Bildirim
Knight online ni 2004,2005,2006 daki hali
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
linki Kontrol Edermisin Bende hata Veriyor? -
Çalışıyor -
hatırlıorum da o günleri heyy hey 40 lwl adam görduk mu acayip gaza gelırdım bende böle olucam dıe sımdı 80 lwl göruom artık oynayasım yok abarrtılar iice pre mıs koxpmus dupemıs -
Ne dion sen ilk cıktıgı dönem 2 hafta geçmişti smilodonlarda 30 a kasıoduk 30 olunca ne sevinmiştim tabi o zmn konfeti felan vardı bişi oluo sanıoduk aa bide bakmısız 500 k gelmiş ne büyük para
Edit=Yazım Hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mgItsGhosT! -- 22 Ocak 2007; 0:45:04 > -
PEH Peh sitenin ilk cıktıgı zamana bak sıradan bi site bide şimdiki hali Bayaa gelişmiş bu k2 -
quote:
Orjinalden alıntı: 0mgItsGhosT!
Ne dion sen ilk cıktıgı dönem 2 hafta geçmişti smilodonlarda 30 a kasıoduk 30 olunca ne sevinmiştim tabi o zmn konfeti felan vardı bişi oluo sanıoduk aa bide bakmısız 500 k gelmiş ne büyük para
Edit=Yazım Hatası
-
1 haftada 30 olmuştum havalara uçuyodum
archerada vermiştim asassiana da expolerada
bilmiyorduk kii
bide off civcivim patladıı die seviniyoduk
koboldlarda 45 lvl adamlar kasıyodu bizi ne seviniyodukk
bizi kutu toplama ve manner için alıyolardı -
Ben warriorda statlarda paso inte verdiğimi hatırlıom ama mana cosmustu. -
Cafece başlamıştık.
Bana hızlı kasıyo diye Priest açtılar ko zamanında 46 Lvl yapmıştım.
Elinede Rare item large breaker almıştım
Sonra bi gün bi girdim invalid password
Bayağı sonra Cyper açıldı arkadaşlar çağırdı ordan bi girdik buralara kadar geldik
Tabii ben yaklaşık 2 ay önce banlandım.
Başka bi cafade biri vardı en eski zamanda 62 Level diye hatırlıom
Bunun elinde ms +7 vardı , jud.. vuruyodu bizde ''Bu adam aşmış'' diye izliyoduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 22 Ocak 2007; 1:07:13 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Attention!Cenq
Cafece başlamıştık.
Bana hızlı kasıyo diye Priest açtılar ko zamanında 46 Lvl yapmıştım.
Elinede Rare item large breaker almıştım
Sonra bi gün bi girdim invalid password
Bayağı sonra Cyper açıldı arkadaşlar çağırdı ordan bi girdik buralara kadar geldik
Tabii ben yaklaşık 2 ay önce banlandım.
Başka bi cafade biri vardı en eski zamanda 62 Level diye hatırlıom
Bunun elinde ms +7 vardı , jud.. vuruyodu bizde ''Bu adam aşmış'' diye izliyoduk
Bu Adam Aşmış
-
-
eski günler güzeldi 5 lwlde bulcanlarda yatardım birilerine pm atıp küfür ederdim ismimi hacımurat koyrdım -
2m Para yapınca kendimizi kral sanıyoduk.
Hatırlıyorumda Buff nedir bilmezdik. Mana almazdık ManaRest die bi dalga uydurmustuk mana bitince oturur dolmasını beklerdik
7 Mage 1 Asassin Sabahtan Akşama kadar Blast dusureces die Baron keserdik.
Yok Yok Ozmanki dostluklarda bi başkaydı -
bizim arkadaş beni 2 tane 32 lvl adam kastı diye hava atıyodu 30 lvl iken -
7mage ash knight dönüyoduk dts party görüyoduk adamlar 40 lvl kesiyolar dts gidip oturup onları izliyodum :D biz ise 7 mage fire bal herkes birden atıyodu ash bizi yatırıyodu :DDheyy gidi günler -
EZİKLİK COK GÜZELDİ BENCE BİŞEYLER YAPMA CABASI VAR DI
AMA SİMDİ HERKES DOYMUS O ZAMANLAR EZİK OLMAKDA MUTLULUK VERİORDU
BENİMDE İLK CHARIM MAGEYDİ 1 SENEDE ANCAK 51 E KASMISDIM ...
AMA SİMDİ 3 GÜNDE 62 OLAN ADAMLAR VAR... -
Özlüyom be o günleri, cypherda 42 lvl yapmak için warriorumu ne uğraşmıştım.ash partilerini gezip party diye yalvarırdım. Ally vermişlerdi bi kere ne sevinmiştim . 3 arkadaş skeletonda kasardık. Zar zor keserdik. Flamberge +7 vardı o zamanlar elimde bütün gün kasardım ama hiç level alamazdım. Özlüyo şimdi insan o günleri. O zamanlar 50 olmak için herşeyimi verirdim. Şimdi 60 level az geliyo
-
saol link icin -
Of eski günlerim warya ne kadar saçma sapan knight konusunda konuşuyomuşum ezikliğim aklıma geldi saolasın
Benzer içerikler
- certificate of victory ne işe yarar
- knight online skill sıfırlama
- karakter isimleri
- knight online yeni server 2025
- anahtar görevi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X