Bildirim
Bu SS Hangi MMORPG'den ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hypsibremetes
Evet, MMORPG severler olarak küçük bir oyun oynayalım istedim :) Şimdi bir ss koyacağım ve siz hangi MMORPG den olduğunu bilmeye çalışacaksınız. Doğru cevap verildikten sonra dileyen arkadaş ikinci ss yi koyabilir. I want to play a game :)
Hayatımda oynadığım en güzel mmorpg olan lineage 2 nin ss'si bu.Ne oyundu ama sistemi değiştireyim yine yüklücem.Private server varsa söyleyin arkilerr :D
Resim koyamam çünkü evdeki pc'de resimler
-
Doğru :) İkinci ss yi de ben koymayayım. İsteyen arkadaş varsa buyursun ben de bulmaya çalışayım :) -
ben sroya benzetmiştim lineage 2 hakkında bende coksey duymustum -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 31 Ocak 2010; 16:55:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe
RF online(umut senmisin?) -
quote:
resim çok küçük ama rf online a benziyor -
-
quote:
Orijinalden alıntı: _GeWeZe_
hello kitty online -
ben 10 dk dayanır diyordum...Tebrikler -
bundan sonra son resmi bilen eklesin daha iyi olur
-
Eudemons Online Sanırım
-
quote:
Eudemons OnlineSanırım
hayır değil -
myth online galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: PhileoSophia
myth online galiba
olmadı bu da devam bakalım bilen çıkcak mı -
buldum magic world online :) ordaki npc welcome to magic world diyor sayilir mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: PhileoSophia
buldum magic world online :) ordaki npc welcome to magic world diyor sayilir mi ?
ben görmedim eklerken iyi gördün
-
indirdiğim gbi silmistim bulmanız cok zor :):)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 31 Ocak 2010; 17:50:53 > -
Astonia online...^^
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FA7906EE -- 31 Ocak 2010; 18:19:54 > -
edit resmi cekmissin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 31 Ocak 2010; 18:23:16 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X