Arkadaslar bence dielim pk yapıorsunuz 3-5 kişi geldi sizi izlio tam izlerken orda biri osuruo ve o osuranda ben yapmadım dio o muhabbetler cok süper oluo ama ne kadarda muhabbet olsa o koku cekilmio
GOLEME ÇEKMELERİİİİİİİ HER ZAMAN TSLİ DURMAK ŞART
-party pls -yok gerekmez -ananın....
vs'de gelip vs'ye karışana
bide biri gelip abi level gaç dedimi dövesim gelio
bide bişi clan plz fln diince çoğu kişi BB dio insan lwlin düşük kusura bakma fln der
+7 Chitin bow'a dual +7 shard isteyince ahahah yada ajajja muahahah gibi gülme yazıları yazmaları aslında çok normal bi teklif...
haklısın artık kimsenin vs ye saygısı yok cok deli oluyorum o karışanlara hatta bitane vs me karısana letter atıp ana baba sövüp vs ye cagırdım geldi yatıp gitti ^^ bende rahatladım ama onlarca var böyleler say say bitmez
bende goleme cekenlere kızıyorum ama beni goleme cektikleri için değil ne zaman party kurmaya calış mageim diye disband yapıyorlar
ınn hostesteyken trade atıp ınn kapatmaları
1.Tam ben pkdayken 2 tane assas gelio spike çekio nese ben kaçarım ama aradan Aptal MAX gelio masterrr carefullllll dio şeyettimini kim koyduysa ne dedi lan bu diom bir bakıom ölmüşüm 2.Kafede bütün gelen ameleler lwl kaç ? server ney? yada küçük bir çocuk geliyor şunu böle yap böle yap böle yaparsan combo olur halbuki o charı ben kastım şeyim kadar cocuk