Şimdi Ara

knight online için işlemci tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel celeron 2.80 işlemcim var ati 3600 series 1 gb 128 bit ekran kartı 2 gb ram var pc ko da çok kasıyor işlemci devamlı olarak %100 çalışıyor ben işlmeciden kaynakladığını düşnüyorum o yüzden intel dual core e5700 3.00 ghz işlemci alamayı düşünüyorum oyunu sadece onboardtan denem yne değişen bişey olmadı sizce asıl sorun işlemci mi? ekran kartı mı? ram mi ? işlemci olarak e5700 düşünüyorum işimi görürmü

• sorun işlemci.
  • Sorunun kesinlikle işlemci. e5700 işini rahatlıkla görür.
  • eminmsnz hocam peki
  • zaten başka ne olabilirki %100 kasmasının iki sebebi var biri virüs biride işlemcinin yetmemesi sende bariz belli işlemci yetmiyo celeron 2.8

gerçi ben celeron 2.4 le oynadığım zamanları bilirim ama sen işlemcini değiştir...
  • En temiz yol işlemci ve ram güncellemesi.Ram miktarını 4 gb yap temiz bir de format at bir şey kalmaz.
  • eyw çok tskr ettm en kısa zamanda bi değşklk yapacam ram de snra hallderm inş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için Nick tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pentium 4 1.8le oynayan gördüm ben 512mb ram ile... sanki işletim sisteminden ama e5700 gibi bir işlemci bulduysanda güzel bir güncelleme olacaktır değiştirmelisin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.