Şimdi Ara

[b]KNİGHT OYNARKEN EN SİNİR BOZUCU SEY[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bence dielim pk yapıorsunuz 3-5 kişi geldi sizi izlio tam izlerken orda biri osuruo ve o osuranda ben yapmadım dio o muhabbetler cok süper oluo ama ne kadarda muhabbet olsa o koku cekilmio

• GOLEME ÇEKMELERİİİİİİİ HER ZAMAN TSLİ DURMAK ŞART
  • -party pls
    -yok gerekmez
    -ananın....
  • vs'de gelip vs'ye karışana
  • bide biri gelip abi level gaç dedimi dövesim gelio
  • bide bişi clan plz fln diince çoğu kişi BB dio insan lwlin düşük kusura bakma fln der
  • +7 Chitin bow'a dual +7 shard isteyince ahahah yada ajajja muahahah gibi gülme yazıları yazmaları aslında çok normal bi teklif...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama en sinir bozucu da lag insanı delirtio
  • Şu günlerde MAX'e gıcık oluyorum! Sağ altta laf atıp duruyo ya! Deli oluyorm!
  • cafede oturuyoz 2048kpbs adsl olmasına rağmen arka masaya 6 tane amele(erkek) oturup erkeklere web cam açıyolar 3 kere lag sora dc geliyo

kavga çıkarsam tanıdığın mekanı napcam bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

vs'de gelip vs'ye karışana

haklısın artık kimsenin vs ye saygısı yok cok deli oluyorum o karışanlara hatta bitane vs me karısana letter atıp ana baba sövüp vs ye cagırdım geldi yatıp gitti ^^ bende rahatladım ama onlarca var böyleler say say bitmez
  • GOLEME CEKMELERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ DELİRİCEM YAAAAA BİDE HACKCİLER
  • bide bağıra bağıra konusanlara cok taw oluom
  • COPY-PASTE
  • 1 altta çıkan gıcık çocuk 2 babamım kapat artık şunu gözüne yazık demesi
  • En $inir oLduum $ey 1v1 Yapıyorz Orclar Oturdu Dielim Orc Kızarıo Dierleri Dalıyor Yada HeaL Yapıyor Minor Yapıyo Coq Sinir Ediyolar
  • Cafede oynarken bi veledin zırt pırt gelip abi level kaç abi hangi server demesi yokmu çılgına çeviriyo beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

GOLEME CEKMELERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ DELİRİCEM YAAAAA BİDE HACKCİLER

bende goleme cekenlere kızıyorum ama beni goleme cektikleri için değil ne zaman party kurmaya calış mageim diye disband yapıyorlar
  • ınn hostesteyken trade atıp ınn kapatmaları
  • 1.Tam ben pkdayken 2 tane assas gelio spike çekio nese ben kaçarım ama aradan Aptal MAX gelio masterrr carefullllll dio şeyettimini kim koyduysa ne dedi lan bu diom bir bakıom ölmüşüm
    2.Kafede bütün gelen ameleler lwl kaç ? server ney? yada küçük bir çocuk geliyor şunu böle yap böle yap böle yaparsan combo olur halbuki o charı ben kastım şeyim kadar cocuk
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.