Şimdi Ara

KMF Finali ve LCK Finali HK Sizlere Soru Gif&Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar niyetim kıyaslama yapmak değil öncelikle onu belirteyim

Tek sorum sizcede prodüksiyona daha fazla önem veremez mi Riot TR,daha kaç yıl boyunca finalde bu şekilde tanıtım olacak

Önce bi bağırırlar anlamsızca ardından Meksika dalgası yaparlar dalga geçmiyorum belirttiğim gibi daha iyisini yapamazlar mı,pro arena için biraz daha efor sarfedemezler mi size 2 dakikalık bi video atayım izlemek size kalmış izlemeyenler için özellikle kendim gif hazırlayıp koyacağım maksat vaktinizi fazla harcamanızı istemem

Öncelikle OGN'nin final için hazırladığı;

Buda KMF finali için

Sözde bu açılış finali şovu yıllardır neden değişen birşey yok

KMF Finali ve LCK Finali HK Sizlere Soru Gif&Video

Oyuncuları tanıtırken böyle ışık mı tutulur diye aklımda soruda var ama onuda geçtim

Hazırladığım gifler

Halen diyorum TR şuan ki girişinden çok daha iyisini yapabilir önceden kötüde olsa bişeyler için çabalıyorlardı artık oda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 25 Nisan 2017; 11:51:6 >

• O ışıklandırma gerçekten çok saçma olmuş.Düşük bütçeli korku filmine benziyor.

Ogn zaten prodüksiyonda çok ileri ama normalde prodüksiyonu çok iyi olmamasıyla bilinen eu lcs finali açılışı bile baya güzeldi bence.Maskotlar falan maç arasında izleyicilere hype da yapıyordu.Oyuncular dumanların arasından geldi vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

O ışıklandırma gerçekten çok saçma olmuş.Düşük bütçeli korku filmine benziyor.

Ogn zaten prodüksiyonda çok ileri ama normalde prodüksiyonu çok iyi olmamasıyla bilinen eu lcs finali açılışı bile baya güzeldi bence.Maskotlar falan maç arasında izleyicilere hype da yapıyordu.Oyuncular dumanların arasından geldi vs.

Haklısın bende ondan bahsediyorum zaten OGN gibi birşey beklediğimizde yok ama Riot TR'den harekette yok
  • samanyolu çalışıyor bunu beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanSunHwa -- 24 Nisan 2017; 15:38:11 >
  • Anca gitsinler kaan kurala para versinler ulan çer çop adamları alacağınıza her namı coniyle gılandal reyize bırakın.adam gibi işçiler alın böyle şeyler gormiuim bidaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Anca gitsinler kaan kurala para versinler ulan çer çop adamları alacağınıza her namı coniyle gılandal reyize bırakın.adam gibi işçiler alın böyle şeyler gormiuim bidaha

Kaan kural icin kmf izlemeye basladim ilk defa gevezelik etmek yerine yıllardır yorumculuk yapan birisine saygı duymak daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLLKRASSHER

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Anca gitsinler kaan kurala para versinler ulan çer çop adamları alacağınıza her namı coniyle gılandal reyize bırakın.adam gibi işçiler alın böyle şeyler gormiuim bidaha

Kaan kural icin kmf izlemeye basladim ilk defa gevezelik etmek yerine yıllardır yorumculuk yapan birisine saygı duymak daha mantıklı

ooo yıllardır yapıyor büyük saygı duydum sen şimdi acemi cadıda oynadı diye oyunculuk kariyerinede saygı istersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tavsana isik tutar gibi adama isik tutmuslar

• Bence efsane buydu o deniz manzarası arkada yükselen binalar günbatımı müzikler falan çok iyidi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Ya cidden çok güzeldi,sahil derken bi an aklıma gelmemişti videosunu atman iyi oldu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krdş bu nedir yahttp://prntscr.com/f0bi2d

ayrıca kıyaslama yapmaya gerek yok klasik Türkiye hangi konuda iyiyiz ki?Neyimiz iyi iyi olan tek bişeyi söyleyin söyleyemezsiniz

şaşırmayın artık böyle şeylere nalcsde verilen kupaya bakın birde,bizimkisi çaydannlığa benziyordu kalaycıdan çalıp üstüne lol yazmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Bence efsane buydu o deniz manzarası arkada yükselen binalar günbatımı müzikler falan çok iyidi

bu yıllarda türkiyede çekilen bi tane dp videosu vardı boş inşaatta koşuyolardı

• @Ionia köylüsü @Biolystick

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hele o puslu görüntü.Hadi şovu movu geçtim ilk etapta , yayın çok kötüydü sanki ahiretten canlı yayın vardı.

Bide ses de kötüydü.Her zamanda böyle riot tr de.Ses yankı halde kulağımıza geliyor yayında.

Dün NA LCS finallerinde ses ne yankı yapıyordu ne de görüntü beyaz ruhluydu.

Bunları ilk düzeltsinler sonra şova geçerler.

--------

İlk dediklerimi uygularsalar şov içinde , sonuçta millet olimpiyat açılışı beklemiyor ama adamın yüzüne ışık tutmak ne demek yukardan tutsalar bari , teker teker üstten çekip o yuvarlak ışık hareket etse sonra yüze zoom yapılsa daha düzgün dururdu.

Çok acemice ve amatörce halen .TR de kaç yıl oldu halen gelişemedi sektör.

Halen umut bağlamaları da saçma bence .
  • Rüyada geciyor galiba

Bizimkilerin tanıtım videoları zaten hep saçma olmuştur. En son bir tane elwind vakasının olduğu bir video vardı bayağı dalga geçmişlerdi

Ama Korelilerin yaptıkları gerçekten iyi ya. Lck izlerken kim bilir kaç kere gösterdiler o klasik tanıtımı ama her defasında tüylerimi diken diken etti. Adamlar yapıyor.

• TR ninki baya amatörce olmuş o ışıklandırma ne öyle WWE Raw çekimleri gibi olmuş.
  • Umuyorum ki baştan beri dalga geçiyorsundur üslup ve tavrında. Kaan Kural gerek basketbolda gerekse esporda işini gerçekten iyi yapmaya çalışan, ve yeterince iyi olmadan önce işi kabul etmeyen biri. Yeterli oyun ve analiz bilgisine de sahip olduğunu düşünüyorum. Övdüğün insanlar eu lcs izleyip türkçeye çevirip aynı kelimerle anlatan, rezil oyun bilgisine sahip kalitesiz sunuculuğa sahip insanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GodyB

Umuyorum ki baştan beri dalga geçiyorsundur üslup ve tavrında. Kaan Kural gerek basketbolda gerekse esporda işini gerçekten iyi yapmaya çalışan, ve yeterince iyi olmadan önce işi kabul etmeyen biri. Yeterli oyun ve analiz bilgisine de sahip olduğunu düşünüyorum. Övdüğün insanlar eu lcs izleyip türkçeye çevirip aynı kelimerle anlatan, rezil oyun bilgisine sahip kalitesiz sunuculuğa sahip insanlar.

Hohohohohohohohohoohohohohohohohohohoh

Noel baba taklidi yaptığımı sanabilirisn ama kaan kural taklidi yaptım.bak baya kaliteli dimi

Reyizlerin fab fab fab fab diyili yeter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.