Şimdi Ara

Bilgisayardan anlayan bi bakabilirmi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaslar ben silkroada giriorum 3 dk geçmio pc donuo (kitlenio).Mecbur reset çekiorum.Gine pc yi açıorum oyuna giriorum gine pc kitlenio. Bu sefer oyuna girmiyim dedim girdim forum.donanim habere forumları okuorum pc normal güzel çalısıo. Video izliyim dedim pc gine kitlendi.Reset çektim klip izliyim dedim pc gine kitlendiSonra su kasaya bakim dedim açtım kapağı baktım anakartın üstünde sarı sarı tozlar war, sanki şeker dökmüşler gibiYani anakartımmı yandı lütfen söyleyin' gündür oynayamıom herkez beni geçti lvl 34 de kaldım

• yaw toz olabilir herkesin kasasında wardır kompresörle tozları özellikle fanları tmmen temizle , virus testi yap olmadı format at...
  • Yaw ben bilgisayarın yanında hiç bişey yemiom bu şeker gibi tozlar nerden geldi ya hhemde anakartın bi yerinde toplanmış.Sanki patlayan şekerlere benzio
    quote:

Orjinalden alıntı: last_janissary

yaw toz olabilir herkesin kasasında wardır kompresörle tozları özellikle fanları tmmen temizle , virus testi yap olmadı format at...
  • yaw illa bişey yemen gerekmior ya 24 saat fan çalışior orda , sen bi dediklerimi yap olmadı yazarsın....
  • Ok gine format yaaazaten 8 saatte silkroad yüklenio. Silkroadsız geççek bi günüm
  • kardeş cpu ısısını kontrol et bide vga kart tan olabilir
  • yüklediğin oyun intenrnet üzerinden oynann online oyunlardan ise atılan page ve yüklenen oyun sistem üzerindeki bazı dosyalrın deişmesine sebebp olup hata mesajlarına neden olabilir ve VGA ve fanlarını temizle eğer temiz deilse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AutoCad bilen biri bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartını ir kontrol et temizle gerekirse driver ı kaldır tekrar kur
  • ekran karti fazla isinyor
  • Anakrtından önce ekran kartını kontrol etmelisin. Anakartın üzerinde toz bulunması normaldir.Kasanı arada bir acıp temizlik yapmanı öneririm. Bu durumda da özelliklede ekran kartını. Ekran kartının ısınma sorunu var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

ekran karti fazla isinyor

pc'yı kapa 5 dkk bekle sonra fanları temızle kasanın ıcınde tozları vs temızle . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 15 Ağustos 2006; 17:00:54 >
  • o sorun bendede oluo bazen. silkroad'a giriorm ve kilitlenio... oyundan olsa gerek ? çünkü sadece o oyunda oluo..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.