Şimdi Ara

Knight Online Yeni Server & Donanim Haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
2
Favori
12.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Knight Online Yeni Server & Donanim Haber

Herkese selam arkadaşlar,

Ntt Game bugün 19 aralıkta yeni server açacaklarını duyurdu.Geçen sene donanimhaber olarak oynadığımız şekilde yine yeni serverda oynamayı düşünüyoruz.Şu an için 4 kişiyiz.

Ardream oynayacağız servera ilk gün premium edinip bizimle oynamak isteyen arkadaşları aramıza bekliyoruz.

18 Aralık akşamına kadar konu altından yapılacak mesajlar ilk mesajda listeleyeceğiz.18 aralık akşamı listedeki herkese iletişim bilgisi verip detayla başlama programımızı göndereceğim.

hadi bakalım

Edit4 (Önemli Okuyunuz):

Henüz yeni eve geçmem sebebiyle burada olan olmayan arkadaşlara ufak bir açıklama yapmalıyım,

Yılbaşı haftası sebebiyle oyun içerisinde 4-5 gün olamayacağımı söyledim tam bu dönemde de class değişikliği yapıp clandan bir arkadaşa karakterimi sattım.Clanıda yine gruptan bir arkadaşa bırakıp gerekli yerlere (gerek ts , gerek oyun içi..) burada olamayacağımı ve geldiğimde devam edeceğimizi söyledim.

Fakat ne yazıkki clanı bıraktığım arkadaş ilginç bir şekilde clanı bozup kendine clan kurmuş.O sırada da yine bizimle oynayan bir kaç arkadaş pazar - pk arasında kalıp ne yapacaklarına karar veremedikleri için sıkıldıklarını söyleyip grubumuzdan ayrıldılar.

Geride bizle iletişim halinde olan 4-5 kişilip grup arkadaşımızla da konuşup aramızda yeni bir karar aldık.Burda olan herkese de tek tek anlatmaya çalıştım sebeplerini.

Sonuç olarak DH grubunun Piana kısmı kalanlar devam ediyor fakat şu an kurulan bir clan yok ve ben o grubun başında olmamaya karar verdim.

Bizle iletişimini sürdüren diğer arkadaşlar ile ise yeni bir şey yapmaya karar vererek Gaia serverında Okçu bir clan kurup ardream oynamayı seçtik.

Bunun sebeplerini sizlerle de paylaşalım.
    -Server Gaia'dan önce açıldığı için bir sürü insan elinde ne var ne yok servera TL olarak bastı ve buda ilk haftadan serverda gereksiz bir item yüklenmesine sebep oldu.Biz daha toparlanmaya çalışırken itemler servera girdi.
    -Serverın kalabalığı şu an için Piana'dan yüksek bunu biliyoruz fakat %60'ı elindeki yüklü parayı pianaya yatırdığı için bizi biraz soğuttu.
    -Gaia'nın son açılan server olması sebebiyle yeni gelicek tüm userları artık oraya alacağını biliyoruz , şu sıra Piana'nın üstünlüğü tuttuğu dönemde biz farm & pazar yaparak kendimizi Gaia'nın gelecek dönemine hazırlıyoruz.
    -Artık ardreamın her yeri asaslarla ve asas clanlarla dolu olduğu için biraz sıradan oldu ve değişik bir şey yaparak okçu olarak oynamaya başladık.
    -Ben ve Ferit arkadaşım clanda uzun zaman boyunca hem CZ hem Ardream hemde Base de okçu oynamış kişileriz.Okçu oynamayı bilmeyen aramıza gelmeyi isteyen herkese bizle beraber oynama ve öğrenme kapısını hep açık bırakıyoruz.
    -Okçu grubu oynamanın cz deki mage grubu oynamadan hiç farkı yok aynı haz ve zevki verdiğinden emin olabilirsiniz.

Yukarıda belirttiğim sebepler ve fikirler doğrultusunda şu an için 5 arkadaş Gaia'da 1 ay süreyle DC premium ile maden yapmaya karar verdik.Grubumuza okçu-mage-priest dışı karakter almayı düşünmüyoruz.Bu şartlar altında katılmak isteyen herkese yine kapımız açık.

Ayrıca aramızda topladığımız TS3 ödemeleri yüzünden oyuna devam ettiğimiz sürece TS3 bilgileri olan arkadaşlar sunucudan faydalanmaya devam edebilirler bu konuda da bir sıkıntı olacağını pek düşünmüyoruz.

Uzun lafın kısası olmadı pek şu sıra oyun canlı ve eğlenceli göz atmanızı tavsiye ederim.

Ozan

Edit:
    Liste çok kalabalıklaştığı için 19 aralık günü servera başlayacak arkadaşlar "Swntzky" adresimi skype dan eklerler ise gruba dahil edebilirim ordan iletişime devam edebiliriz.

Edit2:
    Herşeyimiz hazır artık arkadaşlar :) (İlgi beklediğimizden fazla oldu ve 14 kişi ile başlıyoruz.)Yarın itibariyle sunucuda DonanimHaber olarak oynamaya başlıyoruz.Aramıza yarın ve sonraki günler katılmak isteyen herkese açığız.

Ekstra bilgi ve clan iletişimi için hazırladığımız forumu da takip edebilirsiniz.

http://www.ozankaplan.net/knight

Edit3:

Selam arkadaşlar,

Serverın ve clanın 3.günü bugün.Servera donanım haberden tam 14 arkadaş başladık.

Server güzel eğlenceli yani iyi vakit geçiriyoruz artık yavaş yavaş levellerimizde 59 a ulaşmaya başladı.Dün gece levellerimiz tam olmasa bile eğlencesine ilk PK mıza girdik gayet de uyumlu bir şekilde oynayıp çıktık.

Resimlerle sizleri baş başa bırakıyorum

Serverın ilk dakikaları , teamspeak3 de tatlı bir heyecan var ve kasmaya çalışıyoruz

Henüz clan kurmak için para toplayamadık , GB siteleri 1M i 5TL den alıyorlar yani 1 goldbar 500TL civarında..

Aramızda zar zor topladığımız para ile clanımızı kurduk,Oyunda yeni gelen özellik ile moradonda 3 adet kanal var hepsi farklı moradon.O sırada bir arkadaşımız Kanal 2 den lunar valley e teleport olunabildiğini gördü ve 35 olmadan kendimizi lufersona attık.O sırada moradon inanılmaz derecede kalabalık ve slotlarda çok fazla partiler vardı.Rahat bir şekilde kasmaya başladık bu sayede..

Dün gece arkadaşlarımızın ısrarı sonrası sabah 6 gibi ardreama geçmeye karar verdik.İlk kan burada mehmet tarafından döküldü..

Birbirimize çabuk alışıyoruz sanırım

Sabahın ilk savaşınada katıldık ve warderımızı aldık , yine eğlenceli anlarımızdan biriydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 1 Ocak 2014; 22:53:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Herkese selam arkadaşlar,

Ntt Game bugün 19 aralıkta yeni server açacaklarını duyurdu.Geçen sene donanimhaber olarak oynadığımız şekilde yine yeni serverda oynamayı düşünüyoruz.Şu an için 4 kişiyiz.

Ardream oynayacağız servera ilk gün premium edinip bizimle oynamak isteyen arkadaşları aramıza bekliyoruz.

18 Aralık akşamına kadar konu altından yapılacak mesajlar ilk mesajda listeleyeceğiz.18 aralık akşamı listedeki herkese iletişim bilgisi verip detayla başlama programımızı göndereceğim.

hadi bakalım

+++++++++++++ rep terazine tıkladım.
    benide ekibe say istersen. özledim knighti daha dün konu açılmıştı konu dışında orada özlemimi dile getirmiştim.
    üstüne böyle bir konu beni sevindirdi

• Haydi ben de gelem bare ekle

not: human mı açalım karus mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

Haydi ben de gelem bare ekle

karus açarız muhtemelen yinede konu sahibinede soralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

Haydi ben de gelem bare ekle

orc düşünüyoruz
  • Ben de katılmak isterim. Ama iş dolayısıyla akşam 21 den sonra haftada 2-3 gün online olabilirim. Sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

Ben de katılmak isterim. Ama iş dolayısıyla akşam 21 den sonra haftada 2-3 gün online olabilirim. Sıkıntı olur mu?

Ekliyorum listeye o zaman senide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yok muyum?

Edit: İtemler? Kasılmalar? Felan. Human olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 16 Aralık 2013; 18:17:52 >
  • Benide ekleyin listeye kesin bende varim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Ben yok muyum?

2 nizide ekledim arkadaşiar orc iyidir ya

@thurus68
  • quote:

quote:

Ben yok muyum?

@thurus68

Tamam ben varım yaz beni ayrıca neler yapıcaz şimdi?

Dünkü konu dışındaki konuyu ben açtım

• quote:

quote:

quote:

Ben yok muyum?

@thurus68

bilemiyorum konu sahibi konuyu açtı kendisinden ses yok ardream planlarım var benim (base de olur, olmaz değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: Crown`Clown

quote:

quote:

quote:

Ben yok muyum?

@thurus68

bilemiyorum konu sahibi konuyu açtı kendisinden ses yok ardream planlarım var benim (base de olur, olmaz değil)

Base olmasın ya

• resurrectionda oynuyorum bu sw olayı 1-2hafta evel duyrulsaydi bende geçerdim ama suan charımı dizdm ve ortamı kurduktan sonra zor size iyi eylenceler güzel olucaktır bende başlamak isterdim olmadı
  • Oynamaya başlayasım geliyor ama koxp oldukça piyasa koxperların elinde oldukça oyun o kadar soğutuyor ki kendinden. Ben geriden gelip önce genel durumu görmek istiyorum. Belki yeniden yüklerim oyunu istediğim gibi olursa
  • Warrior oynayacağım haftada 4gün tüm gün boşum.yaş 19

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oynamak istiyorumda tutunabilir miyim bilmiyorum şu an çok geçti usko girmeyeli.
  • koxp durumu nasıl oyunda arkadaşlar bileniniz var mı?

bir de geçen sefer clanda sorunlar çıkmasının sebebi levelı 55-59 olan arkadasların "nasılsa ben kasacagımı kastım" diyerek kasmayı tamamen bırakıp sadece pazarda kalmalarıydı. tabiki anlıyorum yani sonucta item de önemli kendinizi düşünmeniz gerek fakat bunun tekrar olmayacagı nasıl garanti edilebilir?

tabi ki server yeni oldugundan herkes hemen hemen aynı hızda kasacak orası ayrı. fakat bu sefer daha bütünleşmek gerekiyor bence. özellikle priest arkadaslara yardımcı olmak şart çünkü 40levelda bile orc watcher kesemiyor int priest. hele ki iyi oynayan bi priest clana cok lazımken

bir de gb almayı düşünüyor musunuz?

@sweeny
  • Bence bu yeni server koxp için kurtarılmış server olacak. Yakından takip ve inceleme olacaktır.
    Zaten koxp kullanmak artık yle ucuz değil. Hapse girdiklerinde stick için 1200 cash gerekiyormuş.
    Tabii serverın gb fiyatları bu konuda belirleyici. Pk da olacağnı sanmıyorum. Exp de tek tük olur ama yoğun olmaz. Maden ciddi anlamda dolu olur ama.
  • yeni gelen karakter i açıp cz için kasmayı düşünüyorum . şayet cz de kasılacaksa ben varım :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.