Şimdi Ara

KNİGHT MI SİLKROAD MI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce knight mi dayi iyi ve güzel yoksa silkroadmı bence knight nin yeni hali süper ya sizce?

bunlarda resimleri

bu knight :

bu da knight:

bu silkroad

• çok karışık bi oyun+knight daha güzel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NO_oB

çok karışık bi oyun+knight daha güzel :D
    knıght..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BauglirXul

knıght..

Alıntıları Göster
    kesinlikle knight...
  • K.O gibi güzl bi oyun tanımam tabi k2 network son zamanlarda biras şımartıldı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: BauglirXul

knıght..

Alıntıları Göster
    knight online derim çünkü ben knight tan sıkılmıştım yeni online oyun arıodum silkroad çıktı karşıma oyunuyum dedim nası bişi baktım lvl 10 a kadar kastım daha gitmio çok zor.Bende 2 günlüğüne knight a geçtim ve oyunun yeni hali süper bence knight a başla.

not:bazı arkadaşlar oyuna kendini çok kaptırıo ondan oyunu 8 saatten fazla oynama.

• quote:

Orijinalden alıntı: goggo_tr

K.O gibi güzl bi oyun tanımam tabi k2 network son zamanlarda biras şımartıldı ama
    Silkroad oynamadınız için böle diosunuz ikisidegüzel ama silkroad dalwl kasmak zor ve skill işi çok daha karışık ko dakinden. ben 2sinisde oynuorum ama ko gene favorim
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight_1084

Silkroad oynamadınız için böle diosunuz ikisidegüzel ama silkroad dalwl kasmak zor ve skill işi çok daha karışık ko dakinden. ben 2sinisde oynuorum ama ko gene favorim

Alıntıları Göster
    zevkler ve renkler tartışılmaz bu konuyu sro bölümüne yazsaydın onlarda silkroad daha ii diycektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurBlood

zevkler ve renkler tartışılmaz bu konuyu sro bölümüne yazsaydın onlarda silkroad daha ii diycektir

Alıntıları Göster
    aynı konuyu birde orda açayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tümermetin

aynı konuyu birde orda açayım

Alıntıları Göster
    kesinlikle ko
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

kesinlikle ko

Alıntıları Göster
    knight online.......başka söze gerek yoqq.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©z_T!Me®

Alıntıları Göster
    arkadaşlar size bir knight video su güzel bir video izlemenizi tavsiye ederim

izlemek için tıklayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ©z_T!Me®

Alıntıları Göster
    Herşey grafik deildir ben knightta oynadım silkroad ta oynadım ama inanın knightın werdiği tadı hiç bir oyun vermiyor sonzamanlarda her nekadar k2 network'un bizi oyundan bezdirme çabalarıda olsa Knighttan wazgeçilmez usko olmassa jpko oda omassa twko oda olmadı myko oynarım Knight bir tarzdır Oyunların kralıdır Son olarak
    Alayına İsyan Ölümüne Knight

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ander -- 20 Ağustos 2006; 14:52:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ander

Herşey grafik deildir ben knightta oynadım silkroad ta oynadım ama inanın knightın werdiği tadı hiç bir oyun vermiyor sonzamanlarda her nekadar k2 network'un bizi oyundan bezdirme çabalarıda olsa Knighttan wazgeçilmez usko olmassa jpko oda omassa twko oda olmadı myko oynarım Knight bir tarzdır Oyunların kralıdır Son olarak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ander

aynen

• ikiside değil wow.ama wow u dahil etmiyosan knight
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4

ikiside değil wow.ama wow u dahil etmiyosan knight
    başka oyunlarıda katabilrsinz yani knight ve silk gibi oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: tümermetin

başka oyunlarıda katabilrsinz yani knight ve silk gibi oyunları

Alıntıları Göster
    ben 2 sini bireden oynuyorum knighta girmedigi zaman dogru silkroadın basına
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuMura

ben 2 sini bireden oynuyorum knighta girmedigi zaman dogru silkroadın basına

Alıntıları Göster
    Sonuna Kadar Knight
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4

quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

zaten ben ilk wow u örenmiştim böle tür oyunlarda ama o oyun artık aşmış yani ko silk mu vsvsvs olanları ezip geçti o oyun ama kötü yanı paralı olması.Para vermye değer bir oyun olduğunu biliom ama bazılarının ailesi örnek ben para vermeye korkuo intten olmasa hemen wow a taşıncam ama knight online şuan yarı paralı(sayılır bea ) knight online en iyi ondan sonra silkroad gelio zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryso -- 20 Ağustos 2006; 15:49:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryso

quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

zaten ben ilk wow u örenmiştim böle tür oyunlarda ama o oyun artık aşmış yani ko silk mu vsvsvs olanları ezip geçti o oyun ama kötü yanı paralı olması.Para vermye değer bir oyun olduğunu biliom ama bazılarının ailesi örnek ben para vermeye korkuo intten olmasa hemen wow a taşıncam ama knight online şuan yarı paralı(sayılır bea ) knight online en iyi ondan sonra silkroad gelio zaten

Alıntıları Göster
    SILKROAD RULEZZZ

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.