Şimdi Ara

Knight Online 'de En Cok Hangi Karakter Secilmektedir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
51.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet Arkadaşlar Sizce Knight Online'de En Cok Hangi KArakter Secilmektedir.Ve Bunun Secilme Sebebi Nedir bence WARRİOR Attack,Def,Seri Vurabilme Kabiliyetine Sahip,Hp Ve Mp Yüksek Derecede Zevk Alınabilicek Karakterlerden Birtanesidir...



  • adm 70+kasıcaksa mage ardream kalıcaksa warior seçer bence sahsen ben öyle yapıorm :) ama en çok seçilen karakter tabiki rogue
  • rogue>warrior/mage>priest


    bence böyle gidiyor warrior ve mage sayısı bıraz eşittir gibime geldi ondan öyle yaptım
  • bence rogue veya warrior ..
    itemli rogue aglatır
    aynı itemlerde olan rogue veya warrior aglatır ..
    WaRRiOrYaRıOR
  • bundan %100 eminim ki en çok açılan character assasin.
  • Her serverda karakterler farklı
    örneğin akara mage serverı benm düşüncem..!
  • bence oyunda her charın bir önemi vardır. hepsi bir bütündür. biri olmazsa bir diğeri bisey yapamaz.zaten oyun mantığıda böyledir yardımlasmak toplu oyun. 3 sene oncesinden size bir anımı anektot geceyım kendıgı yasagıgım olaydan. beramus serverında buffer olmadıgi icin nerdeyse 2 ay pk yapamadığimi bilirim.
    son mesaj acan arkadasın yazdiği gibi assasian bir gerçektir. oyunu bilen bilmeyen herkes rogue açar. sonra oyun sitiline göre başka joblara yönelir.
  • en çok rogue/assasin tercih ediliyor çünkü yüksek damage vuruşlar + atack özelliği + defans özelliği + cure özelliği + en önemlisi stealth özelliği rogue yi tercih kılıyor birde yüksek damage vurur az mana yer en önemlilerinden biride bu bi warrior bi mage bi priest mana potion delisiyken rogue de 100tane mana ile 2-3 saat paramun yapabilirsin (mp recovery silah hariç) en çok tercih edilen karakter Rogue/Assasin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

    en çok rogue/assasin tercih ediliyor çünkü yüksek damage vuruşlar + atack özelliği + defans özelliği + cure özelliği + en önemlisi stealth özelliği rogue yi tercih kılıyor birde yüksek damage vurur az mana yer en önemlilerinden biride bu bi warrior bi mage bi priest mana potion delisiyken rogue de 100tane mana ile 2-3 saat paramun yapabilirsin (mp recovery silah hariç) en çok tercih edilen karakter Rogue/Assasin



    +hız özelliği (light feet)
  • 60+ İçin = Warrior>Rogue>Priest>Mage



    60- İçin = Rogue>Priest>Warrior>Mage
  • Rogue olsa gerek.

    quote:

    bence WARRİOR Attack,Def,Seri Vurabilme Kabiliyetine Sahip,Hp Ve Mp Yüksek Derecede Zevk Alınabilicek Karakterlerden Birtanesidir..


    Warrior belirli bir evreden sonra canavar gibi olur. Fakat karakteri o evreye getirmek marifettir. Her bünye warrior kaldırmaz. Pk yapacak olan bir warriorda kesinlikle Attack ve Swift Scroll bulunması gerekir. Exp. kasarken oldukça fazla mana harcar. ( Para durumuna göre değişir.) Ayrıca exp. kasarken diğer karakterlere oranla daha az zevk verir. Gerçi kimse exp. kasmayı sevmez ama, her zaman aynı skill vurulduğundan bilgisayar başında uykunuz bile gelebilir. :)
    Ayrıca ardream için Rogue klası fazla tercih edilmektedir. Ortalama olarak, Rogue > Mage > Warrior=Priest şeklinde olsa gerek.
  • Rogue tabiki edana ardream bi dönem fıkır fıkır rogueydi şimdi bilemem ama..
  • tabikide rogue bir zamanlar koxp un cikmasi rogue lerde artiş a sebep oldu :) bir de ardream da genellikle rogue ve priest tercih edildiginden dolayi rogue derim :)
  • K.O da bir çağı açıp bir çagı kapatan ( Hala devam ediyor ) Koxp olayı yüzünden bir çok rahat exp kasma meraklısı arkaş Rogue' e yöneldi . Tabi ki oyuna ilk başlayan arkadaşların çoğu ilk ekrana gelen warrior la oynamak için direk warrior açmış olabilir. Fakat daha sonra bırakıp başka joplara yönelmeleri gayet normal. bence Rogue > Mage > Warrior > Priest
  • Bir Arkadaşımız Belirtmiş . Yardımlaşmak icin her karakter lazımdır Örn.

    Priest: kendine ve party'deki Rogue,MAge,Warrior Buff Ve heaL ..

    Mage : Teleport ice ile Yawaşlatma GüzeL ks Yapma

    Rogue: Swift Skill'i ile Diğer Swift Skili olmuyan (mage,Priest) Karakterlere Sw verir,Minor,

    Warrior: Genelde Tank Olarak Görülebilir.Savaşcı Anlamı Taşır Adında Öleymiş NT'lerde

    Düşüncelerim Bunlar

    Saglam'a Gelirse 80 warrior Vs 80 Asas 80 LVL asas +8 Dual Shard 8 Shell set uniqueLer +0

    80 Warrior: +8 shell set +8 raptor ,unique takılar +0

    Asasin Minor Veya Zekasını Kullanarak Buflu Bir Warrior'u Devirebilir.

    Ancak 80 Warrior TAkılar,Und set +8 +9 ise 13 14 K yakın Hp olmaktadır. Asasların 6 k 6500 en fazla

    Minor Skili ile Hp Yüksek tutabilirse Warrior Mefta Ancak Warrior Mana Potu Ve Hp Pot KAcırmazsa Cok uzun Bir Vs Sürebilir,Asas kullanan Kişi Kesinlikle Zeki Olması Gerekmektedir

    80 Mage LR vs 80 Asas : Asas Critic ile Bildigimiz Gibi PRiestlere,Magelere ucuk Dmg Vuruyorlar 6 k'ya Cıkabiliyor Bunu Göze Alırsak 80 Bir Mage 80 Skill'i Dmg Vermiyor Sadece Kaçış Skili Eger iron Set Dagger defance Kuvvetli + Kitleme Ve Damage Vurabilirse Magede Alabilir Asas 62 Bastıktan Sonra Mageye G.olsn


    80 Priest (BP) Vs 80 LVL Priest : Bu Cok Kısa Bir Vs olabilir ,Priest Debuffer ise 75 Debuff Skili,Massive Atarak Attack Kırar Ardından MAlice Asas Cure Etmezse ,Ki Seri Olması Lazım. Teke Bile Gidebilir.
    Ancak 80 Asasin Critic ile Seri Davranırsa Ve Prieste ZR Tusları ile HeaL yaptırmazsa Priest Vay haline

    80 LVL mage Vs 80 LVL Priest(BP) : Bu Cok KArmaşık Bir Vs Olabilir Priestte Resist Veren Takı Mevcut Değilse. LR mage Kitler Ve Heal Yaptırmaz ise Cok Kolay Bir Şekilde Kesebilir Ama Ortalama 80 Magenin Und ile Hp 6.5 K (kendi Charımdan :P) Debuff + MAlice Yediği An Teke Gidebilir.

    80 LVL Priest Vs 80 LVL Warrior: Bu Vs Kısa Bir vs Olabilir Debuffer MAssive atarak 80 Warrior'un attack'ını Kırar ARkasndan Debuff,Malice Ve Warrior Yerde Cure Skili Yoksa (denenmiştir :D )

    80 LVL Mage Vs 80 LVL Warrior : Sonuc Belli Örn Aşagıda Vermiş Oldugum 75 Level Mage Saglam item Konuşur Bu VS'de..


    75 LEvel LR MAge Cok Güzel Combo Ve GüzeL itemle Yapamaz Diyenlere Bir Örnek ,Link

    http://www.youtube.com/watch?v=O4DwWOIVECo



    Bu Arada Hepsini Kendi Ellerimde KEndi Düşüncelerimle Yazdım Bildiklerimi Tecrübelerimi Sizlerle Paylaşmak istedim,SAygılar Lütfen Hatamı Yüzüme Vurmayınız




  • Rogue

    Lup'u var, minoru, Stealth'ı, Lf, Cure, Def, Sw herşeyi var. Oynamayı bilene zevk katar bence
  • @kingdevil23
    dostum senin yazdığına göre vs de herkes warrioru alıyormuş, haksız da sayılmazsın (mage dışında)

    ama benim ilave edeceklerim var, çok nadir bulunan çok seri minor combo yapan rogueler dışında genelde warrior dayanıklılığıyla rogueleri alır. Rogue ve warrior her ikisi de iyi oyuncuysa yine rogue alır çünkü kendine 800ac veriyor wolf basıyor. ve sadece mananın dönmesini bekliyor.

    1vs1 rahat bi ortamda battle priest warrioru rahat keser ona da bi itirazım yok.

    ama cz de lunar war da çok nadir rahat rahat 1vs1 yapma ortamı bulursun. Daima bi karambol orramı bulursun bi adam kestikten sonra diğerine dalarken canın çok azdır rogueysen kendine defans basmaya imkanın olmaz, priestsen torment atma şansın olmaz. Yani warrior karambol adamıdır. vs de rahat kesersin ama savaşın o karmaşasında warrior malı götürür. herşey vs değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 6 Ocak 2008; 22:50:21 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Djmelih

    Her serverda karakterler farklı
    örneğin akara mage serverı benm düşüncem..!


    akaranın mage serverı olmasının nedeni pathosun mageleri akaraya geçti ;)
  • bence en iyi warrior zevk alınabilecek şekilde ama asas daha fazla var daha kolay kasıldıgı için
  • Bence Sıralama şöyledir.

    Asassian>Mage=Warior>Priest>Archer

    Ama priest olmadan diğer çarlar pek birşey yapamaz.Und'suz warior party healsız boss pelerin atı v.b kesemezsiniz.Archer 59- iken çok fazladır.Ama koxp işi bittikken sonra asas yapılmaktadır ve Asasların çogu mutlaka okçuluk yapmıştır.Ben hala okçuyum vede bundan gurur duyuyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.