Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2836. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: arda02 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
64.927
Cevap
962
Favori
4.899.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28342835283628372838
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]www.arcelik.com.tr
    12660 | Split Klima | Klima | Isıtma Soğutma | Arçelik
    https://www.arcelik.com.tr/split-klima/12660-klima

Bu model klima kullanan var mı ? mitsubishi electric ve daikinde baktım ama arçelik 12660 modeli fiyat yönünden aklıma yattı.

A+++ olması, R32 gazlı olması, seer/cop değerleri tatmin edici. Bu özellikte diğer markaların fiyatları bi 5-10 bn daha yukarı oluyor. Almadan bir sormak istedim.

Isınmak için kullanacağım. Güney cephesi, 18 m2 oda, dış manto. var

• @Bilisimci1903, @iNTifaKCi Ürünü kullanmıyorum ama burada çok tavsiye edildiğinden ekleyeyim dedim. Şu an 28,800'e yükselmiş fiyat, fırsat kaçmış gibi gözüküyor ama arada kontrol etmek lazım, bazen indirim yapıyorlar..

• Bu siteden alışveriş yapan var mı?

(Ödeme kısmında Sadece havale var, kredi kartı yok. Büyük bir ihtimalle dolandırıcı bir site)
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    www.aryagross.com
    Kaira DTXR35E 12000 BTU WiFi A++ Inverter Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)
    https://www.aryagross.com/kaira-dtxr35e-12000-btu-wifi-a-inverter-duvar-tipi-klima-montaj-dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmert -- 7 Ekim 2023; 21:37:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dsmert kullanıcısına yanıt
    Bence dolandırıcıyım diye bağırıyor. Bu marka klimayı sadece Daikin Türkiye operasyonu sadece kendi internet pazaryeri hesapları üzerinden satıyor. Ki uzun süredir kendileri bu faiyatlara indirmedi. Ödemenin sadece havale ile olması da belli ediyor dolandırıcılığı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu klimanın üreticisini bilen var mı? Fiyatı uygun. Midea üretimi klima arıyorum.
    https://www.hepsiburada.com/kumtel-kmsac-12-a---12000-btu-inverter-duvar-tipi-split-klima-p-HBCV00002LKZ7E?magaza=%c5%9eEKERO%c4%9eULLARI&url_src=and-product-detail Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

Bu ürünü Kaira 12.000btu yerine tercih etmenizin özel bir sebebi var mı?

• prok P kullanıcısına yanıt
    Fiyatı

Ustadlar daha iyi bilir. Fakat kasa tasarımı kaira ile aynı hatta kumandası all easy pronun aynısı.

Günlerdir kampanyadaydı. 13.300 civarı bir fiyata düşüyordu sepette. Talihsiz bir zamanlama olmuş ama tek sebebp fiyatsa, fiyatı yine düşer. Kaira 12000btu 13-14bin liral civaeında satılıyor o anki kampanyaya göre. 18370 lira gerçekçi fiyat değil, yakında yine düşer fiyatı.

• prok P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kaira'nın düşmesini bekleyeyim.

• airfel nasıl?

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Airfel LTXM50N 18000 Btu R32 Gaz A++ Enerji Inverter Klima Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/airfel-ltxm50n-18000-btu-r32-gaz-a-enerji-inverter-klima-pm-HBC00002IKCTB
  • Merhaba
    Adana için yatak odasına sessiz çalışacak bir klima tavsiyesi alabilir miyim?
    Daikin veya Mitsubishi sadece lütfen

• Saat 23.59 kadar viza ve Premium hesap ile indirimde

• Airfel,Kaira,Daylux,Kumtel vs. Bunlar hep ortak üretim tek bir firma üretiyor bu yüzden tasarım farkı olmaması normal

• Hatta Daylux Kumtel'in markası çünkü Kumtel'in bir ara Daylux diye modeli vardı internette fotoğrafları var daha sonra DayLux kendi markasıyla Kumtel'de kendi markasıyla ilerledi
    Yani Büyük İhtimalle DayLux'ta Kumtel şirketi

• Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

bu klimayı aldık üretim yılını yeni gördük 2020 yılında üretilmiş.çok mu eski üretim yılı bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi. ayrıca 24 m2 prefabrik oda için ısıtmada yeterli olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arçelik ekolojik 18325 bugün sabah ilk defa ısıtmasını açayım dedim, güneş çıktı ortam aniden ısınınca klimadan gaz sesi geldi sıcak hava gitti, güç tüketimi de 0.0 oldu. sıcaklığı yükselttim bir sıkıntı yapmadı. ani sıcaklık yükselmesinde gaz mı kesiyor bunlar?

• Merhabalar,

Kışın merkezi ısıtmanın yeterli olmadığı zamanlarda ,yazın ise aktif kullanabileceğim klima almak istiyorum.

Oturduğum evin planı aşağıdaki gibi fakat kiracı olduğum için taşındığım diğer evlerde de kullanıma uygun olacak bir klima tavsiyesini konun uzmanlarından rica ediyorum.

Forum da yazılanları okuyunca Kaira ön plana çıktı fakat samsungla aralarında fazla fark yok. Sizn bu iki marka veya farklı marka öneriniz var mı?

12000 mi yoksa 18000 BTU almalıyım ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetdau -- 12 Ekim 2023; 0:56:2 >

13,5’a dün gece bende sipariş verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Aras kargoya vermişler. Şubeden beni arıyorlar. (Bugün şubeye gelmesine rağmen) şubede bir gün bekler sonra iade olur dedi. Dedim üç gün beklemiyormu şubede kargo. Yok vırtdı zırtdı bugün almanız lazım dedi. İndirimli aldım diye tarlada işi bıraktım 50 km uzaklıktaki kargoya gittim. Ne oldu dersiniz. Kutu hasarlı, şube çalışanları çakal. Nalet olsun deyip teslim almadan geri döndüm. (yorumlarda servis kurulum esnasında ürünü getiriyor diye yazıyorlardı, şansızlık)

Edit: köyde oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmert -- 12 Ekim 2023; 21:36:41 >
  • 
Sayfa: önceki 28342835283628372838
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.