Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2764. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hardcrss , iNTifaKCi , Heavy1 , soner23 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 20 Misafir (6 Mobil) - 17 Masaüstü7 Mobil
5 sn
63.842
Cevap
926
Favori
4.837.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 27622763276427652766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel vega plus 18000 nasıl bir cihaz acaba deneyimleyen varmı? Tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt
    Bende

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
    karlanma yok ancak boyle bir su izleri gordum normal midir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • torato T kullanıcısına yanıt
    Uzmanı değilim ancak boru soğuk hava sıcak olduğu için nemlenme/yoğuşma normaldir diye düşünüyorum.

Yine de uzmanlar daha iyi cevap vereceklerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @klima5505 merhaba. Aralık ayında sizin tavsiyenizle Samsung Windfree Premium Plus 12 BTU modelini satın almıştım ve kullanıyorum . Teknolojik özellikleri çok hoşuma gidiyor :) Soğutma performansından da memnunum.

Şimdi anne-babaya da bir klima bakmaya başlamıştım ,kendiminkinden sipariş ettim,geldi fakat henüz kurdurmadık. Çünkü foruma tekrar girip sizin önerilerinize bakmak için bi göz attım Bosch 3000i , LG Dual Cool Plus modellerini önermişsiniz sıralama şeklinde . Bu Samsung iade edip Bosch veya Lg modellerinden birini mi alalım ? Bu arada Bosch 3 tane servisi var. Bu iki modelin Samsung un bu modelinden ne gibi + yönde farklı özelliği var?

Teşekkürler

• SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Kendi kendini temizleme var o düğmeye basıyorsun ve 25 dk sadece iç ünite fanı devreye giriyor bize her kapattığınızda yapın demişlerdi

• Merhabalar

1 haftadir klima bakıyorum cok anladığım bir konu değil çoğu şeyi yeni yeni öğreniyorum. Bu sebepten de kafa karışıklığı yaşıyorum tam şu uygun alayım derken başka bir model çıkıyor bu da iyiymiş diyorum böyle böyle gidiyor.

Velhasıl şu an için kafamda belirlediğim birkaç model var. Bu konuda sizlerin değerli görüşlerine ihtiyaç duyuyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. @klima5505

Bir de 5 aylık bir bebeğimiz var klima seçerken gözetmemiz gereken bir durum var mıdır ?

Klimayı salon için düşünüyorum takribi 20m2 civarında, İzmir’de bulunan dairemiz ara katta ve güney cepheli. Evin ısıtmasında doğalgaz kullanıyoruz. Klimayı genellikle soğutma ihtiyaci icin kullanacağız. Ama ısıtma+soğutması iyi olan bir model olursa da neden olmasın.

Mitsubishi Heavy Premium SRK35ZS-W
    Midea All Easy Pro
    Arçelik Prosmart 12660
    GE Appliances GES-NJGB35 Future Serisi
    Lg Uv artcool
    Samsung AR12BXCABWK/SK

Öncelik sıralamam su an icin bu şekilde. Bütçem max 25 bin.

Midea’nin garantisi 8 yıl ancak sonrasında servis konusunda sorun yaşar mıyım bundan emin değilim. Bir de temizlik konusunun avantajlı olacağını düşünüyorum.

Heavy premium su an için en yakın olduğum model.

Arçelik 12660 hakkında çok bilgi bulamasamda genelde olumlu yorumlarını gördüm ancak flap’in tersine açılması soru işareti oluşturdu (havayı alt kısma üflüyor ayarı üste aldığınızda da en fazla karşıya doğru üflüyor bu da klima altında oturanı rahatsız eder diye düşünüyorum)

Lg artcool hakkında fazlaca video var ancak reklam vb olduğundan ne kadar güvenilir bir cihaz tam olarak anlayamadım.

Diğerlerini forumdan görüp ekledim pek bilgim yok açıkçası.

Mitsubishi Electric ve Daikinden de fiyat aldım ancak giriş modelleri olan Hare ve Sensira modellerinin üzerine çıkamadığım için vazgeçtim.

• Herden312 H kullanıcısına yanıt

Bize enviro / noviro Mitsubishi electric 24 bin fiyat vermişlerdi geçen hafta yükseltmişler mi

• Merhaba
    arçelik ekolojik 12325
    Beko 31225
    Samsung AR35
    bu modellerden kullananlar var mı ya da hangisini önerirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berat3234 B kullanıcısına yanıt
    12lik hare serisine 22 bin
    12lik enviro serisine 24 bin
    12lik noviro serisine de 26 bin fiyat verdiler 2 gün önce bulabildiğim en uygun fiyatlar bunlardı
    12 lik Daikin sensira için de 21bin civarı fiyat vermişlerdi

• @klima5505 Merhaba! Hocam baymak 12000 Btu lar ile ilgili fikrinizi merak ediyorum, hiç bir msj da bahsedilmemiş bu markadan…

• 18 m2 + koridor ve sadece soğutma için kullanılacak @klima5505

• Berat3234 B kullanıcısına yanıt
    Kendisi otomatik yapmıyor. Ve bu derin temizleme.

Diğer modellerde hem bu derin temizleme var(dondurarak temizleme deniyor) hem de cihaz her kapandığında fan çalıştırarak fanda ve petekde oluşacak yoğuşma kaynaklı nemi kurutma var.

Yani bizdeki clean fonksiyonu biraz aylık temizleme gibi. Diğeri de olsa o kendi otomatik yapar bizde ayda 1 o tuşa basarız detaylı yapar.

Bu özelliği peki nasıl kullanıyorsunuz. Bildiğim kadarıyla önce donduruyor kendisini sonra ısıtarak eritiyor. Eriyen akan su ile temizlemiş oluyor.
    Bu şekilde bir şey mi?
    Ve cihazı kapattıkdan sonra mı o tuşa basıyorsunuz. Cihaz çalışırken basıyorsunuz da işini bitirince kendisi mi kapanıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sportal kullanıcısına yanıt

12bin yeter mi bilemem ama çok rahat soğutursun hocam. bende 24bin btu var, turbo modda evi komple buzhane yapıyor.

• Herden312 H kullanıcısına yanıt

İzmir için Bucada Mitsubishi Electric satan Ege İklimlendirme ile görüşmenizi tavsiye ederim. Cihazların kaliteli olmasının yanında servis ve işçilikleri için biraz fazla para vermenize değer. 2020 yazında buradan bir arkadaş onlardan Legendera serisi klima alıp taktırmıştı. İnanılmaz bir işçilikleri vardı. Ben de o arkadaşın mesajlarından görüp aynı yerden klima almıştım. Olabilecek en iyi işçiliği yapıyorlar ve öncelikleri gerçekten müşteri memnuniyeti.

• kugutex kullanıcısına yanıt

Yok mu cevap verebilecek. Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Yani ben başlatırken basıyorum o tuşa klima kapandıktan 3 dk sonra çalışıyor ve sonra kendi kapanıyor

• savashistan S kullanıcısına yanıt
    16.500 civarı fiyatı.sizce bu fiyata değermi ? Fiyatının düşme durumu olabilir mi

• aegnor00 kullanıcısına yanıt
    Vatanda 15299 tl

• Öncelikle her soruya içtenlikle cevap verdiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim. Merhabalar, yeni evlendim 5 katlı binada evim 3. Katta. Home office çalışıyorum sabahları ev çok sıcak oluyor. Hem salona hem çalışma odama iki tane klima almak istiyorum ama iki tane dış ünite yerine multi klima düşünüyorum. Bu konu hakkında yorumunuz nedir? Salon 23-24m2 çalışma odam 16m2 falan hangi multi klimayı önerirsiniz. Fiyat Performans ve soğutma konusunda iyi olması lazım. Ve En Önemlisi iç dış sessiz çalışması. Rahatsız etmeyi kesinlikle sevmeyen biriyim. Ayrıca evime multi klima olur mu düşündüğüm odalara klima takılır mı hiç bir bilgim yok. Bunun için servis çağırıp kontrol ettirebiliyor muyum?

• klima5505 kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam tekrar.Yaklasık 4 günlük tecrübemi aktarayım.dış üniteler gayet sessiz çalışıyor.çok memnunum,artcool baya güzel özellikle gece uyurken beni hiç rahatsız etmiyor.dualcool biraz odayı geç soğuttu gibi ama sanırım oda büyük benim birde güneş alıyor öğleden sonra ondan dolayıda olabilir.telefon uygulamasıda cok güzel herşeyi kontrol edebiliyorum.uygulamada tuşa basar basmaz klima algılıyor,gecikme falan yok.(Bu arada ev adanada ve güney cephe)

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 27622763276427652766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.