Silkroad grafik acısından cok daha albenisi olan bi oyun olsada K.O daki pk zevkini alamassınız...
Daha dogrusu silkroadda pk diye bir olay yok...Karsındakini kesmenin werdigi zevki alamıyorsunuz.
Her zaman soylemisimdir bir oyunda grafik onemli deildir diye...
Bana gore Ultima Online En iyi online oyundur.Grafik olmamasına ragmen k.o dan kat kat daha zevkili bir oyundur..
Bakınız tetris bir zamanlar milyonları kasıp kavuran oyun su anda bile yeni sürümleriyle güncellenip oynanıyor.
Her zaman UO en zevkli oyun olucak kimse buna bişi diyeemz. Evet eski tadı kalmadı ama UO da pvp zevki hiç bir oyunda yok. Sonucta sadece oynamasını bilen refleks leri saglam biri cok iyi oynayabilir bu oyunu.
misal benim gibiler oynar ama pvp yapamaz. Habire olür :)
Bence İkiside değil WoW
ya sende cocuk oyununun lafını edion tabiki knight
BEN KNight online da oynadım SİLKROAD da oynadım silkkroad da görevler iyi değil hem çok zaman alıyor KO da istersen haritanın diğer ucunda ol town a gitmek istersen TOWN çekersin ama ama silkraod da jangandan dışarı çık ( ko da ki gibi town ) görevi bitir haritanın en ucunda ol town çekme yok 10-15 dk yürüyecen mage falan da yok seni biri çeksin yani bence ko
şuan JAPKO oynuyorum ko dan daha iyi grafikler ve dc lag xtrap start pre gibi sorunlar yok süperrr '''!!!'''
tabikide silkroad daha güzel
KNİGHT
TABİ KİDE KNIGHT ONLİNE
Orjinalden alıntı: cilingir
Orjinalden alıntı: baddread
Komixiniz Yaw bi defa Su silk road resimlerine bak bide knight resimlerine
silkroaddakiler 20 lvl knighhttakiler maxiumum clanda hepsi
yani silkroad resimleri eziq knight online resimleri ii resimleriseçmiş
dogal olarak knight daha super duruyor
cok dogru
AYNEN SONUNA KADAR SİLKROAD
Knight Bölümü'nde açarsan herkes Knight der.Silroad Bölümü'nde açarsan herkes Silkroad der.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
quote:
Orjinalden alıntı: chairzard
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
Bende aram yaptırdım bu konuyu buldum birde silkroad denemek ıstıyorum bakalım nasılmıs mksat hos vakıt gecırmek bıktım premıuma para vermekten xtraptan start gelmemesınden kosptan ..........
silkroadda ticketsiz 80 lvl olmak 2 yıl sürer (nerdeyse) knightte en fazla 1,5 ay
ne yaptın hoca en fazla 1.5 ayda 80 mi olucan KO da
koxp la bıle 1.5 ayda 80 olman ımkansız ya banlanırsın yada en fazla 72 olursun bak 75 bıle demıyorum 72 oda sıkarsan
bu soruya cevap vermekten bıktım KNIGHT ONLİNE 4EVER
en iyisi hiç oynamamak ama ...
1 yıl olmuş konu portladı
BEN KNİGHT DİORUM AMA SİLKROADDA ÇOQ GUSEL MİŞŞ YANİ AMA KNİGHT DAA GSL
Sen gelipde knight online forumunda Knight mı daha iyi silkroadmı diye sor. ki daha knight'ı nasıl yazıcağını dahi bilmiyorsun
hiç biri deil ne wow ne silkroad ne de ko
en iyisi shadows angmar ama paralı
ama ben 2si içinde KO derim
topic nerdeyse 1 sene önce acılmış hortlatıyosunuz konuyu
cabal en iyisi bırakın ko du sro du
Knight Online
ya bu konu ne böle tabikide SILKROAD tüm knight oynayan arkadaşlarım sroya geçti ne yani yamuk yumuk koşan adamlarla yılbaşı ağacı kesen adamlarla basit solucanların oolduğu görünümün 1980 mariosuyla aynı olan bi oyun mu oynıyayım hele şimdi sroya europa karakterleride geldi artık sroyu durdurabilene aşk olsun üzgünüm ama tamamen gerçekleri sölüyorum.