Şimdi Ara

Klima seçimi,klima yerlesimi,klima hırsızlıgı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar klima alacagım oda tam 20 metrekare.

1-Kaç btu almalıyım. Hem ısıtma hem de sogutma için kullanılacak.

2-İkinci olarak hani klimaların pervane kısımları varya onu balkona koydugumda balkon 1.kat oldugu için toz alıyor bu toz o pervane sistemine zarar verir mi. Eger zarar verirse bir tane de kapalı gömme balkon var odanın yanında kombide orada bulunuyor oraya konulabilir mi o pervane sogutucu fakat orası evin içinde olmasada kapalı yani pimapen pencereler var orası evin içi gibi oldugundan toz moz almıyor ses problemi de olmaz fakat o pervane sisteminin tam dışarıda olması mı gerekior onu merak ediorum.

3-Ayrıca balkon yüksek olmadıgı için hırsızlar tarafından da o pervane kısmı çalınıyormuş diye duydum böyle bir sey var mı? Hırsızlık vs.

Klimadan anlayan arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim tesekkürler...

• 12000 btu normalde yeter dıs unıte kısın soguk yazın sıcak ufler eger kapalı alana koyarsan orası ya soguk yada cok sıcak olur ayrıca klima motoru piyasa deyimiyle şişer performansı düşer pencereleri açarım dersen mesele yok hırsızlık konusuna gelince daha duymadım çalındıgını ama belki oluyordur burası türkiye monte edilen klimanın çalınması biraz zor gaz sesi filan cıkacak ayrıca 50 kilo en az biraz zor
  • Hırsızlıktan korkuyorsaniz klimanın dış ünitesi için bir kafes taktırabilirsiniz. Böylece hem performans etkilenmiyor hem de güvenli oluyor.
  • selam
    ben cevreden hırsızlık olayını hıc duymadım ama oluyodur muhtemelen benım evdede balkon gomme ve panjurlu,eger klımanın pervane kısmında havayı dısarı rahat ufleyebılmesı ıcın yeterlı bosluk olursa sorun olmaz sanırım hem ıcerde yagmur vs gıbı seylerden etkılenmemıs olur,dısarı koyarsanda kafes yaptırablırısın benım bıldıgım bu kadar
    ıyı aksamlar
  • Zannedersem ben de gomme balkona koyacagım dıs üniteyi gerekirse sürgülü pencere var onları açarım...

hem toz almaz yagmur almaz ... sıcaklıkta dısardan daha sıcak olacagı için kısın daha çok ısıtır yazın da daha serin olacagı için daha çok sogutur...

Umarım çok ses yapmaz...
    Kombi kadar sesi olursa sorun degil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Isıtma için klima
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.