Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.359
Cevap
34
Favori
259.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam haberleşelim

Orijinalden alıntı: furki1907

b2deyim hep pre olmadığından sen b1de mi oynuyorsun?

ben de b2 hocam ama oynamiycam sanirim artik. sıktı baya 47 oldum hevesim kacti kapattim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist322

Oto kutu nasıl faal oluyor?
    Hocam nasıl item düşürüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer-1907

bende o konuda kararsızım
    adoniste skeleton belt satıyorum 1 gb ye sonrada bırakıcam sıkıldım. Kiralık item olayı pk zevkini çok bozuyo herkeste aynı item var pvp oynuyoz gibi zaten fazla adamda göremedim cz de dün yarım saat 1 tane mage team vardı sadece humanlarda onları kovaladım orda anladım oyun birkaç aya uskodan farkı kalmıcak.

Orijinalden alıntı: Arph

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

exp pre almasam muhtemelen bırakırdım yeni başlıyanlar için oyunun açılışından beri yaşanan rezillikleri sayayım

1)pus kapalı olcak dediler ilk 5 saat pus açıktı sonra kapattılar ve sonra tekrar açtılar ilk 5 saatte zaten alan aldı pek bi nanesi kalmadı kapatmanın geride kaldık sadece
    2)muhtemelen kendi açımdan ciddi anlamda en çok soğutan olay 4 server olayı 1 server dediler ve gidip 4 server açtılar kapasiteyi yükseltmek yerine daha fazla pre satmak için rezil herifler
    3)buda en saçmalarından bi tanesi 1-1 bugını event diye kitlemeleri millet 1 level yerine 2 level atladı sonra haha biz event yapmıştık diye event var dediler ama nedense ilk reste düzelttiler adi herifler
    4)oyunun hiç ama hiçbir amacı yok takılarınızı msden itemlerinizide 500kya vendordan alıp hooop direk pk en saçması bu heralde 500kya 6 saatliğine 7shell set ve dual 7 shard veriyor ula ben niye shell veya shard basmakla uğraşıyım ?

cash fiyatlarını exp preye 120tl gibi bi uçuk fiyat biçilmesi ve daha buna monster staff ve dragon box eklenmedi onlarda geldiğinde bana bu oyunun uskodan ne farkı kalcağını söylermisiniz ?uskoyu bırakan adam bunuda bırakcak burdada user kaybı olcak ?

ne diyim bilmiyorum steame gelcek haberinden sonra dediklerinden sonra çok ama çok heyecanla beklemiştim ondan dolayı zaten exp pre aldım ama gene şaşırtmadı sağolsunlar son vurgunlarını yapıyor şerefsizler

insan keşke 2 gün bekleseydinde öyle bi başlasaydın diyorda hypea kandık işte

Kardeşim kiralama itemleriyle pk atamıyorsun.
    Asıl en büyük sorun Xigenon 2 de Burning Stone slotunda ki IHaven denen koxper okçu adam 1 haftadır orda oto rpr oto pot oto attack her bişeyi var herifin koxpunda daha banlanmadı her gün her dakika her saat orda ama banlanmıyor.. Yalandan bir kaç ban atıyorlar sağda solda ki çapulculara bunun gibi işi profesyonelliğe dökmüş bu işten ekmek kazananların charları olduğu gibi duruyor slotları yerleri serverları hep sabit kimse ilgilenmiyor.

Beramus 2de de dediğiniz Slotta bir koxper var ve banlanmıyor. Günlerdir kasıyor orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ardream acikmi veya acilacakmi?

Orijinalden alıntı: mahmudhudavendi

ardream acikmi veya acilacakmi?

Alıntıları Göster
    Ben 2008'de oyunu bıraktıkdan sonra nasıl böyle herkesde +9 +10 silahlar var diye merak ediyordum, +7 shell set, +7 dual shardın 500k ya kiralandığı, görev iteminin 87 ap lık dagger, +6 shell set verdiği oyunu görünce olayı anladım. Durum böyleken tabiki +8 hiç bir itemin bir önemi olmaz, 1299 MYKO oyayanlar sunucun ilk birkaç günü +6 cleaverin bile ne kadar önemli bir item olduğunu bilir. Bunda sunucu açıldıktan birkaç saat sonra sanki PK sunucuları gibi direk 500k ya +7 shard shell set kiraliyorsun ne desem bilemiyorum.

Bu arada kiralik itemlerle PK atılıyor herkese zaten bu şekilde atıyor. +7 MD'n, +7 chitin setin bile olsa bile çöp bu durumda ayrıca Homeko sunucudan farkı kalmıyor.

Eğer param çok TL'yi basarım her ay pusdan 200 TL'lik item çekerim birde üstüne TL ile item dizerim diyorsanız (unqqq gibi) hiçbir oyundan almadığınız PVP zevkini alırsınız.

Fakat para harcamadan oynayacağım derseniz tl basanların egolarını tatmin edersiniz.

Yada bu TL ile item çekenlere GB satmak için oynayıp para kazabilirsiniz. Ama şunuda unutmayın sizin el ile bütün zamanınızı ayırıp 1 günde kastığınzı parayı şu an hile, tren, bot ile 1 saatte kasana TL'ciler var. Oyunda şu an ego buglayıp, tren ile felankor kesip para kasanlar bile mevcut.

Şu an yapacağınız en iyi iş eğer TL ile iyi paran eden itemleriniz varsa şu an çok para ediyorken bynogame'de forumlarda vs satışa çıkarın ve satın. Yoksa bir sabah bir uyanırsınız dupe çıkmış sizin item herkesin elinde olur veya nttgame el altından item satmaya başlar ve şu an ki değerli itemleriniz beş para etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 1 Şubat 2016; 16:08:38 >

• Ya arkadaş madem oyunu köitüleyeceksiniz gidip başka yerde yapın hevesi olanlarında kırıyorsunuz yok yıllarımı aldı felan sen iradesizsen bunun sucunu oyuna atma 2007 de bırakdım oyunu ve geldim hala devam ediyorsa bunda bir hikmet var :)

X de kasıyoruz su anda mage team hiçde item kiralayıp pk ya çıkmıyoruz lvl kasmadan kiralayıp pk girersen ağlarsın :)

Neyse oyun su anda cidden zevkli gidiyor varsa arkadaşlarınız ile oynayın yoksa karalamanın mantığı yok kısaca :-)

Beramus'ta satılık itemler :

+8 Mirage Sword
    +7 Raptor
    Glass Belt

TL olarak satılıktır. İlgilenenler PM.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadas millet ne para gomuyor su oyuna ya adonisten xigenona gectim dun adonisteki 5mi siteye satip xigenondan 2m aldim. Alirken benimle bekleyen alti yedi kisi vardi 30m 40m 50m 100m bile ceken vardi.

En fazla pet alir para kasarim pazar yaparim diyordum da millet boyle gb cekerken pazar yapmadinda tadi kalmazki toptan gorev itemi alip sata sata bi kac m kastim diye seviniyorum bende

Yavas yavaa soguyorum oyundan sanirim zaten premium scroll olmadan pk yapmaktan umudu kesmistik pazarinda tadi kacinca benim icin oyunun pek anlami kalmadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: badangel01

Glass nerden düştü

talos

Orijinalden alıntı: UKisuke

Ya arkadaş madem oyunu köitüleyeceksiniz gidip başka yerde yapın hevesi olanlarında kırıyorsunuz yok yıllarımı aldı felan sen iradesizsen bunun sucunu oyuna atma 2007 de bırakdım oyunu ve geldim hala devam ediyorsa bunda bir hikmet var :)

X de kasıyoruz su anda mage team hiçde item kiralayıp pk ya çıkmıyoruz lvl kasmadan kiralayıp pk girersen ağlarsın :)

Neyse oyun su anda cidden zevkli gidiyor varsa arkadaşlarınız ile oynayın yoksa karalamanın mantığı yok kısaca :-)

Asyalı kız seven lolcü , knight senin neyine

İsteyen istediğini yazar adam oyunu kötüler steamde yorumların %70'i kötü zaten buradaki yorumların %70'inin olumsuz olması normal değil mi? Ayrıca burada oyunu eleştirmek yanlış bir şey değil her gün gelir buraya oyunu kötülerim kimse düşünceme karışamaz.Dolayısıyla gidin başka yerdin yapın gibi artist laflar söyleme.

• Humanım, Beramusta Human clanı varsa toplaşalım yoksa da kuralım bir tane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.