Şimdi Ara

Knight Gibi bir oyun ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
55.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben yeni bir MMORPG oyun arıyorum ve bir çok başarısız denemem oldu mesela C9 sonra Dragon nest tarzı oyunlar denedim ama bu tarz oyunları hiç sevemedim ... Daha öncesinde Knight , Silkroad ve çoluk çocuk dolmadan önce Metin 2 oynuyordum bana bu üçüne benzer oyun lazım yanı C9 gibi oyunlarda tek basına dungeon a giriyorsun ve çıkıyorsun hep aynı sey ama Knight de aynı degıl git maradon dan çık önune gelenı kes etrafındada tanımadıgın insanlar olsun mal gıbı yanlız olma yanı onlıne oyun dıyorlar yalnız dolanıyoruz .... Herneyse bana bu tarz çok abartılı olmaya ve butun oyun dungeon veya Cabal gıbı görevlerle geçmeyen ayrıca eger olursa Non-target bir oyun söyleye bilecek var mı??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Knight Online Benzeri Oyunlar

Knight Online'ın sürükleyici dünyasını ve heyecan verici oynanışını arıyorsanız, benzersiz deneyimler sunan birçok oyun bulabilirsiniz. Bu oyunlar, Knight Online'ın temel özelliklerini korurken, farklı mekanikleri ve ortamları ile kendilerini farklılaştırırlar.

Knight Tarzı Oyunlar

Knight Online tarzı oyunlar, oyunculara orta çağ fantezi dünyasında destansı maceralar yaşatır. Canavarlarla savaşabilir, loncalara katılabilir ve PvP savaşlarında becerilerini test edebilirsin. İşte Knight Online benzeri bazı oyunlar:

• Dekaron: Benzer bir karakter geliştirme sistemine ve heyecan verici savaş mekaniklerine sahip bir fantezi MMORPG.
    • Last Chaos: Ortaçağ ortamında geçen, büyük çaplı PvP savaşları ve bir lonca sistemine sahip bir MMORPG.
    • MU Online: Hack-and-slash unsurlarıyla dolu, klasik bir fantezi MMORPG.

Knight Benzeri Oyunlar

Knight Online'ın özelliklerini daha da geliştiren oyunlar arıyorsanız, işte birkaç seçenek:

• World of Warcraft: Devasa bir dünyada çok çeşitli sınıflar ve ırklar sunan bir MMORPG.
    • Guild Wars 2: Dinamik bir savaş sistemine ve büyüleyici bir hikayeye sahip bir MMORPG.
    • Albion Online: Oyuncu odaklı bir ekonomiye ve benzersiz bir PvPvE deneyimine sahip bir sandbox MMORPG.

Bu oyunlar, Knight Online ile benzer özellikler sunar ancak benzersiz dünyaları ve oynanış tarzları ile farklı deneyimler sunar. İster orta çağ fantezisi maceralarını seviyor olun ister rekabetçi PvP savaşlarına katılmak istiyor olun, Knight Online benzeri bu oyunlar size heyecan verici ve ilgi çekici bir oyun deneyimi sunacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben 7 senedir bulamadım öylesini maalesef.
  • Ko daki pvp sistemini tadan birisi maalesef baska oyunlara alisamiyor.

Beni wow bile kesmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Ko daki pvp sistemini tadan birisi maalesef baska oyunlara alisamiyor.

Beni wow bile kesmedi.

benim gördüğüm diğer oyunlarda amaç level kasmak.ama ko da ise pk atmak.bu farkı kapatacak oyun bulamazsın.
  • Knight'tan başkası yalan pk sistemi olarak, Usko oynamayacaksan PvP oynarsın.
    Yada LoL deneyebilirsin, arada zevk için bende LoL oynarım. Ama Ko'nun tadını vermeyeceği kesin
  • Aynen, yine League of Legends iyi bir alternatiftir.

Bambaşka bir tarz gerçi ama yokluğunu giderir KO'nun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Aynen, yine League of Legends iyi bir alternatiftir.

Bambaşka bir tarz gerçi ama yokluğunu giderir KO'nun.

Bende o tarz olarak arada hon oynarım (şimdi hon - lol tartışması çıkmasın ) ama kardeşim boşuna arıyorsun ko nun tadını pvp sistemini asla hiçbir oyunda bulamazsın bende çok aradım yok olmayınca olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyuna başlamak isterseniz bu link yardımcı olur
  • valla olsa bizde başlıcaz ama knight gibi pvp sistemi olan başka pvp varmı varsa yazın bizde bakalım ama pvp sistemi ortalama bir oyun oynamıştım shaiya ama oyun cok karmaşık 15 level 30 level ve 50 levele kadar haritaları var ardream rlb cz gibi yani dene istersen ama oyun cok karmaşık ko nun yerini de tutmuyor
  • c9 u 10levela kadar oynayip offfd tek basima dungeon bu ne lan diyebilecegin bir oyun degildir 2 haftada rahat 50 yapipi sadece item icin dun. giriceksin mis gibi de pvp ai var arenasi var cz gibi arkadasim oyunu baslayip kotuleme baskalarina onlem olma bari oyun pvp oyunu zaten

• Euko gel
  • cabal online deneyebilirsin. skill efektleri
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürler ...
    LoL u ben çoktandır oynuyorum hatta şimdi Dota 2 yede kayıt oldum onuda denıyeceğim ama aradığım bu tarz değil dediğim gibi bir Knight bir Silkroad gibi olması mesela biz arkadaşlarla başladık c9 a benim biraz işim var diye ben hemen kasamadım bir arkadaş direk 11 level olmus ben 5 leveldim gel beraber oynayalım dedım olmadı ikimiz bir dungeona girdık ama ne o adam akıllı exp aldı nede ben ama knght de oylemıydı isterse 30 level olsun gelsın arkadaslarınla oyna onlar senı kassın sen onları kas yanı ben C9 u kötüleiyorum yanlış anlaşılmak istemem o benim aradığım oyun değil o tarz oyunlarda tek kasılacaksın ama ben öyle istemişyorum arkadaşlarımla gidip party kurup town dan çıkıp yaratıkların arasına girip biçelim istiyorum mesela silkroadda gidip para verip taxi ye giriyorduk birisi bizi kasıyordu , bu tür şeyler neden bılmıyorum ama benım hosuma gidiyor ve bu tarz oyun istiyorum cevaplarınızı dört gözle bekliyorum

• valla pvp oyna yada shaiya oyna pvp sistemi ko sonra en iyi o diyebilirm
  • Adam KO alternatifi demiş, millet LOL, HON önermiş.
  • Şuan bence en oynanılabilir oyun League Of Legends ama knightla uzaktan yakından alakası yok :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Adam KO alternatifi demiş, millet LOL, HON önermiş.

İyi okursan hon önermediğimi sadece kendimden bahsettiğimi anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atahan172

Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürler ...
    LoL u ben çoktandır oynuyorum hatta şimdi Dota 2 yede kayıt oldum onuda denıyeceğim ama aradığım bu tarz değil dediğim gibi bir Knight bir Silkroad gibi olması mesela biz arkadaşlarla başladık c9 a benim biraz işim var diye ben hemen kasamadım bir arkadaş direk 11 level olmus ben 5 leveldim gel beraber oynayalım dedım olmadı ikimiz bir dungeona girdık ama ne o adam akıllı exp aldı nede ben ama knght de oylemıydı isterse 30 level olsun gelsın arkadaslarınla oyna onlar senı kassın sen onları kas yanı ben C9 u kötüleiyorum yanlış anlaşılmak istemem o benim aradığım oyun değil o tarz oyunlarda tek kasılacaksın ama ben öyle istemişyorum arkadaşlarımla gidip party kurup town dan çıkıp yaratıkların arasına girip biçelim istiyorum mesela silkroadda gidip para verip taxi ye giriyorduk birisi bizi kasıyordu , bu tür şeyler neden bılmıyorum ama benım hosuma gidiyor ve bu tarz oyun istiyorum cevaplarınızı dört gözle bekliyorum

Sana knight i oneririm

• Knight Online oyunu gerçekten 2008 senesine kadardı keşke 0 dan acsalarda ( usko sıfırlansın demiyorum ) örn : asko açsınlar 1299'dan başlasın biraz eski günleri hatırlayalım
  • Knight online oyununun pek bir mmorpg özelliği yok ha eyv güzeldir iyidir pvp si hoştur ama pvp si diğer mmorpgler kadar cidden iyi değildir combo kavramı çok düşüktür genel olarak hep aynı şeyleri yaparsın alıştığın için ve kücüklükten gelen ilk oynadığın online oyun olduğu için böyle düşünüyosun bi mmorpg'yi tamamen ögrenmek 1yıldan fazla zamanını alırki ben yıllardır wow oynuyorum hala bazen oha lan bu ne itemdir arkadaş derim knight onlineda bu yoktur görüp görebiliceğin en iyi item sever'ın ceyrek veya yarısında vardır bu tabi oyunun suçu değil şirketin suçu ama yani bi mmorpg sec sıkılıcaksın knight'ı özelliceksin ama oyunu ögrenmeye başladığında ve pvp yapmay başladığında knight grafiklerinden tut oyun yapısına kadar herşeyinden sogucaksın ve bir müddet sonra knighta olurda girersen bu ne ya grafikmi bu bu nasıl bi combo ya vs vs diceksin emin ol

ben bi wow aşığı olarak wow öneririm fanboylukta yapmak istemem
    Swtor f2p olucak haberleri vardı para yatıramam diyorsan swtor da iyidir
    Ama dediğim gibi hergün oyun indirmekten veya knight çok iyi demekten vazgeç bir oyunu indir ilk baş tamamen hikaye vs oku oyunu kavramını cöz karakterler neler yapar comboları nasıldır oyundaki pvp nasıl pve nasıldır populasyon oranı iyimi ve oyuna girip bu ne kimse yok deme knightonlineda toplasan en fazla 5tane map vardır büyük mmorpglerde dungeonları saymıyorum 500map vardır pvpler dahil

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.