teşekkürler faydalı bilgiler oldu |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3150. sayfa)

-
-
18.000 lik olan fazla mı olur hocam
-
Samsung'un WindFree deliklerinin çabuk tıkanmasından şikayet eden tüketicinin yaşadığı yeri çok merak ettim doğrusu. Nasıl bir yerde yaşıyor? O deliklere kadar o kadar filitre var, hiç mi temizlememiş. Ya abartılmış ya da kusura bakmasın pis bir ortamda temizliğe de dikkat etmeyerek kullanmış. Kaldı ki SmartThings uygulaması size zaten belirli periyotlarla filitre temizliğini hatırlatıyor:
Bursa'da yaşıyorum. Geçen sene WindFree Elite PM 1.0 modelini aldım, ürün inceleme yazım bu sayfada mevcut: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161290330
Geçen sene 3 ay falan kullandım. Çok sıcak olmadığından bu yıl daha açmadık.
Akıllı ev teknolojisi noktasında SmartThings zaten kendini kanıtlamış bir uygulama. Klimanın servis sekmesi size bakım ve arıza tespiti konusunda iyi bir rehber oluyor:
WindFree özelliğine ihtiyaç var mı konusuna gelince özellikle klima çarpması yaşayanlar için ihtiyaç oluyor. Şahsen benim öyle bir sıkıntım olmamasına rağmen evdekiler için tercih ettim. Özellikle otomatik modda istenilen sıcaklığı yakaladığında WindFree moda geçip o sıcaklığı muhafaza etmesi çok konforlu oluyor. Karşısına geçip çok rahat uyuyabilirsiniz...
Ayrıca delikli o ön paneli söküp fıskiye modundaki duş başlığı ile çok da rahat temizlersin. Geçen yıl sezonu kapatırken sırf meraktan sökmüştüm ve tertemizdi. Takıp çıkarması da oldukça rahat ayrıca...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 17 Haziran 2025; 12:16:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim hocam. Aslında konuda sordum ancak hiçbir cevap gelmeyince Geminiye bir araştırma yaptırtıp bu modelde karar kıldım.
-
9'luk Kaira'nın elektriğini duvar prizinden alsak olur mu? Buattan çekersek kablo kirliliği çok fazla görünecek. Priz klimanın altında yerde var. Prize masaüstü bilgisayar bağlı sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizde öyle yapacağız ama priz kablosunun taşıyabilmesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigorta kaçlık olması lazım acaba?
16 amper
PC falan da var. B20 hepsi bizdekilerin.
Hocam merhabalar, geçenlerde Sigma Multi Split klima taktırmıştım. (dış ünite 28.000 BTU, iç ünite şimdilik 12 ve 18.000 BTU 2 adet, seneye 24.000 BTU 3. ünite eklenecek)
Klimadan son derece memnunum fakat garip bir durum var, elektrik kesintilerinde sitenin jenaratörü devreye girinceye kadar kısa süreli/anlık bir kesinti oluyor, bu kesintide 12.000 BTU olan ünite kendiliğinden açılıp çalışmaya başlıyor. Biz evde yokken çalışıp, boşuna enerji harcıyor. Bu sorun neden kaynaklanır?
-
Mrb hocam, 10m2 oda için, kapıları açıp diğer odalara etki etmesini düşünüyorum, kışın ısınmadada kullanacağım, bosch climate 2000u 12000 yoksa kaira dtxr35u 12000 mi wifi önemli değil,
Kaira DTXR50E mi ? LG DualCool Plus 18 mi ?
-
Teşekkürler hocam. Maalesef bir tanesi hasarlı geldi geri gönderdik, diğerinin de montajı yapılmadı daha. Eca nın fiyatı arttığı için aynı fiyata 12000lik kaira sipariş ettim şimdi sizin de önerdiğiniz modellerden. Bakalım biri eca biri kaira olacak, güzel kıyaslama yapabilirim
Merhaba,
daikin veya mitsubishi bakıyoruz onları önerdiler ama fazla bilgi sahibide değiliz. Hem sıcak hem soğuk kullancaz, sessiz olması önemli. R32 ve r410A gibi gaz farkları mevcut sanırım ama o kısmıda anlamadım ne fark ediyor ?
18 veya 24 bin btu olacak şekilde hangi modelleri önerirsiniz ?
-
Rica ederim hocam. Hayırlı olsun.
Saygılarımla...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim.
Bir gelişme var mı?
Saygılarımla...
Merhaba.
Alternatif olarak Premium Plus serisini tercih edebilirsiniz ancak Wind Free özelliğine sahip cihazın panelini temizlemek çok basittir.
Daireniz son katta mı? Güneş günün ne kadar zamanında içeri etki ediyor?
Saygılarımla...
Rica ederim,
Saygılarımla...
18000 fazla gelecektir hocam,
Kapılar açık olsa da 18m2 alanda faaliyet sergileyeceği için 12000 olup çalışma süresini uzun tutmanız daha doğru olur. 18000 dur kalk yaparak sarfiyatı arttıracaktır.
Saygılarımla..
Rica ederim hocam. Tavsiye gayet yerinde olmuş,memnun kalacağınızı düşünüyor ve diliyorum.
Saygılarımla...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X