Şimdi Ara

Knighta Hızlı Giriş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyuna giriş yapıp, karakter ekranı geldiği anda geçişler çok hızlı ilerliyor. Karakterin yürüyüşü çok hızlı. Oyuna girer girmez sanki swift varmış gibi hareket ediyor. (Sadece kendi karekterimde değil, tüm herşey çok hızlı) Yaklaşık 30 sn. sonrada dc veriyor. Oyunu silip defalarca kurdum. Dün akşam sorun bir ara çözüldü. Ama bu akşam denediğimde tekrar aynı hatayı verdi ve tekrar silip yükledim, ancak hala sorun devam ediyor. Yeni sürümü yükledim, onda da durum aynı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

• Fastloading diye bir yama olucak. Onu yüklemiş olabilir misin daha önce?
    Bazen sorun yapıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

Fastloading diye bir yama olucak. Onu yüklemiş olabilir misin daha önce?
    Bazen sorun yapıyor çünkü.

Hayır, yüklemedim. Bu sorun yaklaşık 2 ay önce oluşmuştu. Oyunu silip, tekrar yüklediğimde problem ortadan kalmıştı. Ancak dün akşam tekrar ortaya çıktı.
  • Tam ayrıntılı bildiğimi söyleyemem ama ekran kartlarında şöyle bir durum var diye hatırlıyorum. Kartın performansını, oyunun sistem gereksinimleri düzeyine çekmek ve düşük hızda çalışmak. Eğer bilgisiyara yeni format attıysan ve ekran kartı driverini yüklemediysen bilgisayar en yüksek seviyede çalışarak bu kadar düşük sistem gereksinimi isteyen bir oyunu hızlı çalıştırıyor olabilir. (Driver yüklüyse güncellemeyi dene.) Eğer ekran kartına ait driver i bulamazsan bu programı yükle. Kendisi internetten araştırıyor.

Driver Scanner

• Son mesaj kesinlikle doğru , ben de aynı sorunu hitman2 de yaşıyordum..
    Farklı bir Driver sürümü denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkergokban

Son mesaj kesinlikle doğru , ben de aynı sorunu hitman2 de yaşıyordum..
    Farklı bir Driver sürümü denemelisin.

çocuklugumun oyunu hitman2 :)

bence öyle olması gayet iyi hızlı olması ıcın neler vermezdım ben moradona ınemıyom kulustur pc :)
  • Ekran kartım Nvidia 8800 GT. Ekran kartı hızlı olduğundan mı kaynaklanıyordur diyorsunuz? Valla öyleyse enteresan bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartının son driverını yükledim, ancak sorun hala devam ediyor.
  • Arkadaşlar, yokmu başka önerisi/bilgisi olan?
  • HF ilemi giriyorsun ? HF de save CPU yazısının önündeki çizgiyi ilerletirsen oyun hızlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

HF ilemi giriyorsun ? HF de save CPU yazısının önündeki çizgiyi ilerletirsen oyun hızlanır.

Öyleyse speed hack için kullanırlar sankim
  • quote:

HF ilemi giriyorsun ? HF de save CPU yazısının önündeki çizgiyi ilerletirsen oyun hızlanır.

Hf siz giriyorum. Dediğim gibi, açılış sayfasından itibaren bu sorunu yaşıyorum.
  • Speed hackten Hariç oyunun herşeyi hızlanıyor yani Senin ki kadar karşıdaki adamında hızlanıyor sanki zamanı hızlandırmış gibi yani sana özel olmuyor
    tabi bu Durum Bilgisayarı çok yoran birşey,Hem internet hızınız hemde Bilgisayarınız Güçlü olmalıdır,Yoksa Koparsınız.
    quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Öyleyse speed hack için kullanırlar sankim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 23 Şubat 2010; 17:27:24 >
  • quote:

Speed hackten Hariç oyunun herşeyi hızlanıyor yani Senin ki kadar karşıdaki adamında hızlanıyor sanki zamanı hızlandırmış gibi yani sana özel olmuyor
    tabi bu Durum Bilgisayarı çok yoran birşey,Hem internet hızınız hemde Bilgisayarınız Güçlü olmalıdır,Yoksa Koparsınız.

Evet herşey hızlı ve yaklaşık 1 dakika sonra dc oluyorum :S
  • yani herkes şikayetçimi bu bizim knight ten:D
  • ben 9800 gt ile giriom ama bişey olmuo
  • genelde bu sporun 64 bitlik sisteme 32 bit işletim kurmalarında görülüyor.

örneğin ; x bir oyunu oynadıktan sonra knight veya başka bir farklı oyun açarsanız bu hızlı hareketlenmeler yeni oyunda yaşanıyor.

kendimde bu sorunu yaşıyordum windows 7 yükledim ve sorun halloldu .. tavsiye ewderim
  • format at ve driverlarını baştan kur ayrıca oyunu cd den yüklüyorsan kendi sitesinden indir
  • Aynı sorun bende de var!! Ama bnde pc yi açıyorum hersey normal oyunda, aradan 2 saat fln geçince yavas yavas hersey hızlanmaya baslıyo :) yaklasık 4 saat snra da ÇOOOOK hızlanıyo. PC res atınca düzeliyo 2 saat snra tekrar başlıyo XD İşin kötü yanı su skiller çok hızlı doluyo pot lar da dahil ve normalden hızlı doldugu icin pot basıosun ama ne hp ne de mana geliyo ve skilleri hep sektiriosun cok hızlı doldugu icin skillerde vurmuyo ama snde vurmus gibi .gözüküyo!! :((( Ve arkadasın dedigi gibi herkes hızlı sadece bn degil.. :((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.