Şimdi Ara

Klipsli Ets Ameliyatı oldum (el terlemesi için). (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
842
Cevap
38
Favori
372.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AZİZ COŞKUN A kullanıcısına yanıt
    İYONYOFOREZ. Çok kişiyi yönlendirdim. Sanada aynısını diyorum. Eski yorumları oku nasıl yapıldığını ve uygulandığını öğrenirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 yaşındayım kendimi bildim bileli ellerim terliyor. İlkokuldayken sınavlarda hocadan izin alır gider ellerimi yıkardım. Diğer türlü kağıt leş gibi ıslanıp yırtılıyordu yazı yazarken. Bunlar ilkokulda olan sınavlardı üstelik. Als-ygs-lys falan filan bunlarda yaşadığım stresi siz düşünün. Otobüse tramvaya bindiğinizde tuttuğunuz tutanaklardan ter damlıyor. Tutanaklar genelde plastik oluyor zaten ellerimi çekince leş gibi oluyor. Bu yüzden otobüse yada tramvaya bindiğim zaman ilk nerde bindiysem orda duruyorum hiç ilerlemeden. Çünkü tuttuğum yeri başkasının görmesini istemiyorum. Rezil oluyorsunuz ister istemez.

    Yeni bi ortama giriyosunuz biriyle tokalaşacaksınız tokalaşıyorsunuz ve karşıdaki ister istemez elini pantolonuna falan sürüyor. Mahçup oluyorsunuz olur olmadık yerde. Hani kızlardan bahsetmiyorum bile. Bu el terlemesi olayı özgüven eksikliği yaratıyor insanda belli bir süre sonra. Hep utanma mahçup olma duygusuyla yaşıyorsunuz. Lisede bi kız arkadaşım vardı onunda elleri terliyordu. El ele tutuşuyorduk şıp şıp ter damlıyordu yere. Ağlanacak halime gülüyorum resmen.

    Sosyal hayatta sizden götürdüğü çok şey var bu lanet hastalığın. Psikolojik mi genetik mi hiçbir fikrim yok. Genetik diyorlar ama ne anne tarafında ne baba tarafında yok eli terleyen. Kardeşimde ayak terlemesi var biraz ki ayak terlemesi de var bende. Yazın terlik giyemiyorum. 10 metre yol yürüyeyim ayaklarım vıcık vıcık oluyor terlik ayağımdan fırlıyor. Ayaklarıma tozlar yapışıyor simsiyah oluyor ayaklarım. Sırf bu yüzden denize sandaletle gidiyorum. Her ne kadar ayaklarım terlese de en azından sandalet sıktığı için ayağım kaymıyor. Dokunmatik telefon kullanmak o kadar zor oluyor ki anlatamam. Tuşlu telefonlarda kalmadı artık alıp rahat rahat kullanalım. Bakın mesela şuan bunu yazıyorum,ellerim hafif nemli ama ayaklarım leş gibi. Psikolojik desek şuan ellerimin ayaklarımın terlemesi için hiçbir sebep yok. Bayağıdır araştırma yapıyorum artık tak etti canıma ameliyat olmayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Krem losyon falan filan bunları zaten geçiyorum. Geriye şu iyontoforez kalıyor.

    Ayrıca şöyle bi durum var. Kalabalık ortamlarda elleriniz terliyor sonra siz stres yapıyorsunuz bu sefer komple vücut terliyor. Kışın bi nebze azalıyor tabi ayrıca ellerimi falan sıcak tutuyor kışın pek şikayetçi değilim. Ama işte yazın çok başka oluyor maalesef.

    Belirtmeden geçmek istemiyorum. Lisede arkadaş ortamında konuşuyoruz mevzu benim el terlemesine geldi. Sınıfta da hafif oynak bi kız vardı bana bakarak sen yaparken zorlanmıyorsundur ellerin terliyor nasılsa demişti.




  • Aynen herşey aynı... ne yazdiysan hepsine katılıyorum. komik aynı zamanda dramatik bir durum. ben botox, losyon, krem,pudra vs denedim. hiçbiri ise yaramadı. ama iyontoforez yaradı... ama onuda duzenli yapmak gerekiyor. ben 3. hafta yapmadim 1 - 2 gün yapmayınca seansı tekrar şu gibi oldu... ama yeniden başladım işe yarıyor... neyse bu durumu yaşayan bilir, zor ve ilginç , saçma bi durum. neyse geçmiş olsun. umarım iyileşirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Bence iyontoforeze başla ben başladım 15 seans gittim bir işey yaramadı ama belki sende işe yarayabilir.maddi durumun varsa botoksu dene değilse ameliyatı son çare düşünebilirsin( bu arada elma sirkesi bende diğer tedavilere göre en çok etkili olandı ama istediğim düzeyde değil deneyin elma sirkesini)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkesin yazdıklarını okumaya gayret ediyorum. bende tüm vücutta aşırı terleme var. sadece yazın değil kışında var. sanırım yüzde kızarıklıkta oluyor.
    iyontoforez el ve ayak için anladığım kadarıyla. diğer bölgeler için faydası var mı? yoksa özellikle yüz bölgesi için klipsli yada klipsiz ets tek çözüm mü? acıbadem 4250tl fiyat çekti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roşicky

    Bence iyontoforeze başla ben başladım 15 seans gittim bir işey yaramadı ama belki sende işe yarayabilir.maddi durumun varsa botoksu dene değilse ameliyatı son çare düşünebilirsin( bu arada elma sirkesi bende diğer tedavilere göre en çok etkili olandı ama istediğim düzeyde değil deneyin elma sirkesini)

    Nasıl kullandınız elma sirkesini hocam?
  • realistspary kullanıcısına yanıt
    Hocam günde 2 3 defa elinize dökün el yıkar gibi bu kadar bende işe yaradı yani su gibi terlemiyor fakat istediğim yeterlilikte değildi diğer yöntemlere göre daha çok işe yaradı :)
    Ameliyattan önce bütün çareleri deniyorumki sonra pişman olmayayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aaron Paul


    quote:

    Orijinalden alıntı: starbury1

    Baya bir süredir evde yaptığım iyontoforezi kullanıyorum artık haftada bire kadar geldim herkeze tavsiye ederim.Ben yalnızca ayaklara uyguluyoruz her ne kadar ellerinde terliyo olsada ama şu andaki durumum ayaklarında sadece parmak ucu hafif nemlenio ellerin ise hafif bir nemliligi var eskiden yapış yapış olurdu artık olmuyor.Bilmiyorum ne kadar daha devam etmem lazım çünkü iyontoforezin yapımını gösteren blogdaki eleman geçince bırakın beyin unutuyor fln diodu ama başlarsa en baştan seanslara başlamak gerekir diye ben haftada bir yaparım hep die dusunuyorum,acaba aranızda buna belirli bir seans devam etmiş sonra bırakmış ve şikayetleri geçmiş olan var mi

    Ben 3 günde 1 yapıyordum yani o seanslara geçmiştim. sonra 1 kez felan yapmadim ve 1 er gün aralı seansları yapmadan ilk zamanlar yapmam gereken, o seansları geçince. sanırım düzensizlik den dolayı tekrar başladı... ara verdim şimdi ellerim terliyor 7 gündür yapmıyorum yinede eskiye gore terli değil fazla terlesede. ama tekrar başlayacam en baştan duzgunce duzenli yapmak ve iyi sonuç almak için. senin seanslar kaç dk ve nasıldi? iyi adına sevindim haftada 1 e geldiysen başarıyla... ??


    ben ilk bir hafta hergün sonra iki günde bir üç günde bir...derken haftada bir yapıyorum şuan.9 wattlık philips pil kullanıyorum bazıları çabuk bitiyo bazıları dayanıyo 5,6 seans,sadece ayaklara yapıyorum ama dediğim gibi elede faydası oldu alumnyum folyoyla ayarladığım iki leğene 15 dk düz 15 dk ters akım veriorum aluminyumdan başka iletken bulamadım bilmiyorum bir yan etki bişey olur mu ama sanmıyorum,şu an durum genel olarak iyi terlemede ufacık artış yok hep azalmış haliyle kontrol altında.




  • Sevindim, umarım öyle devam edersin. yavaş yavaş unutur vücut... folyo uzun vadede belki zararlı olabilirmiş iyice araştır farklı bi şey denemeni tavsiye ederim, metal gibi vs. bende folyo kullanıyorum hala... metal plaka vs bulursam onu kullanırım. neyse bende takrar başlayayım bu sefer düzenli yaparım. Neyse hepimize geçmiş olsun. Umarım herkesin terlemesi geçer...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumdan bende şikayetçiyim bende su gibi terleme fazla olmuyor ama nemlenme canımı sıkıyor önereceğiniz krem var mı yada Losyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aaron Paul

    Sevindim, umarım öyle devam edersin. yavaş yavaş unutur vücut... folyo uzun vadede belki zararlı olabilirmiş iyice araştır farklı bi şey denemeni tavsiye ederim, metal gibi vs. bende folyo kullanıyorum hala... metal plaka vs bulursam onu kullanırım. neyse bende takrar başlayayım bu sefer düzenli yaparım. Neyse hepimize geçmiş olsun. Umarım herkesin terlemesi geçer...

    aluminyum kullanmamaya çalış hocam. İleride sorun yaratabilir demişti Ege üniversitesinde konuştuğum doktor. Krom Nikel metal levha aldım onları kullanıyorum.
  • Geçmiş olsun sanada.. Senin de mi el terlemen vardı ya ? Üzüldüm. / Bende artık kullanmamaya çalışayım folyoyu o zaman.
  • Aaron Paul kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende de var. 3 yıldır ara ara çarpılıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar bende 2 yıl once aşırı elden terlemeden yedikule gogus cerrahisinde amileyit oldum ama gogsumde uzunca agrı oldu ve ameliyat sonunda bacaklarım ver sırtımdan aşırı ter gelir oldu eskiden oralarım hic terlemezdi ppişman oldum klıps bişide soylemedi direk kesmişler sonra bana ger dosnusu yok diyo bu ameliyatın yagmurdan kacarken doluya tutuldum gibi bacaklarım ve sırtımdan gogsumden cok ter akıyo hatta pantolon ve tsortumden cıkar helde napabilirim bi bilgisi olan varmı yardımcı olursa sevinirim bi kac doktora gittim oldugum yerde dahil diyo kesiyoz dedi geri donusu yok baska yerde bi doktorda klip diyolar ama yaşan diyo onlarda kesiyo basit dediler ama çok zor gecti ve terim sadece elimden kesildi diger ter olmayan yerimdee beter şekilde terlemeler oldu bana yardımcı olucak varsa sevinirim napabilirim şimdi
  • yazılarım duzgun çıkmamıs ozur yeniyim siyede ama ustte arkadas dogru soyluyo iyice arastırın beni ameliyat eden doktor beni duzgun bilgilendirmedi bende herse cok guzel olcak sandım ama daha kotu oldu gibi şimdi yardım bekliyom klips siz yapmıs benimkini bana klip le oluyo demedi ve geri donusude yok demedi bu ameliyatın az gogunden terlersin dedi ama sırtım bacaklarımdan resmen yururken resmen su akıyo iç çamasırlarım su gibi pantolon tsorten bile cıkıyo epeyce bana bastan demesi gerekenleri sonradan soyledi doktor ben pişmanım arastırın dicem ben arastıramadım anlayan pek doktor yok zati bu işten hep yanlıs yonlendiriyolar benim imkanımda yoktu bide kurtulucam sandım tamamen cocukluktan beri el terlemesinden cekiyodum ve cok terliyodu doktorda basit ameliyat ve azcık terlicek dedi inandım ama hikayeymiş şu halime bakınca hep iyişeyleri demiş olumsuz şeyleri soylememiş inanın kendimi denek gibi hissediyom şu an devlette oldum ben yedikulede ben ozel devlet ayırt etmem imkanım yoktu ben devlet hastanesinde oldum ama insanlar doktorda olsa yanlıs bilgilendirebiliyomus bunu gordum basta cok guzel dusunurken basıma gelince anladım insanlara reklam için isim vermeyin Allah rızası için yardım edin cunku doktor bana sempati saçtı ama faydası olmadı neye yaradı keşke artısını eksisini bastan soyleseydi bişiyi bilerek olsaydım hayalle avunarak degil şimdi lanet okuyom adama ister istemez beklentim burada cok arkadas varmıs bu sorunu yasayan bende bundna sonra napabilirim bilgili birinin bana yol gostermesi yardımcı olması




  • Refleks terlemesi olanlar lutfen hangi seviyeden olduklarini yazabilirler mi cunku refleks terlemede mudehale edilen sinir seviyesi cok onemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmmeett A kullanıcısına yanıt
    Sinir birleştirme ameliyatı yapılıyor. Ama %100 sonuç yok. En fazla 50-60. ortalama 6 ay ile 2 yıl içerisinde etkisini görmeye başlıyorsun. Ve herkesde de işe yarayacak diye bir garantiside yok. Facebookda şu vereceğim linkteki grupta bu konu hakkında istediğin tüm bilgilere ulaşabilirsin. Paylaşımları ve yorumları okursan fayda sağlar sana.


    https://www.facebook.com/groups/778936162136663/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDagger -- 16 Eylül 2016; 20:02:28 >
  • Merhaba aynı dertten bende de var acaba fiyat ne kadardı geçti mi memnn kaldın mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb_ M kullanıcısına yanıt
    selam guzel soylemişsin beencede dalavere cogusu bende ameliyat oldum ve oyle soylendigi gibi kolay basit degil sonrası daha berbat zati sende ne sorunlar goruldu paylasırsan sevinirim
  • yy_yy Y kullanıcısına yanıt
    selam yy-yy benimde direk kesmişler senin gibi sular seller oluyo sırtım bacaklarım gogsum eskiden olmayan her yerde ter var 3 sene oldu ameliyat olalı hele sıkınca kendini dahada su geliyo vucuttan napcaz biz böyle surekli bi ilacta kullanmak mantıklı gelmiyo uropanmı ne verdi doktor ama pek kullanmadım bi cozum bulursan bu halimize banada haber et ellerde sorun gitti ama vucutta asırı terde insanı cok kotu bozuyo bakıyosun bacaklardan sırttanm gogusten hep ter cıkmıs eskiden el terinden korkarak yasardık şimdi vucuttan terler akıyo gelde sakin olabil sinir birleştirme dusunuyom ileride ama bakalım inş daha kolay bi cozum buluruz ilk amaliyatta gozum korktu bidakine kesmiyo o yuzden ameliyata
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.