< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 5 Ocak 2018; 18:10:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 5 Ocak 2018; 18:10:29 > |
PM'den yardımcı olamam. Buradan elimden geldiği kadar yardımcı olayım.
"Legacy" dediğim şey BIOS'daki bir ayardır. Yeni nesil bilgisayarlarda artık BIOS yerine UEFI BIOS var. Fakat eskiye uyumlu olması için "Legacy" diye bir ayar var. Daz Loader'la Windows 7'yi etkinleştirmek için bu ayarın "Legacy" olarak ayarlanmış olması lazım. Daz Loader en bilinen etkinleştirme yöntemi olduğu için ben bununla etkinleştirilmiş Windows 7'yi yükselttim. Ben denemedim ama başka programlarla etkinleştirilmiş Windows 7 de yükseltilebilir diye düşünüyorum. Windows 7'yi bir şekilde etkinleştirmişsiniz. Siz şimdi >>> şuraya tıklayın <<< açılan sayfada "HEMEN YÜKSELTİN" butonuna tıklayın. Bir program indirecek, onu çalıştırın. Ekrana gelen talimatları uygulayın. Yükseltme işlemi epey sürer sabırla bekleyin, yarıda kesmeyin, sonuna kadar bekleyin. Bu yükseltme işlemi bir kere yapılır. Bir daha yapmayacaksınız. Sabrın sonunda beleş, orijinal, lisanslı Windows 10 Pro sahibi olacaksınız. Daha sonra format ihtiyacınız olduğunda veya temiz kurulum yapmak istediğinizde doğrudan Windows 10 Pro kurabilirsiniz. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 15 Kasım 2017; 16:28:38 > |
|
|
|
|
|
|