Şimdi Ara

km bilgisinin orjinal mi yoksa degil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta veya onumuzde ki hafta yeni araci mi aliyorum insallah.2. Elde dizel aracin km sinin orjinal olup olmadigi yetkili servislerde kesin anlasilir mi?
    Pug 308 veya fiat bravo dan birisini alacagim. 32.000 liraya kadar cikabilirim 2009 ve yukarsina bakiyorum. Bazi araclar 40.ooo-60.000 km arasinda olanlardan ister istemez supheleniyorum .
    Bazen bosver lpg li al diyorum kendi kendime:(
    Bana bu konuda yardimci olacak arkadaslar vardir umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç servis bakımlıysa anlaşılır, eğer özel servise gittiye ortada kayıt olmadığı için anlaman zor. İkinci el araç alacaksanız kilometresi düşürülmüş araç almayı göze alıp alacaksınız...
  • İçin rahat edecekse Lpg'li al gönlün ferah al bin , ben bu devirde servis raporuna bile güvenmem devir kötü dikkatli olun en azından dizel alacaksanız 5664 'ten araç muayene bilgileri gelir en son kaç km'de muayeneye girdiyse oradan belli olur veya arabanın direksiyonu , el freni , vites kutusu v.s gibi yerlere bakarsanız yıpranma varsa araçta şüpheli ise o araçtan uzaklaşın dikkat edin derim..
  • En az 3 sene kullanmayi düşünüyorum ve sattigimda da karsimdaki insan bu aracin km si düşürulmus demesinden cok korkarım. Dediginiz gibi servise gostermek ve 5664 u aramak mantikli olur

• peki bu linkte ki araç alınır mı?

genelde galeriden araba hiç bakmam ama mengerler çok bilindik bir firma

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-mengerler-2.el-de-308-110-hp-dizel-boyasiz-135205650/detay
  • Aracin servis kayitlarina yada en son kac kmde muayeneye girdigine bakin. Ben olsam galeriden araba almam.

• Şaseden SMS ile kontrol edince km de geliyor zatten.. Ama geçenlerde arkadaşa araba aldık abartmıyorum baktığımız 10 aracın 6 sının km si düşürülmüştü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5664 den mesaj ettım 2 araç için ama muayene bilgileri gelmedi. sadece hasra bilgileri geldi. neden olabilir acaba?
  • mümkün olduğu kadar iki yaş üstü garantisi bitmiş dizel almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

mümkün olduğu kadar iki yaş üstü garantisi bitmiş dizel almayın.

ne yazık ki 2011 ve üstü modele gücüm yetmiyor. 32.000 lira maximum arabaya ödeyebilirim. olmadı artık lpg li bakacağım. 308 lerin her lpg ye uyumu olmadığını okumuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.