intel celeron 2.80 işlemcim var ati 3600 series 1 gb 128 bit ekran kartı 2 gb ram var pc ko da çok kasıyor işlemci devamlı olarak %100 çalışıyor ben işlmeciden kaynakladığını düşnüyorum o yüzden intel dual core e5700 3.00 ghz işlemci alamayı düşünüyorum oyunu sadece onboardtan denem yne değişen bişey olmadı sizce asıl sorun işlemci mi? ekran kartı mı? ram mi ? işlemci olarak e5700 düşünüyorum işimi görürmü
sorun işlemci.
Sorunun kesinlikle işlemci. e5700 işini rahatlıkla görür.
eminmsnz hocam peki
zaten başka ne olabilirki %100 kasmasının iki sebebi var biri virüs biride işlemcinin yetmemesi sende bariz belli işlemci yetmiyo celeron 2.8
gerçi ben celeron 2.4 le oynadığım zamanları bilirim ama sen işlemcini değiştir...
En temiz yol işlemci ve ram güncellemesi.Ram miktarını 4 gb yap temiz bir de format at bir şey kalmaz.
eyw çok tskr ettm en kısa zamanda bi değşklk yapacam ram de snra hallderm inş
pentium 4 1.8le oynayan gördüm ben 512mb ram ile... sanki işletim sisteminden ama e5700 gibi bir işlemci bulduysanda güzel bir güncelleme olacaktır değiştirmelisin :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme