Şimdi Ara

Knight Online için hangi laptop daha ideal olabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ya bu laptoplara verdiğin parayla masaüstü toplasan daha mantıklı olur.Hepsi knightı kaldırır oynatır sorunsuz ama dediğim gibi bu fiyata masaüstü toplasan daha iyi olur
  • Bu ultra ayarlarda kaldırır

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-e3-celeron-n3050-2-16ghz-2gb-32gb-emmc-11-6-intel-w10-notebook.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap makinasıyla bile ultra ayarlarda bol fps'li oynarsın da merak ettiğim laptop olması şart mı? Bu paraya daha efsane masaüstü cihazlar toplanır.
  • KO yu birak bence oynanacak oyun degil.. KO yu eski pentium 3 500mhz ve tnt2 16mb ekrankartiyla calisabilen bir oyun ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KO optimize sorunlu bir oyun.Steam KO maradonda 35 fpsleri gördüğüm oldu default ayarlarda 7870 ekran kartı ile yada çok değişti bozuldu kasabilir 1000 tl lik laptopda :D sende ko için abartmıssın 5 bin liralık notebook kasarmı diye soruyorsun.Tabi karakterin notebookdan pahalıysa bilemem.Sorunun cevabını gerçekten sordunsahttp://www.tekramarket.com/urun-detay/210115382 bunla daha fazla alırsın fps :D 970 ekran kartı diğerlerinden daha üst.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qdry -- 13 Ekim 2016; 16:10:33 >
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle character filan değil mesele. şuan oynadıgım bilgisayarda 4 gb 128 bit ekran kartı ile vs atarken 250 fps alıyorum. ben bu fps'si 600 700 e çıkartmayı düşünüyorum. bana fps çoğaltabileceğim bir fikir önerin lütfen. laptop veya masaüstü farketmez üniversite okuyacağım eve de çıkacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EvoLutionTime E kullanıcısına yanıt
    monitor ekranı 60 kere tazeleyebiliyorken 700 fps yi ne yapacan ama illa üst bişey alacam dersen.. yeni GTX 1060/1070/1080 li laptoplar cıkmaya basladı.. bütcene uyanından al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoLutionTime

hocam öncelikle character filan değil mesele. şuan oynadıgım bilgisayarda 4 gb 128 bit ekran kartı ile vs atarken 250 fps alıyorum. ben bu fps'si 600 700 e çıkartmayı düşünüyorum. bana fps çoğaltabileceğim bir fikir önerin lütfen. laptop veya masaüstü farketmez üniversite okuyacağım eve de çıkacağım.

Nasıl bir monitör var sende hayal edemedim şimdi 700hz falan galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam evinde 60HZ, belki de 1080P bile değil, bir monitör kullanıyor.

KO gibi bir oyunda 250 FPS alıyor ama nasıl oluyorsa (?) yetmiyor ve 600-700 FPS veren bir sistem istiyor.

Allah başka dert vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 14 Ekim 2016; 14:32:50 >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    kardeş pk'nın ortasında fps 25 30 a düşüyor bilmem anlatabiliyormuyum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.