b3nc3 knıght ama su kosp mosp ısı olmasa daha ıı olcak kosp gelınce sılkoynuyom sılkte ıyı combosu harıka knght tekı comboya 1000 ceker
knight
Yaw hemen açıklık getireyim
Şimdik Knightın iyi yönleri:
Party sistemi çok güzel.. Savaşlar olsun ardream olsun çok zevkli... Kolay lvl atlanıyor.. İnsan hiç sıkılmıyor oyundan gayet zevklii..
Knigtın Kötü Yönleri:
Hile dupe koxp vs. Almış başını gidiyor Grafikler İğrrreeeenç Hack yeme olasılığı fazla
Silkroad ın iyi yönleri:
Grafikler Mükemmel Oyunda meslekler var kervancılık hırsızlık vs. oyunda hep aksmak zorunda deilsiniz eğlenemk ve para kazanmak için meslek yapılabilior.. Hile koxp. vs. gibi şeyler knight kadar ilerlememiş..
Silkroad ın Kötü yönleri:
Lag ve oynanılabilirlik kötü.. Party sistemi kötü..Tek başına kasıcaksın yoksa ii exp gelmior.. Zor lvl atlanıorr..Örneğin: Benim silkroadda 43 lvl charım var onu yapana akdar KO oynasaydım rahat.ça 60+ olurdum İnsan 3-4 saat oynasın sıkılıyor oyundan...
Benim yorumum böyle Benim silkroadda 43 lvl charım vardı fakat sıkıldım ve artık knigh oynuorum.. İkiside çok güzel seçim size kalmış...
knight ta ne kadar lag dc olsada bence knight daha güzel
silk road berbat bi oyun 20 lvl e kadar kasdım silk road forumunda ko mu silk road mı bölümünde silkin bahsettikleri iyi yanları bile beş para etmezdi
tabiki knıght silk road hiç güzel deil çok sıkıcı bi oyun
sorman hata zaten ben knightın grafikleri yok çizgi film gibi oyun diyodum silkoradı gordum anladım knightan daha kötü grafikleri kesinlikle knight
Bencede k.o..Silk Road'ın efekleri çok kötü.Knight Online'ye yeni başladıysanız oyunun güzelligini görmek için bir SUPERNOVA efegini görmeniz yeterliVeya
FrostNova
Bilizzard
İnferno
StaticNova:bunları görsenizde olur
BENCE KNİGHT ONLİNE İLE YARIŞAMAZ BİLE SİLKROAD
ben Knight Online derim
ya silkroad neymiş ya allah allah öle ışıl ışık online oyun dediin dandik olcak biraz allah allah(napiim lan pc kasıo)
bu soruyu knightcılara mı soruyosun
Nayt Silkroad çok dandiğe benziyo
goruntu bakımından her turlu silkroad kasması daha zor bence karısık deil ama cz falan yok ondan kotu bi de biraz yawas bi oyun benim lwl 32 silkroadda ama knight oynuyom
görüntü 3d açısından silkroad güzel gözüküyor ama yaratıklar faln efektler çocuk oyunu gibi bu nedenle knight
knight la karsilastirilacak online oyun yok dupe-koxp olmasa
Tabikide Knight Online(Hayat Offline)gerçi bu aralar frko oynuom ama Yinede knight....