|
klima su akıtmıyor dışarıya

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: noname45
klima hiç su akıtmıyor dışarıya 4 gün önce gayet güzel çalışıyordu şimdi fazla soğutmaz oldu bir de hiç su akıtmıyor dışarıya neden olabilir arkadaşlar.
soğutma olmuyorsa dışarı su akıntısı olmayacaktır zaten,dış ünitede bulunan bir kapasitör değişimi ile bizim sorun çözülmüştü.ayrıca gaz olayıda var ,teknik bir yardım almalısın bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 6 Ağustos 2010; 18:56:43 > -
motoru gitmiş arkadaşlar yenisi motor değiştirme 450 tl istiyor servis. sizce normalmi. -
450tl az bi para değil ama tabi markasına görede değişir o 450 yi hakeden motor,marka var bide hiç hakketmeyen var... -
arkadaşlar 450 tl ye mal oldu yeni motor taktırdım kapasitör değişti, şimdilik iyi güzel. İhşallah bunuda bi uzun seneler kullanırım. motor markası MİTSUBİSHİ 24000 lik -
Benim klima da geçen yaz takıldı sadece 3 ay kullanıldı. Bu yaz yine kullanmaya başladık soğutması yerinde ama su neden akitmiyor çözemedim. Bir aydır hortumun altında damacana var dibi dolmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok teşekkür ederim sayende aydınlandim. Ben sürekli su atiyor sanıyordum tedirgin oldum. Diyorum daha yeni klima niye su atmıyor diye. Zaten soğutması falan normal. Rahatladım sayende teşekkürler tekrar
quote:
Orijinalden alıntı: dovakhin19Çok teşekkür ederim sayende aydınlandim. Ben sürekli su atiyor sanıyordum tedirgin oldum. Diyorum daha yeni klima niye su atmıyor diye. Zaten soğutması falan normal. Rahatladım sayende teşekkürler tekrar
Rica ederim. Güle güle kullanınız.
Saygılarımla...
-
Bu gün benimde başıma geldi forumda araştırırken yazınızı buldum emeğinize sağlık çok yardımcı oldu teşekkürler
Rica ederim,faydalı olabildiysem ne mutlu bana.
Lütfen kusuruma bakmayın,aradan bir seneyi aşkın zaman geçmiş ancak bildirim gelmediği için görmemişim. Rastgele geçmiş konuları gezinirken gördüm.
Saygılarımla...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X