Şimdi Ara

WİNDOWS 10 ÜCRETSİZ YÜKSELTME HAKKINDA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 4gün önce Monster marka bilgisayar aldım freedos olarak,bir bilgisayarcıya gittim UEFI yöntemi kullanarak windows 10 yükledim ve etkin olarak gözükmüyor şuan bilgisayarım yani sağ altta Etkinleştir diyor key falan girmedim ve herhangi bir program kullanmadım KMSpico ve ya daz loader gibi,anlamadığım için.sONRA 350lira verip orjinal lisans alıcaktım fakat son anda aklıma forum geldi, herşeyi burdan çözdüm bu zamana kadar, sağolsun duyarlı insanlar hep çıktı.Şimdi sorum şu;bu 31aralık'a kadar olan ücretsiz win 10 yükseltmesini yapabilmek için benim izlemem gereken yolu en açık şekilde anlatabilecek varmı? Çok minnettar olurum.
    Ayrıca windows 10 yüklü iken yükseltme linkine tıkladıgımda zaten yükseltmişsiniz diyor,bunu anlamadım.
    2.si PARA İLE key aldıgımda format atarsam yine bilgisayarcının yüklediği ne idüğü belirsiz yazılım üzerine mi kurulaacak hep.
    Son olarak bunları beceremezsem ucuz keylerden retail olanı alırsam risk teşkil eder mi.
    Lütfen bilgi sahibi arkadaşlar yardım edebilir mi? Biliyorum ki cok tecrübeli arkadaşlar var:D
    NOt:Yapmam gereken bilgisayara windows 7 pro yükletip onu crackleyip sonra yükseltmek mi?
    Şimdiden çok teşekkür ederim^^

• Hiç uğraşma moonster bilgisayar aldığına göre paran var demektir :) Öncelikle linkden win 10 1607 pro sürümünü indir ve format at,daha sonra n11 sitesinde keyi al ve lisansla hiç uğraşma.

https://tb.rg-adguard.net/index.php?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&sid=2172b738-fcb7-6323-9122-19375b791ae8

https://urun.n11.com/isletim-sistemi/windows-10-pro-dijital-lisans-anahtari-orjinal-P221067925

• Çok teşekkür ederim gerçekten daha acık olamazdı,pc freedos iken seceneklerde şunlar vardı win10 kurulurken,Legacy,Legacy&Uefi ,Uefi... 3 secenek wardı biz uefi seçtik. legacy yazdıgına göre yapılır mı demek yoksa başka bi yollamı anlaşılıyor? bilginiz varmı acaba.
  • Tamam keyi alayım yapayım sorun değil o çok kolay ,lisanslama ile doğru diyosun şimdi bilgisayarcıya götür 7ye çevirt falan 40lira daha mantıklı.Ama 1607yi anlamadım ve onu indirmeden şuan bilgisayarcının attığı etkinleştirilmemiş win10 üzerinden key girsem farkı ne olr aydınlatırmısın ^^
    Bir de ben şu olayı anlamıyorum keysiz windows10 ne oluyor kmspico kullanmıyorum herhangi bi işlem yapmadım direk adam kurdu freedostu bu pc direk yüklettim geldim hiçbir şekilde müdahale etmedım adam dedi ki arada etkinleştir cıkar kmspico gibi programlarla sınırsız yaparsın falan diye ama ben orjinal yükleme niyetinde oldugum ıcın yapmadım bişey.microsofttan falan indiliyormu orjinal win 10 yazılımı,indirip key alsam ? kafa basmadı yanıyor kafam :D

• mhmmdrzrm kullanıcısına yanıt
    İçimden geçeni yazıyorum "gece gece bulduk belayı" dedim :) Verdiğim linkden 1607 proyu indir.Neden sorusunun cevabı basit "stabil"olması, Son sürüm olan 1709 u indirip yüklersen 3 gün sonra forum üyeleri gibi ağlarsın şu sorun var bu sorun var yok oyunlarda fps düşüyor çıkmıyor vsvvs. SSD olduğu için format atman yarım saati bulmaz en güzeli en temizi format atmaktır. Bilgisayarcının ne yaptığını boşver. Formattan sonra da key girersin ohhh mis gibi kullanırsın.

Foruma daha fazla konu açma istersen :) Nasıl format atılır diye youtube yaz öğren :)
  • Monster a verecek paranız var bir 50 Tl verip oem key alamayor vatandaş... Bunlar hep amarikanın oyunu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ferrarin olsa üstünü örter misin?? Dur lan pardon yanlış oldu, dostum yeterince para verdim bilgisayar için, neden tonla para vereyim ücretsiz varken, hayır sen verir miydin 350 lira en az. Ucuz key ler güvenlik açısından sıkıntı olmaz dediklerinde kadar verdim almaya zaten neden şeyyapıon:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Yok format atmayı biliyorum ,benim sorularım bence çok yüzeysel sorular değil bircok kişinin aklını kurcalayan şeyler.Bu arada home kullanıyorum PRO keyi alsam olr mu bunda yoksa illa home mi almalıyım? Bir yerde okumuştum bu forumda,homeye pro key girersen pro olr diyordu.
  • Home kurdu bilgisayarcı,bende de 1709 yüklü.1607 ye çekip home lisans keyi alıp yüklemem yeterli olacak mı ,daha sonra temiz bir sıfırlama yapsam orjinal lisanslı olarak bu bilgisayarı sonsuza kadar kullanabilir miyim?
    Aynı paraya neden "home" alacaksın ? Pro al! Zaten 1607 için format atarken 1607 pro indir sonra keyi girersin. Anakrt yanana kadar kullanırsın.
    he home kurulu iken o gösterdiğin yerden proyu indirirsem yükseltecekmi 1607ye
    ? ben homeden direk pro olmuyor sanıyordm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.