1-)Copy paste 2-)Aga 10k pls 3-)dc 4-)vs'ye karışanlar 5-)arenada durmadan malice atan INT priestler 6-)durduk yere küfür 7-)AGA
1- vs yaparken karışılması 2-10k plswciler 3-dupe yapakmı diyenler 4-dc 5-lag 6-herifi partye alınca seni sorguya çekmesi
aslında daha eklencek çok $ey varrrrrrrrrrrrrrrrrr
harpy dönerken party den adam atmak zorunda kalıyorum attıkdan snra ks de yapmıyo tamamen slot u bozuyo artık önlem olarak adam atarken towna cekip atıyorum. we sanki ben körmüşüm gibi tp pls yetmiomuş gibi 10 kere tptptptptptptp yazıolar işte o zmn deli oluyorum son olarak takas teklifi yapıorum hiç bişi demeden ßß insan yok kardes kurtarmıo fln der
Lag ve dc'ler
upright yaparken önemli bir itemimin yanması deli olurum
quote:
Orjinalden alıntı: Mélih_
Bu max a çok gıcık oluysunuz madem kapatın. Max a tıklayın sonra ordan option ve sonrada ordaki ilk 2 seçeneği kapatın max gelmez bi daha .
hay allah razı olsun bu derdim bittiğine göre internetin gitmesi(dün 1saat içinde7 kere gitti) tabii vsye karışan ksciler 10k pls diyenler(bence gerçekten ihtiyacı olsa söylemez söylese bile daha değişik biçimde söyler ve zatan güzelce isteyene imkanım ölçüsünde veriyorum bide versende yaranamıyon bazılarına zaten pot parası zor çıkışıyo adama 1m veriyom sövüyo bu ne diye) bide tabii ki şu kopyala yapıştır olayı item bulamıyorum arkadaş şunu satan var mı diyorum benim yazım 0.0001 sn orda kalıyo sonra kayboluyo adamlar chat sayfasına bakmadan yazıyo heralde geçen gün baktım yine moradonda bişi alcam adamın biri sürekli selling +8 clever diye bağırıyo ötekide sürekli buying +8 clever diye bağırıyo gelde öldürme bunları herkes 1er kere yazsa herkesin yazısı görünür orda ama adam ille kendi yazdığını göstercek ve bazıları öyle oluyoki adamalrın parmakları mutasyon geçirmiş ne kadar hızlı Ctrl+v yapıyosa artık onun yazdığını bile okuyamıyom
-- dupeciler -- koxplar -- ks ciler -- para pls'ciler -- BB dienler vb.
şan eseri manes1 e girmişim herşey güzel mükemmel ardından babamın sesii : --- uguuur yeter artık kalk
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
harpy dönerken party den adam atmak zorunda kalıyorum attıkdan snra ks de yapmıyo tamamen slot u bozuyo artık önlem olarak adam atarken towna cekip atıyorum. we sanki ben körmüşüm gibi tp pls yetmiomuş gibi 10 kere tptptptptptptp yazıolar işte o zmn deli oluyorum son olarak takas teklifi yapıorum hiç bişi demeden ßß insan yok kardes kurtarmıo fln der
mage lerin kaderi
savasta tam meteorlar novalar havada ucusurken bilgisayarın kasıpta ölmem
knight a girince elektrik gitmesi..
quote:
Orjinalden alıntı: by-ko
1 altta çıkan gıcık çocuk 2 babamım kapat artık şunu gözüne yazık demesi
çocugu kapat ozaman babana ne yaparsın bilmem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme