Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.359
Cevap
34
Favori
259.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selam sana ey yılları heba olan genç!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Arkadaşlar merhaba,

Konu içerisinde GB (GoldBar) satışı yapmayınız. Alacak olan arkadaşlar, mevcut sitelerden alabilirler. Lakin bu konu satış konusu değil, topluluğun birbirini bulmasını kolaylaştıracak bir konu. Buna özen göstermenizi rica ediyorum,

İyi forumlar.

.
  • beramusta oynayan hiç dhlı karus yokmu ya?

Orijinalden alıntı: furki1907

beramusta oynayan hiç dhlı karus yokmu ya?

ben varim oyundaki nick canbo

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

Arkadaşlar maden den ms düşüyor mu ? Düşüyorsa eğer sadece golden olunca mı düşüyor ? Yani npc den 1 m e mattock alsam ms düşer mi ? deneyen var mı ?

Dc pre ve golden mattockla sadece 1 tane düştü madenden de düşen en değerli item ms ve transformation sc oldu

Oh oh oh :) Hiç bulaşmamak lazım o zaman ona :) Teşekkürler.

• cduman C kullanıcısına yanıt
    b2deyim hep pre olmadığından sen b1de mi oynuyorsun?

20k np kastık bir savaşta

edit : savaş devam ediyo 23k oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz91 -- 1 Şubat 2016; 12:53:45 >

nick:PabloEmilioEscobar

nick:Gamze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 1 Şubat 2016; 12:36:19 >
    Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • Arkadaşlar dün Xigenondaki 13m lik paramı nasıl satarım diye sormuştum. Dediğiniz sitelere baktım dün alış fiyatı 1 TL satış fiyatı 1.65 TL iken bugün alış 0.5 TL satış 1.65 TL olmuş. Ben de o sitelere satmamaya karar verdim.

Yeri mi bilmiyorum ama ilgilenen olursa mesaj atması yeterli. 10 TL lik steam cüzdan kodu yeterli gelecektir aksi takdirde tüm parayla kırmızı kutu alıp onları kıracağım :)

Selam sana ey yılları heba olan genç!
  • Arkadaşlar,

DC Pre ile Bronze pre coins artışı aynı mı oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

savaşta kastığımız NP şuan yaklaşık 30k
  • Sabah twitch.tvde baktım adam savaştaydı işlerimi hallettim öğlen yine bakayım dedim hala savaş devam ediyor. Cypher için geçerli söylediklerim.. Human tarafında olsaydım oyunu bırakırdım ciddiyim :)

Orijinalden alıntı: Funky ND

4 yakmalıktan sonra tek shard 6 koydum. geçti

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU]

bynogame 125tl'ye sattım

• Steamden girip launcherden starta bastıktan sonra oyun acılmıyor çözümü nedir karşılaşan oldu mu ?

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Orijinalden alıntı: Arph

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

exp pre almasam muhtemelen bırakırdım yeni başlıyanlar için oyunun açılışından beri yaşanan rezillikleri sayayım

1)pus kapalı olcak dediler ilk 5 saat pus açıktı sonra kapattılar ve sonra tekrar açtılar ilk 5 saatte zaten alan aldı pek bi nanesi kalmadı kapatmanın geride kaldık sadece
    2)muhtemelen kendi açımdan ciddi anlamda en çok soğutan olay 4 server olayı 1 server dediler ve gidip 4 server açtılar kapasiteyi yükseltmek yerine daha fazla pre satmak için rezil herifler
    3)buda en saçmalarından bi tanesi 1-1 bugını event diye kitlemeleri millet 1 level yerine 2 level atladı sonra haha biz event yapmıştık diye event var dediler ama nedense ilk reste düzelttiler adi herifler
    4)oyunun hiç ama hiçbir amacı yok takılarınızı msden itemlerinizide 500kya vendordan alıp hooop direk pk en saçması bu heralde 500kya 6 saatliğine 7shell set ve dual 7 shard veriyor ula ben niye shell veya shard basmakla uğraşıyım ?

cash fiyatlarını exp preye 120tl gibi bi uçuk fiyat biçilmesi ve daha buna monster staff ve dragon box eklenmedi onlarda geldiğinde bana bu oyunun uskodan ne farkı kalcağını söylermisiniz ?uskoyu bırakan adam bunuda bırakcak burdada user kaybı olcak ?

ne diyim bilmiyorum steame gelcek haberinden sonra dediklerinden sonra çok ama çok heyecanla beklemiştim ondan dolayı zaten exp pre aldım ama gene şaşırtmadı sağolsunlar son vurgunlarını yapıyor şerefsizler

insan keşke 2 gün bekleseydinde öyle bi başlasaydın diyorda hypea kandık işte

Kardeşim kiralama itemleriyle pk atamıyorsun.
    Asıl en büyük sorun Xigenon 2 de Burning Stone slotunda ki IHaven denen koxper okçu adam 1 haftadır orda oto rpr oto pot oto attack her bişeyi var herifin koxpunda daha banlanmadı her gün her dakika her saat orda ama banlanmıyor.. Yalandan bir kaç ban atıyorlar sağda solda ki çapulculara bunun gibi işi profesyonelliğe dökmüş bu işten ekmek kazananların charları olduğu gibi duruyor slotları yerleri serverları hep sabit kimse ilgilenmiyor.

1000 kere czye çıktım kiralık itemlerle nasıl pk atılmıyor hocam ?

Dün priest arkadaş item kiraladı pk atalım dedik çıkamadı cz ye fixlemişlerdir belki.

• Oto kutu nasıl faal oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.