Şimdi Ara

Knight Online Google Chrome Engelliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Knight Online indirdim Google Chrome engelliyor ben kurtar dedim. Neden engelliyor bilgisi olan varmı sorun oluşurmu antivirüsle tarattırdım dosyayı virüsde bulmadı KO sitesini engellemeye çalıştı ne sorun olurmu ?

• Bende öyle bir sorun yok kardeş ne alaka
  • Bende böyle bir konu açmak için girdim bu bölüme. Oyuna 2005'te başlayıp 2010'un sonlarına doğru bırakmıştım. 1-2 aylık boş bir zamanım var kafamı dağıtmak için tekrar başlayacaktım fakat aynı sorun bende de var. Facebook'ta şuanda Knight Online'ın resmi sayfasına yazdım bunu fakat cevap vermediler! Neyse sorun yok herhalde dosyayı kurtar diyeceğim şimdi. PC'de tamirden yeni geldi eğer bir şey olursa var ya iyi söverim :D
  • Kötü amaçlı dosyayı kurtara tıkladım. Uyarı geldi karşıma bu dosya bilgisayarınıza zarar verecektir diye. Gene de kurtar dedim. Sonra setupu yüklemeye çalışırken bu sefer de bu hata karşıma çıktı:

• 3 kere indirdim hepsinde aynısını yaptı. Şuan torrentten çekiyorum olursa eğer yazarım buraya
  • Torrentten indirdim bi sorun yok oyunu yüklüyorum
  • Chrome un bazen yaptığı saçmalıklar torrent ile çekin oyunu hem 5 6 dakika daha hızlı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resmi siteden indirdiğinize emin olun, fake site çok ve indirdiğiniz dosyalar trojanlanmış boş dosyalar olabilir.
  • Chrome kullanma bunuda mi biz soyleyek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.