Şimdi Ara

Klübümüzün açıklamalarını kınıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir GS taraftarı olarak klübün bu açıklamalarını kınıyorum. Son 2 sezondur riera kaç kere bruno alves gibi hareket yaptı, kırmızı görmedi. Sneijderın da net kırmızılık hareketi vardı bir kaç maç önce. Yeri geldimi Anadolu takımlarına karşı da çok lehimize hatalı kararlar verildi. Bu çocukça biz masumuz ama diğerleri çok suçlu mantığı ile ne biz nede Fenerbahçe bir yere varar. Sadce nefret tohumları atılır ve büyür. Klübün Antalya maçı öncesi strateji yaptığının farkındayım ama ihtiyacımız yok. Kısacası bu açıklamalardan utandım. Haftaya Chelsea maçı var, yöneticilerin uğraştığı şeyler komedi. Şu bir gerçek ki, gsdede, fbdede, rakip takıma karşı kompleksi olan yöneticiler mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya napalım susalım mı. Adamlar kendi başlarına yakıp yıksın biz ses çıkarmayalım mı...

• Ben açıklama içeriklerinden ziyade birbiriyle atışmalarından rahatsızım. Diss atar gibi bir o yazıyor bir o.

Sagopa ile Ceza bile bu kadar atışmamışlardır
  • Tamam
  • katılıyorum iardaya hem gereksiz hemde amçsız açıklamalar üstelik yanlış yerlere çekmeye müsait. Sadece maçlar bittikten sonra emrenin terbiyesizliği ile ilgili bir açıklama olabilirdi
  • Sen nasıl bir ligde mücadele ettiğimizin farkında değilsin sanırım. Şike suçu onanan, namus davaları ellerinde patlayan, yıllarca Avrupa kupalarından uzaklaştırılmış bir kulübe inatla TFF bir puan bile ceza vermedi. Hadi onu geçtim Galatasaray'ın farkı açacağı bu süreçte yıllardır 6+2 olan yabancı sistemi giderek düşürülmesi de tesadüftür değil mi? Bana Fenerbahçe'nin Avrupa cezası bittiğinde bir kişi bile 5+0+3 ün yürürlükte kalcağını idda edemez.

1 maç hakem hatasıyla yenilen kulüp adalet adalet diye yeri göğü inletti (Hani TFF'nin küme düşmesin diye kuralları değiştirdiği kulüpten bahsediyorum), hakemi nasıl etkisi altına aldığını gördün ve maçı hakem hatalarıyla kazandılar. Ne yapalım lale gibi oturalım mı? Onların dilinden konuşmaya çok önce başlanması gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

Ya napalım susalım mı. Adamlar kendi başlarına yakıp yıksın biz ses çıkarmayalım mı...

Bizim lehimizede çok hakem hatası oldu bu sene. Konuşan varmıydı? Madem bruno alesi eleştiriyoruz, ve tekme atmasından rahatsızıs, bir kere bile Riera ya ceza verdikmi klüp olarak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Sen nasıl bir ligde mücadele ettiğimizin farkında değilsin sanırım. Şike suçu onanan, namus davaları ellerinde patlayan, yıllarca Avrupa kupalarından uzaklaştırılmış bir kulübe inatla TFF bir puan bile ceza vermedi. Hadi onu geçtim Galatasaray'ın farkı açacağı bu süreçte yıllardır 6+2 olan yabancı sistemi giderek düşürülmesi de tesadüftür değil mi? Bana Fenerbahçe'nin Avrupa cezası bittiğinde bir kişi bile 5+0+3 ün yürürlükte kalcağını idda edemez.

1 maç hakem hatasıyla yenilen kulüp adalet adalet diye yeri göğü inletti (Hani TFF'nin küme düşmesin diye kuralları değiştirdiği kulüpten bahsediyorum), hakemi nasıl etkisi altına aldığını gördün ve maçı hakem hatalarıyla kazandılar. Ne yapalım lale gibi oturalım mı? Onların dilinden konuşmaya çok önce başlanması gerekiyordu.

Hocam sende yaşadığımız ulkeden birhabersin ozaman. Şike davasının nedeni belli. O apayrı bir dünya. Değişik bir savaş var orada. Futbol ile alakası aslında yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Ya napalım susalım mı. Adamlar kendi başlarına yakıp yıksın biz ses çıkarmayalım mı...

Bizim lehimizede çok hakem hatası oldu bu sene. Konuşan varmıydı? Madem bruno alesi eleştiriyoruz, ve tekme atmasından rahatsızıs, bir kere bile Riera ya ceza verdikmi klüp olarak?

Adil olunsa kimsenin sesi çıkmayacak. Ama hani nerde. Agladılar zırladilar macı aldılar. Biz niye kendmizi kasalım ki

• Bence de gereksizdi ilk açıklama.
  • Bu ülkede haklı olan haklı değildir. Çok konuşan haklıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sen nasıl bir ligde mücadele ettiğimizin farkında değilsin sanırım. Şike suçu onanan, namus davaları ellerinde patlayan, yıllarca Avrupa kupalarından uzaklaştırılmış bir kulübe inatla TFF bir puan bile ceza vermedi. Hadi onu geçtim Galatasaray'ın farkı açacağı bu süreçte yıllardır 6+2 olan yabancı sistemi giderek düşürülmesi de tesadüftür değil mi? Bana Fenerbahçe'nin Avrupa cezası bittiğinde bir kişi bile 5+0+3 ün yürürlükte kalcağını idda edemez.

Hocam sende yaşadığımız ulkeden birhabersin ozaman. Şike davasının nedeni belli. O apayrı bir dünya. Değişik bir savaş var orada. Futbol ile alakası aslında yok.

sike yok diyorsun yani?

Aziz Yildirim'in sike yaptiysam Fenerbahce icin yaptim dedigi konusmaya bak istersen.

• quote:

quote:

+sonsuz
    Lehimize de aleyhimize de pek cok hakem hatası oldu kasap futbolcumuz da var kabul ediyorum aynı şeyler size de oldu sizde de var sabah akşam birbirimizi yiyoruz saçma salak nedenlerle

• quote:

quote:

quote:

sike yok diyorsun yani?

Aziz Yildirim'in sike yaptiysam Fenerbahce icin yaptim dedigi konusmaya bak istersen.

O lafı nasıl anladın merak ediyorum. Bence sen Aziz Yıldırımın konuşmasını tam dinle ve ufak ir video kesitiyle tam aksi lanse edilmiş gibi nasıl görülüyor bak. Aziz yılmazı sevmem bu arada, savunmam ama o laf sandığın gibi değil. Şike yok demiyorum, ama amaç farklı diyorum. Bu olay şike operasyonu olsaydı gerçekten, FB küme düşerdi, şike operasyonu olmadığı için düşüremiyor kimse.

• quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

quote:

quote:

+sonsuz
    Lehimize de aleyhimize de pek cok hakem hatası oldu kasap futbolcumuz da var kabul ediyorum aynı şeyler size de oldu sizde de var sabah akşam birbirimizi yiyoruz saçma salak nedenlerle

Artık aramızdaki sorunları giderip kardeş olalım birlik olalım
    gidelim mutlu yarınlara

çabalayalım insanlık için

neşeyle, coşkuyla

• quote:

Bir GS taraftarı olarak klübün bu açıklamalarını kınıyorum. Son 2 sezondur riera kaç kere bruno alves gibi hareket yaptı, kırmızı görmedi. Sneijderın da net kırmızılık hareketi vardı bir kaç maç önce. Yeri geldimi Anadolu takımlarına karşı da çok lehimize hatalı kararlar verildi. Bu çocukça biz masumuz ama diğerleri çok suçlu mantığı ile ne biz nede Fenerbahçe bir yere varar. Sadce nefret tohumları atılır ve büyür. Klübün Antalya maçı öncesi strateji yaptığının farkındayım ama ihtiyacımız yok. Kısacası bu açıklamalardan utandım. Haftaya Chelsea maçı var, yöneticilerin uğraştığı şeyler komedi. Şu bir gerçek ki, gsdede, fbdede, rakip takıma karşı kompleksi olan yöneticiler mevcut.

gercek gs taraftarı

• kardeş adamlar her gün miting yapıyor soyunma odası basıyor sahada oyuncuları karşı takımın teknik direktörüne ana bacı sövüyor dingonun kerhanesini mi bura
  • quote:

quote:

Hocam bu açıklama sadece hakemle ilgili bir açıklama değil. Koskoca camia rakip takıma kırmızı kart verilmedi diye böyle açıklama yapmaz.

Adamların verilmeyen penaltısı yüzünden ortalığı ayağa kaldırıp federasyondan ısmarlama hakem istediler.

Onlarda başka hakem kalmamış gibi 15 aydır Fbnin maçını yönetmeyen Fırat Aydınus'u günah çıkartmak için atadı.

Daha maç başlamadan herkes dolaplar döneceğini biliyordu ve tahmin edilen gibi oldu. Şike sürecinden beri yaşananlar da ortada geçmişe dönmek istemiyorum ,

kulüp bu durumda sessiz kalamazdı. Bu ülkede susarak adalet bekleyenlerin hali ortada. Etkiye tepki vermezsen ezilmeye mahkumsun.

Bu olaya farklı bir açıdan bakıp değerlendir bence.

• ben de bu tarz bir konu açmıştım silinmişti. inşallah seninki silinmez.
  • Yahu adamların başkanı geçen hafta bir konuştu bu hafta maçı bedavadan aldılar.İyi boş bırakalım meydanı sene sonuna kadar, hakemlerle götürsünler.Yok öyle bir aşk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.