Şimdi Ara

Knight EMPİRE Upgrade (Güncellendi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
71.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi insan ust uste 3 +1 mirage yakarmı +2 yaparken .. ben yaptım ya!!! huuu blessed alaydımda basmayaydım ühühhhhhhüüüüü!!! eski yaptıgım taktik değişmiş beyler eskiden +6 ya sorunsuz yapıyodum şimdi aynı taktikle +3 den +4 e kesin yanıyo :) 6 kkez +3 den +4 e yaktım ve bu kaate vardım:D
  • arkadasLar bişi sormak istiyorum meseLa salamandere flame damage basacam once +6 ya cıkıp flame yi sonramı bascaz yada once flame damage yi bsaıp sonra mı upgrade etcez birde su flame basan kagıdın adı nedir neye benzer soleyen olursa iyi olur yaw

Knight Empire Upgrade Oranları;

LOW CLASS UPGRADE
    low class itemlarda low grade scroll
    +1 >> +2 %100
    +2 >> +3 %100
    +3 >> +4 %90
    +4 >> +5 %85
    +5 >> +6 %60
    +6 >> +7 %30
    +7 >> +8 %10
    +8 >> +9 %5
    +9 >> +10 %1

ya beni herşeye muhalefet olan biri olarak tanıdınız sanırım ama kendime negel olamıorum :D bu yazıyıda yeni gördüm daha dorusu si,teye yeni kaydoldum :))
    nese konuya geliim
    ya burda +8 >> +9 %5,+9 >> +10 %1 demişsin abi +7 den sonra bu itemler middle clas olmıcaqmı nası bascan +8 e lowclass upg scrool la :))))ehueheu
  • arkadaşlar redüce nasıl oluyo bi yardım edermisiniz.blessed bile aldım olmuyo.
    reduce yapmak içn önceden elemantel kullanmamakmı gerekiyo.ben kullandım.+3 bardish var.redüce yapcam ama item uyuşmuyo diyo.middle tut blessed kadar denedim aynısın diyo.pls hlp me.!!!!!!!!!

Orjinalden alıntı: THE_Chucky

ya beyler +4 mirage var poisonlu +5 denicem ama (blessedla tabii) yakarsam ben bittim sizce yapıyım mı yaa kırılma şansı ne kdr. kırlırsa oyunu bırakırım söliyim!!!!!!! %85 dio ama yemio işte

yap yanmaaaz
    2)+2 LİK İTEM +3 YAPILIRKEN LOW CLASS SCROOL KULLANILIR.
    3)+3 +4 YAPILIRKEN LOW CLASS SCROOL KULLANILIR
    4)+4 İTEM +5 YAPILIRKEN MİDDLE CLASS SCROOL KULLANILIR.
    5)+5 İTEM +6 YAPILIRKEN HİGH CLASS SCROOL KULLANILIR.
    6)+6 İTEM +7 YAPILIRKEN BLESSED UPGRADE SCROOL KULLANILIR ki bunun fiyatı 2 470 m civarındadır(chok pahalıdır)
    7)+7 İTEM +8 YAPILIRKEN BLEESED UPGRADE SCROOL KULLANILIR ama +7 +8 yapılırken scrool silahla beraber ilk önce 1.sıraya konulur cancel denir sonra 3.sıraya konur cancel denir sonra 5.sıraya konur cancel denir sonra 2.sıraya konur cancel denir sonra 1.sıraya konur we ishlem yapılır.HER SHEY ICHIN TŞKLER....

• quote:

Orjinalden alıntı: deliriom_tr

arkadashlar slm,anladım ki herkesin aklında bir itemi +8 e kadar nsl upgrade edeblriz die b soru war shimdi ben o soruyu cozecegım.
    EFET BEYLER BU DEDIGIM LOW CLASS İTEMLERİ +8 YAPMAK İCHİN KULLANILMAKTADIR...
    1)İTEM +1 DEN +2 YAPILIRKEN LOW CLASS SCROOL KULLANILIR.
    2)+2 LİK İTEM +3 YAPILIRKEN LOW CLASS SCROOL KULLANILIR.
    3)+3 +4 YAPILIRKEN LOW CLASS SCROOL KULLANILIR
    4)+4 İTEM +5 YAPILIRKEN MİDDLE CLASS SCROOL KULLANILIR.
    5)+5 İTEM +6 YAPILIRKEN HİGH CLASS SCROOL KULLANILIR.
    6)+6 İTEM +7 YAPILIRKEN BLESSED UPGRADE SCROOL KULLANILIR ki bunun fiyatı 2 470 m civarındadır(chok pahalıdır)
    7)+7 İTEM +8 YAPILIRKEN BLEESED UPGRADE SCROOL KULLANILIR ama +7 +8 yapılırken scrool silahla beraber ilk önce 1.sıraya konulur cancel denir sonra 3.sıraya konur cancel denir sonra 5.sıraya konur cancel denir sonra 2.sıraya konur cancel denir sonra 1.sıraya konur we ishlem yapılır.HER SHEY ICHIN TŞKLER....

5. maddenin olma şansı yok... High Class Scroll ile basma şansın yok çünkü item hala low class tır +5 te ve sen High Class Scroll ile basamazsın.Denemeden kulaktan dolma ya da sallama yöntemler yazmayın.Bildiklerinizi paylaşın ,duyduklarınızda da "böyle diyolar" ibaresi ile belirtinki insanlar yanlış yönlenmesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 7 Kasım 2005, 1:23:50 >

• Dun+1 bir bi chitin aldım ben bunu +6 12 str yapmak istiyorum.daha once yapan bi arkadastan tavsiye bekliyorum bid bişi daha sorucam hangisi daha mantıklı once str mi basmak?yoksa upgrade yapıp str ye mi gecmek?bide bi fiyat sorucam ben npcden bi kalkan aldım bu middle class dı ben bunu basabasa +712 hp li yaptım(high class oldu) için simdiden tesekkurler

• İstediğin zaman basabilirsin str yi ancak +6 ya kadar bastıgında başarısızlık şansı % sıfır ken +7 bir iteme bonus basmak riskli olabiliyor.Yani +7 deyken str bastıgında yanarsa item şaşırma defalarca basıma geldi ama +6 ya kadar basıldıgında hiç yandıgını görmedim.
    kral_komedi.sitemynet.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluecry

İstediğin zaman basabilirsin str yi ancak +6 ya kadar bastıgında başarısızlık şansı % sıfır ken +7 bir iteme bonus basmak riskli olabiliyor.Yani +7 deyken str bastıgında yanarsa item şaşırma defalarca basıma geldi ama +6 ya kadar basıldıgında hiç yandıgını görmedim.

ben yaktım

"357.Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem - Yedek Subay Adayları"
    357. Dönem Liste Kayıt - 357. Dönem Liste Görüntüle
    _
  • tek teselli 1 tanesi +5 oldu

_
  • ya peki bu +8 e gecirirken yanma ihtimali olarak manner in bir faydası varmı ??xiegnonda arkadas +9 staff yaptı o dedı banda mannerım 1500civarı fln diye benımde kafama takılıdı nerde civciv gorsem kasıyorum paso

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

tek teselli 1 tanesi +5 oldu

+5 mirage mı da gaza gelip +6 denedim oldu yaşasın :)))

_
  • ohaa +9 sword oldu yanii hee=)
    Bir tanesini ne kadar yapabiliyosak upg. yapıyoruz.
    Daha sonra +1 lerden birini basıyoruz sonra yüksek olanı sonra diğer +1 sonra yüksek olan öle öle gidiyo ama +1 leri +3 e kadar basın +4 falan yapmaya kalkmayın burda +1 almamızdaki amaç kesin upg. olması içindir +3 e kadar kesin oluyo ve yüksek olanın şansını artırıyorBen böle yapıyorum ve her seferinde başarılı oluyorum ama bazen yandığı zamanlar da olmuyor değil yani Bugün sword breaker ları +5 yapıp 1m-750k dan falan sattım hemen gidiyo.Yandan bağırıyo biri sakın almayın dupe satıyo diye.Öldüm gülmekten.O da burayı okuyosa yapsın bakem oluyomuymuş,dupe miymiş değilmiymiş. Sword breakerı low upgrade scroolla upg. ettim. Maliyet 350k falan 15dk yarım saatte 2.5m kadar kar yaptım Server sakin old. zamanlar yaparsanaız daha iyi olur Size başarılı upg. ler NoT:Bu yöntemi başka yerde görmüş olabilirsiniz çünkü bi forumdan aldım ama adresi unuttum yazan kişi şansı %50 arttırdığını söylüyo ne kadar doğru bilemiycem ama işe yaradığını biliyorum. Başka bir NOT:İlk önce işi öğrenmek için dandik itemler deneyin sonra yandı diye bana kızmayın.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.