bu şekilde mi satayım yoksa +5 yapıp mı satayım?
    +5 fiyatı nedir?
    bu haline str bonus felan eklemek riskli midir?

Napıyım sizce bu helmeti
    İsteyene satabilirim
  • içinde 42lvl ice mage ve 30 assasin olan.(bunlar xigenon)vede 26 lvl healer olan (cyhper)olan accauntu içinde en az 45 lvl assasin olan accaunt takas etmek istiyorum.doğum tarihi yok ama garanti olsun diye öbür tarafında doğum tarihi vermesini istemiyorum.server,ırk farketmez.magenin üstü full goblin ve elinde mage staff +4 upgrade item var.mage pet magedir.inventorysi full dolu 300k civarı parası var.istediğim kişi bana hiç fazla item vermesin sadece giyisiler-daggerları ve takıları olsun yeter saygılarımı sunarım...içinde 100k para olsa yeter..

edit:char 42 lvl olabilir tavsiye üstüne:D
    msn:fatal1ty_umut@mynet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireBender -- 31 Ağustos 2005, 19:59:22 >
  • arkadaşım o dedğin iş biraz yaş. lvl 43 mage ile lvl 45 ve üstü çar takas istiyorsun. pek sağlam bir iş değil seninki. bu arada ben xigenon da viper +6/48 lighting +5/40 viper lighting ve +5/40 lightning elemental satf satıyorum. bunların yanında +7 kukry ve bir de lobo pendant (50 mp 50 hp bonus) satıyorum. ilgilenenler varsa burda fiyat yazsınlar ona göre anlaşırız. +7 kukry için +5 yada +6 cleaver ( damagesi olması iyi olur ama olmasa bile uygundur . ancak +5 te damage olmalı ) takas yapabilirim. cevaplarınızı ve tekliflerinizi bekliyorum.
  • gına geldi buraya verdik msn i uff be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 14 Kasım 2005, 16:56:17 >
  • +9 int pendal ve belt +9str pendal satıyorum ilgilenenler yazabilirler int leri ucuza bırakıcam
  • BEYLER BENIM MALZEMELER ACIL SATILACAK
  • slm ben yeni katıldım.

DİEZ DE iron bow +5/50 satılıktır.
    ayrıca.....ironxbow +5 satılıktır.

ilgilenenler pm atsın.

• İÇİNDE LVL 30 MAGE LVL 44 ROGUE BULUNAN CHAR. SATILIK İLGİLENENLER PM ATSIN
  • arkadaşlar xigenon dayım
    çitin satıyom
    warrior çitini full plateler de bulunur
    MSNDE [tycstar@hotmail.com] PAZARLIK YAPHILIR
  • 2 tane horn crossbow yaktım :d
    bi tanecik sword breaker +5 var poison damage ekli... 4m ye satıyorum almak isteyen varsa oyunda peAce nick ine msj atabilirler....
    server:xigenon
    not: pazarlık yapılmaz
  • server :cyhper (genellike 2)

pm: Wolq4n

Alınıklar

Cleaver +1 (Bütcem yaklasık 25m)

BUS x4 (Bütcem 11m)

Rouge Chitin Pauldron +1 (Bütcem12,5m)

Satılılar

SB +6/60 poison dmg (5,5m)

Abyss gem x 15 (8m)

iyi oyunlar

saygılar

--Wolky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 31 Ağustos 2005, 23:09:44 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.