Şimdi Ara

Knight EMPİRE Upgrade (Güncellendi) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
71.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: i_ilker01

sağol işime yarar inş
    yaw bu oranlar yanlışmı. 2-3 seferdir %90-%99luk oranlarda yakıyorum. ya ben çok şansızım ya da oranlar yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

yaw bu oranlar yanlışmı. 2-3 seferdir %90-%99luk oranlarda yakıyorum. ya ben çok şansızım ya da oranlar yanlış.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bişi sormak istiyorum bi paper mage açam dedim derde düştüm bi ton masraf yaptım +7/12 hp bonus kıyafetler falan filan staffım yoktu şimdilik wood +8 alam dedim ama wizard yapmak istiyorum 5-6 tane aldım bi tanesi +6 oldu ben +6 yı neyle bassam +7 hatta +8 olaiblir???? bide ben buna flame damage nasıl eklerim yorumlarınızı bekliyorumm

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan

arkadaşlar bişi sormak istiyorum bi paper mage açam dedim derde düştüm bi ton masraf yaptım +7/12 hp bonus kıyafetler falan filan staffım yoktu şimdilik wood +8 alam dedim ama wizard yapmak istiyorum 5-6 tane aldım bi tanesi +6 oldu ben +6 yı neyle bassam +7 hatta +8 olaiblir???? bide ben buna flame damage nasıl eklerim yorumlarınızı bekliyorumm

Alıntıları Göster
    ya biri cvp versin üst konulara bakan yok ne iş anlamadım illa topicmi açak soru için
    kafayı yiyecem yaw

Orijinalden alıntı: Alihan54

ben genellikle upgrade ile wizard +8 yapmaya çalışırken +5 e kadar patlamıyo
    +6 arasıra patlıo +7 çoğunlukla patlıoo
    geçen upgrade ile 5 tnae staff yaptım +7 sonra +8 bastım hepsi patladı
    kafayı yiyecem yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: Alihan54

ben genellikle upgrade ile wizard +8 yapmaya çalışırken +5 e kadar patlamıyo
    +6 arasıra patlıo +7 çoğunlukla patlıoo
    geçen upgrade ile 5 tnae staff yaptım +7 sonra +8 bastım hepsi patladı
    kafayı yiyecem yaw

buslamı basıyosun +8 e

• quote:

Orijinalden alıntı: muty34

upgarade ler çok pahalı yaaaaa

Alıntıları Göster
    ewt özellikle de scroll lar pahalı

Orijinalden alıntı: Asraz

ewt özellikle de scroll lar pahalı

Alıntıları Göster
    arkadaslar bence o +9shard yaptım diyen arkadas tamamen sıkıyo herneyse konu bu deil upgradenin hilesi var +7 ye kadar kesintisiz basıyorum fakat +8 e gelince bi sürü eşya yanıyo hiç biri geçmiyo ama bi kere bizim cafeden biri normal dagger a +8 bastı balına oda bilmiyodu sonradan gördü +8 oldugunu ne dersinişte tamamen ezik sansı sonra posion bastı ardından gırgır olsun diye reduce basarken yaktı bide bu aralar char. ıma bi acayiplikler oluyo lvl im 49 olmasına rağmen cok düşük vuruyorum (1100 falan ya) daha önceleri 1600 den asagı düşmüyodum neden böle oldu acaba?

nick:_ToBuRaY_
    server:chyper
    ırk:human
    lvl:49
    clan:TheCure (huge_mustang kankam )

msjlarınızı bekliyorum.......

• quote:

Orijinalden alıntı: Caglar.1903

arkadaslar bence o +9shard yaptım diyen arkadas tamamen sıkıyo herneyse konu bu deil upgradenin hilesi var +7 ye kadar kesintisiz basıyorum fakat +8 e gelince bi sürü eşya yanıyo hiç biri geçmiyo ama bi kere bizim cafeden biri normal dagger a +8 bastı balına oda bilmiyodu sonradan gördü +8 oldugunu ne dersinişte tamamen ezik sansı sonra posion bastı ardından gırgır olsun diye reduce basarken yaktı bide bu aralar char. ıma bi acayiplikler oluyo lvl im 49 olmasına rağmen cok düşük vuruyorum (1100 falan ya) daha önceleri 1600 den asagı düşmüyodum neden böle oldu acaba?

nick:_ToBuRaY_
    server:chyper
    ırk:human
    lvl:49
    clan:TheCure (huge_mustang kankam )

msjlarınızı bekliyorum.......

Alıntıları Göster
    NASIL HİLESİ VAR?

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan

NASIL HİLESİ VAR?

Alıntıları Göster
    Hayıııııııııııııııııııırr inanmıyorum mirageyi(+4 20m civarı eder) +5 basarken yandı yaw hemde busla(2,6m)
    aneeey gitti paralar zati olimpiyada para zor bulunuyo napcam
    Nası yandı yahu ben +6 da bile yakmamıştım
    üstelik 6-7 tane +6 yaptım ne şans
    banene yawwwwwwww ben miragemi istiyoooooooom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 2 Şubat 2006 2:27:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blueshadowlord

arkadaslar bu upgrade olayını tam cozdum sanıyodum ama yıne yanıldıgımı anladım maalesef

tam 21 tane +7 wizard staf yaptım hemde hıc zorlanmadan sonra +8e zorladım hıgh class upgrade scrolle

ama maalesef 21 tanesıde yanıd ustelık anvıl de bostu 1 tanesı bıle +8 olmadı

nedenını bırı bana acıklayabılırmı? acayıp zarar ettım walla

Alıntıları Göster
    ya beyler benim bi level 43 archer char ım var 450 attack i var ama hiç bi zaman 450 vurduğunu gormedim arcshootla braber bazen 600 falan vurduğu oluyo ama neden surekli dusuk vuruyo yoksa bu archerler boylemi hep...... ya biliyorum bu soru burda sorulmaz ama luttfen cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomanbarbar

ya beyler benim bi level 43 archer char ım var 450 attack i var ama hiç bi zaman 450 vurduğunu gormedim arcshootla braber bazen 600 falan vurduğu oluyo ama neden surekli dusuk vuruyo yoksa bu archerler boylemi hep...... ya biliyorum bu soru burda sorulmaz ama luttfen cevap

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ottomanbarbar

o archy'den bence ben lvl 43üm wolf le beraber 466 gibi attack var ve lycan a felan 1600ü zorluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

quote:

o archy'den bence ben lvl 43üm wolf le beraber 466 gibi attack var ve lycan a felan 1600ü zorluyo

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: NightmarE_6

[/q
    tesekkur ederim

• yav biri bize% deilde nasil yapildigini ögretse ?
  • BİLGİLENDİRMElERİNZZ İÇİN THNX

Orijinalden alıntı: the_saw

BİLGİLENDİRMElERİNZZ İÇİN THNX
    beyler benden size bi tavsyie bi itemi(özellikle high class itemleri) +3 e rahat getirirsiniz ondan sonra + 4 yapmak için biraz bekleyin yani dolaşın moradonda felan sonra gidin +4 yapın(unutmayın ki +4 çok zor) +4 yapınca beklemeden +5 ve +6 yapın yanma ihtimali çok düşük

Orijinalden alıntı: blueshadowlord

arkadaslar bu upgrade olayını tam cozdum sanıyodum ama yıne yanıldıgımı anladım maalesef

tam 21 tane +7 wizard staf yaptım hemde hıc zorlanmadan sonra +8e zorladım hıgh class upgrade scrolle

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: blueshadowlord

yanlış scrolla basmışsın busla bassan olurdu en azından middle class scrolla bile bassan olurdu
    ayrıca cafede 2 tane +8 mirage bastılar adam aldı 30 tane +1i miragei sadece 4 tane +7 çıkardı öncdene olan 7 taneye sırayla bastı ilk başta bayağı yandı sırf busla abstı sonra bi anda 2 trinas koydu ve geçti sonra bi daha yandı sonra busla bi daha +8e geçti dierleri yandı yani adamlar 2 tane +8 mirage yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fen0men0 -- 4 Şubat 2006 20:47:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fen0men0

quote:

Orjinalden alıntı: blueshadowlord

yanlış scrolla basmışsın busla bassan olurdu en azından middle class scrolla bile bassan olurdu
    ayrıca cafede 2 tane +8 mirage bastılar adam aldı 30 tane +1i miragei sadece 4 tane +7 çıkardı öncdene olan 7 taneye sırayla bastı ilk başta bayağı yandı sırf busla abstı sonra bi anda 2 trinas koydu ve geçti sonra bi daha yandı sonra busla bi daha +8e geçti dierleri yandı yani adamlar 2 tane +8 mirage yaptı

Alıntıları Göster
    Mirage'ı +2'den +3'e basıcam. Sizce NUS mu kullanayım BUS mu? Param az olduğu için soruyorum yoksa tabi ki BUS :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorph -- 4 Şubat 2006 23:56:25 >

People fake a lot of human interactions, but I feel like I fake them all, and I fake them very well. That's my burden, I guess.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

arkadaslar bunları sizin için baska forumlardan arastırdım(arakladım). umarım işinize yarar.

1 den +3 e NORMAL UPGRADE SCROLL İLE SORUNSUZ.%95
    +3 den +4 e 1 kırmızı 1 beyaz yandıktan sonra NOR UPG SCR ile %90
    +4 den +5 e 2 kırmızı 1 beyaz yandıktan sonra NOR UPG SCR ile %85
    +5 den +6ya 3 kırmızı 2 beyaz yandıktan sonra NOR UPG SCR ile %80
    +6 dan +7 ye 5 kırmızı 2 bayaz yandıktan sonra BLESSED SCR ile %75
    +7 den +8 e 10 kırmızı 3 beyaz yandıktan sonra BLESSED+TRİNA
    ile %70
    (Arkdaslar (MAGIC AVRIL de) kırmızı yanması item veya armor un kırılmasıdır.)
    (Arkadaslar (MAGIC AVRIL de) beyaz yanması item veya armor un kırılmamasıdır.)
    (Arkadaslar her nor upg de kırılma ihtimali vardır.%100 değildir.)
    (CURSED UPGRADE SCROLL larla kesinlikle upg yapmamanız ve bununla sadece yukarıda bahsettigim kırmızı yanmasını full plate kırarak yapmanız gerekmektedir.Gercekte upgrade yapmak istediğiniz ARMOR lara veya WEAPON lara KESİNLİKLE basmamanız gerekir.Kırılma oranı cok yüksektir.)
    (NORMAL UPGRADE SCROLL u MARADON daki CHARON NPC den temin edebilirsiniz.)(FİYATI:264K)
    (BLESSED UPGRADE SCROLL u kendiniz mercenttan satın almanız gerekmektedir.)(FİYATI 2.5M CİVARIDIR.)
    (TRİNA GOLD PREMİNUM üyelere hediyedir. Onlardan bazıları bunu para kazanmak için satar.)(FİYATI:100M ÜSTÜ)
    (ARMOR lara veya WEAPON lara INT,DEX,HP,MP,STR,POSION EKLEMEK İÇİN AYRI BİR SCROLL ALMANIZ GEREKMEKTEDİR.BUNLARIN BLESSED LARI DA MEVCUTTUR.
    NORMAL UPG YAPTIĞINIZ GİBİ ARMOR u veya WEAPON u koyup ne eklemek istiyorsanız INT,DEX,HP,MP,STR,POSION SCR u yerine yerleştirip yapın.Ama bunu yaparken Armor un veya Weapon un + kac oldugu bastıgınız INT,DEX,HP,MP,STR,POSION Bonus un seviyesini etkileyecektir.)
    (BLESSED ın diğer NOR UPG scrollardan farkı +6 ya kadar %100 başarı göstermesidir.Eğer elinizde değerli bir item veya armor varsa hiç riske girmeden BLESSED basmanızı tavsiye ederim.)

##################################################################################
    bu yabancı bi ko forumundan +7/+8 denemek ısteyenlere, yalnız ıngılızce ,anlayabılırsenız, zenginseniz, sansınızı deneyin :))

##################################################################################

Way to going +7

burn 3 +3 items, burn one +6 item, upgrade with bus and you will pass. if that fails, upgrade immediately and it will pass.

2nd way

burn 2 +4 items, burn one +1 item, burn one +6 item, upgrade with bus and you will pass. if that fails, upgrade immediately and it will pass.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Way to going +8/+9
    I dont advise doing this if you are not already familiar on how to upgrade.
    I dont advise doing this if you do not fully understand what im about to tell you.
    I dont advise doing this if you are poor.
    You must make a +8 item (NPC) for your first time to completely understand the pattern of the anvil. I suggest doing this on Ares2 where no one is using the anvil. Have a piece of paper, and write down ur BURNs, and successes

NUMBERS IN BOLD ARE ITEMS THAT BROKE!

Your Invetory:
    [ +3 ] [ +3 ] [ +3 ] [ +3 ] [ +3 ] [ +3 ]

Make a lot of +3 (Items for testing pattern)
    ========================================
    Anvil:
    [ * ] [ ] [ ]
    [ ] [ ] [ ]
    [ ] [ ] [ ]

There is NO SUCH THING AS SLOTS INCREASING YOUR UPGRADE!, I have always used slot 1 for each upgrade and I have not found any problems*
    ==========================================

Your Invetory:
    [ +3 ] [ +4 ] [ +4 ] [ +4 ] [ +4 ] [ +3 ]
    [ +4 ] [ +4 ] [ +4 ] [ +4 ] [ +3 ] [ +4 ]

*Now you see that some of the items you upgraded broke. Theres a pattern* Now the pattern isnt 100% everytime but it is higher success. For each grade of item and + it has a different pattern. To master it you must do each level at a step time*
    ==============================================

Your Invetory:
    [ +4 ] [ +5 ] [ +5 ] [ +4 ] [ +5 ] [ +5 ]
    [ +5 ] [ +4 ] [ +4 ] [ +5 ] [ +5 ] [ +5 ]

*Now you notice that your pattern is mixed up. This is because either it has changed becuz it will change a little or that someone else is upgrading and messing up your pattern. You must be only person upgrading.* *2nd Note: After upgrading so many times it will change slightly, this is why you test on noob items before you do anything. BTW ALL THESE UPGRADES ARE USED BY NUS ALL THE WAY TO +5*
    ===========================================

Your Invetory:
    [ +5 ] [ +5 ] [ +6 ] [ +5 ] [ +5 ] [ +6 ]
    [ +6 ] [ +5 ] [ +5 ] [ +6 ] [ +6 ] [ +6 ]

*Okay when using NUS to +6, u will notice you will either go STRAIGHT UPGRADE or STRAIGHT BURN. At the end of the invetory u will notice u made 3 +6 in a row. Now replace ALL THOSE SLOTS IN UR INVETORY, WITH CHITINS. Specially @ the end where you see right there. PUT +5 Chitins there to go +6, Instead USE BUS and not NUS, your upgrade will increase. For the spots where you used NPC items, use FULLPLATE. This is the change for the upgrade: BIG EXAMPLE:*****LOOK****

[FP +5][FP +5][CHITIN +5][FP +5][FP+5][CHITIN +5]
    [CHITIN +5][FP+5][FP+5][CHITIN +5][CHITIN +5][CHITIN +5]

*Now note this isnt 100%, becuz u use the method on NOOB items like NPC stuff, but this is A HIGH CHANCE to upgrade +6 multiple times*

Now that you have learned this process. You should know how to make +8/+9.

*ANOTHER NOTE*, ALWAYS PUT ELEMENTAL OR ENCHANT ON +7 BEFORE GOING +8. IT WILL SUCCEED OVER 20%++ MORE WITH EACH UPGRADE.

I have no proof for this right now, but I this is the same method ahdi uses, and I use it on Malaysian Knight Online. I have a bunch of chitin +8 and NPC items +9. This works, but u must learn pattern, and it costs money. Its time consuming and costly but it is cheaper then buying a lot of +7's and going mad and upgrading them all to +8, because most likely it will fail if you dont burn properly. I made a few FULLMP Mage cloth armors on USKO +8/15hp.

## baska bi sorunda unique itemlerı upgrade yapmaktır, unique itemleri sadece blessed upgrade scroll ile upgrade yapabilrsiniz, elinizde unique item varsa ve cok degerli ise +2 yada +3 ten sonra trina ile upgrade yapmanızı öneririm##

#### UPGRADELERINIZDE BASARILAR ####

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

arkadaslar bunları sizin için baska forumlardan arastırdım(arakladım). umarım işinize yarar.

1 den +3 e NORMAL UPGRADE SCROLL İLE SORUNSUZ.%95

SORUNSUZ %95 ne ya. %5 bi sorun değil mi.

upgrade konusunda hiç şanslı değilimdir. ben daha çok satın alma taraftarıyım ama sizinle bu gün olan bi anımı paylaşayım istedim;

saat gecenin 4ü. x1 deyim. sabahki kadar kalabalık. 4 rogue chitin (helmet pauldron boot ve pads) 1 crimson (boot) vardı +1 hepsi. gittim önce dikkatli dikkatli ve yavaş yavaş chitin pads a basmaya başşladım bus la. +5 oldu. bekliyorum. içime estiği zaman bascam yani çok kırmızı yancak ben bascam sarı olcak. bekeldim bekledim bekledim içime esti 2-3 kere ard arda kırmızı yandıktan sonra o kargaşada 1 sarı yandı aha dedim sarılar gelio bastııım PATLADI

rogue chitin padsim patladı +6 olmadı zaten fakiriz. neyse taktım kafaya botu aldım elime. 5 kere ilk karede yer değiştirmeden hızlı hızlı ard arda bastım +6 oldu bide dex ekledim 40m den satılıyor şuanda sabah satılır inşallah. sonra aha dedim +6 kolaymış önce helmeti aldım ard arda bastım +5 olmadı sonra gaza geldim pauldronu bastım +4 olmadı. gitti benim bütün hayallerim. buslar da bitti. gittim crimsonu aldım normal upgrade scrolla (high class) +5 e kadar oluyo zaten herlade. ard arda bastım hızlı hızlı ilk karede. +5 oldu bu. sonra gittim blased hp kağıdı aldım. bekliyorum +6 yapıp hp bascam 20m den satcam. beklediim beklediim beklediim. adamlar başımda. millet biliyo sıradaki rengin ne olduğunu. (çakamadım daha bu ne neyden sonra geliyo davasını) bende dedim herkes kırmızı bekliyo biri yakcak kırmızıyı soonra adamlar bascak sarı olcak. bende bus basmadan önce bus(hp) kağıdı basayım dedim herkes atlıcak sonrada ben bus bascam ve +6 olcak. hp kağıdını koydum bastım basmamla herkes atladı ilk basan bakmadan refleksle bastığı için kırmızı yandı ardından 1i bastı karambole sarı yandı. ben busu bastım sarı yandı. şuanda 20m den pazarda. o renk bekleyen hak yiyen adamında inşallah +7 raptoru patlamıştır.

biliyorum çok konuştum herkesden özür dilerim. inşallah akıcı yazmışımdır okurken sıkılmazsınız inşallah. benim bide sorum var adamlar 500 tane bus satıyo bunları nerden buluyolar. dupe mi? ben hesap yaptım abyssin 20. katında bus 2400 moradonda 2600 gittim 20 tane aldım. 2500 den 7 tane sattım. geri kalanıyla bu upgrade leri yaptım zaten. ama hesaba göre 20 taneyi satsam 2m kar oluyo. 2000 tane satsam günde 200m getirisi var. 2000 tane satın almak için 4.8 milyar para lazım. ki günde 200m getirisi olsun. çok pahalı yaw. herkese iyi geceler. bi forgotten yapıp bende yatcam sabah oldu