arkadaşlar artık ko bagımlısı olmusum ve bunun farkına vardım artık gunde 2-3 saat oynuyucam nerdenmı farkına vardım anlatıyım 1. elımde totomık yanıyor tamır edıcem bıraktım pc yı mutfaga gıttım sundre arıyorum anneme sundres nerde dıyorum.. 2. odev yapıyom ko dusunuyom deftere yanlıslıkla bısıler yazmısım okulda hoca sen kalk oku dedı okurkan aynen bu kelımeler -uygur devletleri savaşta elmoradları 900 pointe 500 point yendi[ o gunde savastaydım sınırden soku atlatamadım] sonra sınıfta sesızlık oldu hoca ıdareye goturdu bısı olmadı :) 3. sabah kalktım tuvalete gırdım mutfaga gıttım cekmeceden satırı aldım yataga yattım uyumusum kalkınca baktım yanımda duruyo [asas sevdası] 4. eslantta bos kesıyorum tk cantam dolu kestık potları atıcam ama pc bıraktım bardagı aldım mutfaga cope attım tabı aod gume gıttı Kesinlikle ALıntı Yalan Uydurma Değildir. Sahsen Kendımden Alıntıdır Artık OYunu Yarıya Indırdım
Tüm itemlerini yakBen öyle bıraktım,mutluyum
bırakın bu oyunu hiç iyi değil . Bende uzun bir aradan sonra yarın başlıcam :P
yuh
biraz mübalağa sanatı katmışsın konuşmana sanki
anlattıklarının abartı olduğunu düşünüyorum belki etkilediği olmuştur ama bu kadar da olduğunu sanmam
ben kalonline oynuyorum oyunda hız veren magician lara artık sabit oalrak thank you yazmak adet oldu geçen gün kapıya su getiren sucuya parayı verdikten sonra thank you dedim galiba tam emin değilim söyleyip söylemediğimin ama dedim galiba
Bu oyunda bu kadar sizi bağlayan ne var ? Cidden soruyorum..
Ben o oyunu bırakabilmek için bilgisayarı çökertmiştim ve babamın 1 ay boyunca hiçbir şekilde düzelttirmemesini söledim sonra format attım ve oyundan eser yoktu tekrarda başlamayı düşünmüyorum ama sadece 1saat oynasam delisi olurum çünkü hala oynayan arkadaşlarım var knight muhabbetine girince bile aklıma anılarım [ anıları vardır herkesin birbirinden tatlı ] falan geliyor heyecanlanıyorum ama başlamıyorum
valla durumun orta derece bizim sınıfta 62 tozu yerine kafasından aşağıya puding dökenler var.Haline şükret.
1 sene oynadım hatta DH kalnı falan kurulmuştu. heycanlı oluyordu ilk defa boss falan kesiyorduk etrafta sw sw diye yazan arkadaşlar falan oluyodu. oyunda ilerleyince oynama süreside artıyordu. gece boss beklemeler falan +8 e basma denemeleri bastığını satmak vs vs sonra sıkıldım tüm itemleri sattım en pahalı fiyattan gittim onlarla gariban oyunculardan bir sürü şey aldım aldıklarımı leveli düşüklere verdim charı da arkadaşın birine verdim kurtuldum
quote:
Orjinalden alıntı: Crauser
bırakın bu oyunu hiç iyi değil . Bende uzun bir aradan sonra yarın başlıcam :P
Bütün arkadaşlarım oynuyor. Hepsi de bırakıp yeniden başladı. Biri ilk ay premiumun benden diyerek ayarttı beni bende başlayacağım yeniden
nayt mı ALLAH korusun valla
"Knight Real" yeni bir oyunmu?
Amacı nedir bu oyunun ?
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
Amacı nedir bu oyunun ?
Hocam her oyuncunun bir karakteri var ve 4'e ayrılıyor : savaşcı (warrior), bıçak ve ok kullanan (assasin) büyücü (magician) ve buffer/rezzer.
Bunlardan birini seçerek başlanıyor, level yükseldikçe özellikler ve güç de artıyor seçtiğin oyuncuya göre. Level ilerleyince savaşlara falan katılabiliyorsun. Oyunca coin denilen para kullanılıyor.Yaratıkları kestikçe exp ve para kazanılıyor bunların yanında bazen silah,zırh vs benzeri şeyler çıkıyor.Ego tatmini yapanlar çoğunlukta.
bu oyunun asıl amacı kendini geliştirip karşı ırkı yok etmek insanlar ile orc lar arasında geçen savaş ama oyun aşırı derecede türk oynuyor ve itemler ve charlar cok iyi ytl ediyor. yaptıhın emekler hiç bir zaman boşa gitmiyor satabiliyorsun ve herzaman alıcı buluyorsun. 3 ay önce 75 lwl itemli mage satmıştım 400 ytl ye satmıştım .bazen sadece tek bir itemin fiyatı bile 2 bin ytl yapabiliyor.hangi salak alır derseniz coook alıcısı var. buda Knight =Real oluyor bu oyundan ev geçindiren cok cafe sahibi biliyorum =)
bu oyunun asıl amacı konuyu açan arkadaşın anlattıkları ve dahası.
Türklerden başka da doğru dürüst oynayan yoktur.
bende bir aralar cs 1.6 yı deli gibi oynardım çokta iyi ses kasarım bilenler bilir ne demek olduğunu evde kendi odamdan oturma odasına doğru gidiyorum oturma odasından sesler geliyor kafamı kaldırdım sağ üst köşeye bakıyorum radara bakacamda sesi yapan kendi takım arkadaşımmı yoksa düşmanmı onu anlayacam(cs de etraftan ses geliiyorsa radara bakılır radarda takım arkadaşın varsa etraf temiz ama radarda kimse yoksa dikkatli olunması gerek ) tabi kafamı kaldırdım sağ üst köşeye baktım bişi yok o anda kafama dank etti noluyoruz ya
bırakalı 3-4 yıl oluyo oynayanları da Allah kurtarsın