Şimdi Ara

kmspico virüslü diyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
10.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MRT_

RETAIL oluyor.

kmspico virüslü diyorlar

Oooo daha iyiymiş. Ben OEM oluyor diye biliyordum. Retail daha iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de "crack"... vs kullanmıyorum. Korsana bile ücretsiz yükseltme imkanı verdi. Orijinal kullanıyorum.

Orijinal kullanmak isteyenler için son fırsat 31 Aralık 2017 tarihinde sona eriyor.

Yardımcı Teknolojileri Kullananların Windows 10'a Yükseltmesi 31 Aralık 2017 Tarihinde Sona Eriyor.

Fırsatı kaçırmak istemeyenler elini çabuk tutsun.

Ben yükseltmeyi çok sağlıklı bulmuyorum hocam,temiz sıfırdan kurulum daha sağlıklı geliyor bana.yükseltince performans düşük,stabilite sorunları olan bir sistem gibi hissediyorum

Yükseltme yapıp öyle bırakmıyoruz. Orijinal lisansa sahip olmak için yükseltme yapıyoruz. Daha sonra format atarak temiz kurulum yapıyoruz. Beleşe orijinal olarak kullanıyoruz. Daha ne olsun...

Öyle yapınca oem lisansı mı olmuş oluyor şu anakarta çakılı olan lisans yani?

Evet OEM lisans oluyor.

/>

OEM ne ki hatta RETAIL oluyormuş...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de "crack"... vs kullanmıyorum. Korsana bile ücretsiz yükseltme imkanı verdi. Orijinal kullanıyorum.

Orijinal kullanmak isteyenler için son fırsat 31 Aralık 2017 tarihinde sona eriyor.

Yardımcı Teknolojileri Kullananların Windows 10'a Yükseltmesi 31 Aralık 2017 Tarihinde Sona Eriyor.

Fırsatı kaçırmak istemeyenler elini çabuk tutsun.

Ben yükseltmeyi çok sağlıklı bulmuyorum hocam,temiz sıfırdan kurulum daha sağlıklı geliyor bana.yükseltince performans düşük,stabilite sorunları olan bir sistem gibi hissediyorum

Yükseltme yapıp öyle bırakmıyoruz. Orijinal lisansa sahip olmak için yükseltme yapıyoruz. Daha sonra format atarak temiz kurulum yapıyoruz. Beleşe orijinal olarak kullanıyoruz. Daha ne olsun...

Öyle yapınca oem lisansı mı olmuş oluyor şu anakarta çakılı olan lisans yani?

Evet OEM lisans oluyor.

/>

OEM ne ki hatta RETAIL oluyormuş...

Kullananlara hayırlı olsun ne diyelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

RETAIL oluyor.

kmspico virüslü diyorlar

çok uzun iş işin yoksa 7 kur yükselt felan 50tlye keyler var iş görür müü?

• Ryzen1200 kullanıcısına yanıt
    İş görür hiç uğraşma..

https://forum.donanimhaber.com/windows-10-ucretsiz-yukseltme-hakkinda--130100542#130100542

3.mesajda ki n11 sitesinden alabilirsin. Hemde 50 değil 40 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

İş görür hiç uğraşma..

https://forum.donanimhaber.com/windows-10-ucretsiz-yukseltme-hakkinda--130100542#130100542

3.mesajda ki n11 sitesinden alabilirsin. Hemde 50 değil 40 tl.

gerek kalmadı Hiç para vermeden program vs kullanmadan direk internetten bulduğum bi keyi girerek etkinleştirdim orjinal yaptım :)
  • Windows 10 için lazım değil pico ama office vs kullanacağım diyorsan pico şart ve kesinlikle virüslü. Arka alanda gizliden sunucularına veri aktarıyor bilgisayarınızdan. Bu bilgileri de 3. kişilere satarak gelir elde ediyorlar.

Özellikle KMS RAİn isimli virüs bilgisayardan format atsanız dahi silinemeyen bir virüs/crack. Bios a kadar etki ediyor bios sıfırlamak şart formatla birlikte. Windows 10 kullanacaklar win7 den yükseltmeyi denesinler. Office için ise WPS Office 2016 yı öneririm.
    Hayırlı olsun 3 ay sonra görürüz seni burada lisans probleminden dolayı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Hayırlı olsun 3 ay sonra görürüz seni burada lisans probleminden dolayı :)

buluruz bişeyler yine sıkıntı yok
    Anakart yanana kadar orijinal lisanslı kullanma imkanı varken böyle abudik-gubudik iş yapmanın ne anlamı var anlamış değilim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.